*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

CrissMultumesc mult
Cu pampersii..poate trebuie sa fol alt tip...eu sunt cu Pampers, am luat Huggies si nu prea mi-au placut...incearca si alt tip, poate functioneaza.
Noapte buna fetelor

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ce dulce e Thea.

Criss, nu cred ca trece prin ei. Unii Pampersi au mai multa solutie de aia impregnata si dau senzatia de umezeala. Si eu am avut de cateva ori impresia ca a trecut prin ei, pe langa sau chiar ca a transpirat excesiv. Dar era doar senzatie, de vina era solutia aia ce da senzatia de fresh bath la fundicul lor, parca asa scrie si pe bax.
Eu mi-am dat cu stangu-n-dreptu acum , mi-a trebuit sa iau ceva si bun, si ieftin si mai mult. Si-am luat un bax de Wickies, apai sunt chiar Weakies... am impresia ca-i pun o punga de nailon de fiecare data, e si greu si fashaie, iese pishulean pe langa, scaiul nu e scai ca e autoadeziv, o raneste la piele daca n-am grija cum il prind, sa nu va puna ala micu sa luati, asa-mi trebuie...

Bertha, m-ai facut sa rad calumea. Dragul de el. Mersic de idee, o sa caut la punga.

Monicabo, welcome back!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

buna dimineata

Va dorim o zi buna tuturor. La noi vremea este tare urata.
Nu putem iesi la plimbare. Poate mai pe seara.

Nici noi n-am avut probleme cu pampersii. Acum folosim nr 4 dar sunt ok asa ca nu stiu ce sa zic.

Am vazut Thea dulce - cam asa ne facem si noi la masa

Monicabo -

Anca 27 -
Multumim de primire

Revin - Lory ma striga destul de insistent

Dana - mami de Lory(06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata Ce-i cu voi pe pagina a doua???

Loryd, bine ai venit printre noi.

Stewie, ce scumpete fortoasa ai acolo si tu ce bine arati! Ce verdeata e si in Canada ca si aici, cate grade sunt?

Bertha, ce tare-i Darius Mop zici, stai sa vezi ce-i si la mine pe cap mi se innoada parul desi mereu folosesc balsam. Ieri m-am enervat si am bagat foarfecele

Anca, tu arati binr si fara par ca esti f frumoasa

Mada, sanatate puilor

Monica, pupam fetitele dulci.

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun...incerc sa deschid capitol nou daca ma lasa Dav.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 55*

Loryd, esti pe listuta, verifica, te rog, sa fie datele corecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Vorbiti de cazutul parului... al meu nu mai cade deloc. Am folosit sampon FARMEC de urzici, face minuni si e aproape gratis numa' ca imi usca foarte tare parul, scartaia nu alta dupa spalare, si acum folosesc sampon Klorane, arata ca naiba (maro inchis)...da' pare sa-i faca bine parului meu ca nu pica si nici nu se ingrasa prea repede (il spal de 2 ori pe sapt).

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Hai ca m-ai convins pe mine, daca nu pe fete... .
Imi iau perie, ca si pe mine ma doare mana cat ma usuc cu peria normala...

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Pfiu, sper ca te-ajuta la ceva, sau pe Malinas , am muncit ceva sa le caut.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput