*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 17
spiridusul spune:
iaurt:
nestle, humana
sau milli, napolact
sau facut in casa
NU DANONE
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 LA MULTI ANI COZONACEILOR SURIOARELOR FRATIORILOR SI CELOR CARE MAI AU INCA SUFLET DE COPIL Asa ne-a urat si noua azi dimineata tati :la multi ani micutilor Miky_ea multumim si smotocim Alexia mica ![]() Vroiam si eu sa intreb ca si Miky voi ce iaurt dati bebeilor ? din cel obijnuit ? exista iaurt cu termen de garantie mic?? sau nu am inteles eu bine Si inca ceva , legat de pampers : am constatat de cateva ca sunt umezi pantalonasii desi avea scutecul pus !! sa treaca prin el?? sigur si voi folositi pampers nr. 3 ati mai patit careva ? Vazut Davidelul cel grabit si domnisorica frumusica adica Mirtha mica cu bandana ![]() Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Cris, imi pare rau sa te dezamagesc, dar noi folosim pampers nr. 4
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Eu i-am dat iaurt facut in casa de mine, iaurt de la Galacta si Paco (ultimele 2 sunt locale si proaspete, unul de galati, celalalt de braila). Nu mi-a placut napolact pt ca zicea ca are 6% grasime dar arata ca apa, era subtire subtire, am zis pas. Nici Mili nu m-a incantat foarte foarte, iar Danone nu din start. Cand am cumparat iaurt am cautat sa nu fie degresat, sa aiba procentul de grasime cat mai mare (la galetusa am gasit 2.5%, la borcanele 3.5% si celebrul napolact zdravan cu 6%) si sa fie compact, nu subtire (ma rog, cat se vede prin ambalaj). La termenul de garantie nu ma bag, am cautat doar sa fie in termen. Despre cele de la Humana, Milupa si care or mai fi, nu stiu, nu mi le permit, am cautat alternative. Va pup
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
criss703 spune:
Mamiseli , ahaa da pe laturi cum s-ar zice
, se poate , nu patisem deloc asa cu cele nr. 2 si ma gandeam ca au astea ceva , bravo voua ca sunteti la nr. 4 da tot o trebuit sa folositi si nr. 3 nu
? ! Salutam Mirunica-albastrica 
Spiridush multumim pt. iaurturi
, deci exista si iaurt nestle si humana ?
astea sunt la rafturile cu produse de copii sau unde sunt iaurturi in general?
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
alra spune:
Botez Nicole
la oferta pe PM ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
spiridusul spune:
la raftul de bebei
spiridusul spune:
sa ma plang, cat am timp 2 minute
nu adoarme decat cu melodia lu' morandi (aia cu beijo bla-bla-bla)
sunt TERMINATA
mi sa stricat telefonul
cum ii pun io morandi afara... si seara, ca doar nu ii pun casca in urecke?
ALRA, ajutooooooor
cum il fac frate sa adorma singur?
nici macar leganat nu vrea, daca nu e morandi
editez ca sa va spun ca alex adormea cu Scooter
deci clar, io's aia defecta
ajutati-ma sa ma repar

elilov3 spune:
ziua buna
LA MULTI ANI!!! TUTUROR COPILASILOR SA NE TRAIASCA SI SA NE BUCURAM DE EI SI ALATURI DE EI 

alra vazut pozele de la botez f f frumoase si biserica f aranjata si Nicole dulce si radeee
sa va traiasca micuta crestina si sa va bucurati impreuna multi ani de acum inainte 

mav si laura sanatate puiutilor mici
criss si la noi sapt trecuta au fost zilele trecute poza mi se pare taree cunoascuta asa am fost si noi 

a noi ieri am trecut la pamp. 5 sunci nene
e mai lejer si 4 merge da nah nu aveau 4 asa ca am luat 5 si merg...e si noi am patit cu umezeala asa ca i-am schimbat ampersul mai des de obicei dimineata ne confruntam cu prob cand e cantitatea mareee ![]()

spiridush eu l-am invatat pe balacios sa adoarma cu radioul dupa ce trec 5 min de cand a adormit intru tiptil in camera si sting radioul...el doarme dus atunci...acuma pot sa il las singu in patut cu jucari non periculoase si se culca singur stiu canta si apoi face nani...acum revin copii si copii 
olivia da da
asa este nu va lasati mai prejos si noi vitezomani in special daca il motivez sa ajunga la o jucarie anume...cat priveste statul si mersul in picioruse nu am mai incercat deloc pana in ziua filmarii am zis ia sa vedem ce face si surpriza...a inebunit bunicii ![]()

anca, ginye
...fete va tzuc pe toate sa ne traiasca copilasii..nu imi vine sa cred ca am bb frumos si sanatos ![]()
ieri i-am dat la balacios sa pape capsuni nu a facut neam de alergie si aseara statea si ne uitam cu totii la un film si papam capsuni la care balaciosul se repede cu mainile in castrun isi umple manutele de capsuni si le baga in gurita le-a mestecat si le-a inghitit in cateva sec am ramas
...la portocala ins a a facut alergie deci gubii si gubii 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
Olivia26 spune:
Alra, foarte faine gagicile din poze
dar mai ales scheletul ala ambulant..aa scuze tu erai
Nicolu mie mi se pare chiar grasun
Spiridus, nu vad prea multe solutii ori repari telefonul ala ori iti iei altul numai sa cante dom'le morandi
Vreau sa spun ca grasul meu intre timp s-a perfectionat in ale mersului de-a busilea, nu se mai lasa pe burta, in schimb din cand in cand se mai ridica si se lasa pe-o fesa![]()
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anes spune:
Multumim pt. felicitari! 
Olivia,
manca-l-ar mama de vitezoman!
spiridusule, eu zic ca daca vrei sa scapi de telefon, sa incerci alta metoda, care iti convine tie (in brate, in patut direct, cu un animalut,) si sa suporti cateva zile urletele.
Fug ca s-a trezit!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)