*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 24
stewie spune:
CrissMultumesc mult
Cu pampersii..poate trebuie sa fol alt tip...eu sunt cu Pampers, am luat Huggies si nu prea mi-au placut...incearca si alt tip, poate functioneaza.
Noapte buna fetelor
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
anca_27 spune:
Ce dulce e Thea. 
Criss, nu cred ca trece prin ei. Unii Pampersi au mai multa solutie de aia impregnata si dau senzatia de umezeala. Si eu am avut de cateva ori impresia ca a trecut prin ei, pe langa sau chiar ca a transpirat excesiv. Dar era doar senzatie, de vina era solutia aia ce da senzatia de fresh bath la fundicul lor, parca asa scrie si pe bax.
Eu mi-am dat cu stangu-n-dreptu acum
, mi-a trebuit sa iau ceva si bun, si ieftin si mai mult. Si-am luat un bax de Wickies, apai sunt chiar Weakies... am impresia ca-i pun o punga de nailon de fiecare data, e si greu si fashaie, iese pishulean pe langa, scaiul nu e scai ca e autoadeziv, o raneste la piele daca n-am grija cum il prind, sa nu va puna ala micu sa luati, asa-mi trebuie... 
Bertha, m-ai facut sa rad calumea.
Dragul de el. Mersic de idee, o sa caut la punga.
Monicabo, welcome back!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
loryd spune:
buna dimineata
Va dorim o zi buna tuturor. La noi vremea este tare urata.
Nu putem iesi la plimbare. Poate mai pe seara.
Nici noi n-am avut probleme cu pampersii. Acum folosim nr 4 dar sunt ok asa ca nu stiu ce sa zic.
Am vazut Thea dulce - cam asa ne facem si noi la masa

Monicabo -

Anca 27 -

Multumim de primire
Revin - Lory ma striga destul de insistent
![]()
Dana - mami de Lory(06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81
Olivia26 spune:
Neata
Ce-i cu voi pe pagina a doua??? 
Loryd, bine ai venit printre noi.
Stewie, ce scumpete fortoasa
ai acolo si tu ce bine arati! Ce verdeata e si in Canada ca si aici, cate grade sunt?
Bertha, ce tare-i Darius
Mop zici
, stai sa vezi ce-i si la mine pe cap
mi se innoada parul desi mereu folosesc balsam. Ieri m-am enervat si am bagat foarfecele![]()
Anca, tu arati binr si fara par ca esti f frumoasa
Mada, sanatate puilor
Monica, pupam fetitele dulci.
Nu mai stiu ce mai voiam sa spun...incerc sa deschid capitol nou daca ma lasa Dav.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
cameliam spune:
Vorbiti de cazutul parului... al meu nu mai cade deloc. Am folosit sampon FARMEC de urzici, face minuni si e aproape gratis
numa' ca imi usca foarte tare parul, scartaia nu alta dupa spalare, si acum folosesc sampon Klorane, arata ca naiba (maro inchis)...da' pare sa-i faca bine parului meu ca nu pica si nici nu se ingrasa prea repede (il spal de 2 ori pe sapt).
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Hai ca m-ai convins pe mine, daca nu pe fete...
.
Imi iau perie, ca si pe mine ma doare mana cat ma usuc cu peria normala...
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Pfiu, sper ca te-ajuta la ceva, sau pe Malinas |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)