Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Tot n-am reusit sa citesc ,dar am revenit putin sa va spun ca am schimbat tactica...pana ieri ma chinuiam sa o adorm cate-o ora sau chiar mai mult.Am zis ca asa nu se mai poate,pierd timpul degeaba.Azi s-a trezit la 9,20,la 10,30 i-am dat sa pape,apoi am pus-o in patut sa se uite la bebetv,intre timp am aspirat,sters pe jos,curatat prin bucatarie.Apoi am luat-o de manuta(sau ea pe mine )si am plimbat-o cat a vrut ea prin casa.Ne-am mai jucat putin.Televizorul era deja stins.I-am dat ceva perinite,si eu mi-am continuat treaba.Mentionez ca ea de pe la 11 deja e somnoroasa,si pana ieri la semnele astea eu deja incercam s-o adorm pe la 11,30...In momentul in care am observat ca isi pune caputul pe perne,se linisteste,se freaca la ochisori,am luat-o si am pus-o la somn.In 10 minute copilul dormea .Deci am copil mare.Nu mai vrea sa doarma asa repede.Vad ca isi schimba programul,si trebuie s-o observ si sa nu mai incerc sa i-l fac eu.Ma adaptez eu la ea,nu ea la mine

Fetele cu bebei nemancaciosi,Timi la fel refuza sa pape cu lingurita cand ii iesea ceva dintzuc.Zile intregi.I-am dat lapte si gata,asta e.Acuma iar manca binisor(ptiu),dar iar se vad dinti prin gingie...

Am dezobisnuit-o si de jucarii la masa.La fel cum face Biri,ii dau si ei lingurita,si o las sa bage in bol,sa unga tava,sa incerce sa pape singurica,si intre timp o hranesc linistita

Cu bucatelele nu stam prea bine,adica mai nou nu le scuipa,dar le inghite intregi ,nu le mesteca.Uneori se si inneaca de intepenesc pe loc!Biscuite mananca fumos,musca,mesteca si inghite,nu se inneaca niciodata.La lingurita,jupp,inghite pe loc.Altceva degeaba ii dau in mana,en fingerfoo,ca arunca,sau baga in gura dar scuipa pe loc.

Fug sa pun de-o mancare
Pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Annababy Ideea e ca daca o face mititica e mai usor. Si noi am fost expusi la varicela acum ceva vreme si absolut toate mamicile cu doi sau mai multi bebei trecute deja prin asta mi-au spus ca a fost mult mai usor cand au facut-o mici. Si forma usoara, si mai usor de tinut de la scarpinat. In genere mi-au spus ca ai lor bebei nici macar nu au observat ca erau bolnavi. Si da, se imunizeaza, desi eu stiu ca exista sanse mici sa o faca si de doua ori. Sper sa nu fie cazul la voi

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am citit asa in mega diagonala ca nu prea am avut timp azi.
Kimmy vezi ca merge metoda, ti-am zis daca te dai dupa ea merge mai usor. Mai ales ca pe la 1 anisor isi modifica singurei programul. Felicitari pt adormitul fara pb.
Da si eu stiam de varicela cai mai bine sa faca de mici decat mai tarziu.
Ooka, Vicky ms de feedback, aruncati un ochi vedeti daca asa e mai bine, culorile is asa sterse ca nu am tot spectrul de culori la dispozitie is numai cateva si cam asa spalacite is toate.
Mona ms.
Stiu ca nam mentionat pe toata lumea care mi sa adresat da nam timp tre sa fug revin mai incolo.
Mai aruncati un ochi la link acolo vedeti ce ziceti de noile culori mai putin strigatoare.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada super ok . Merci

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada mie imi place mult ce a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

in listuta alexandra apare ca pepenas nu ca pepenasA

in rest ne place

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, copilul meu nu mai vrea sa doarma noaptea, voua vi s-a intimplat asa ceva? Si nu, nu sint dintii, nu e bolnava, pur si simplu se trezeste, cred ca se vede singura in camera si face scandal.

De citeva ori reusim sa o adormim inapoi, ba tac'so cu leganatul, ba eu cu alaptatul, dar de vreo 3 nopti pe la 3-4 noaptea nu mai are somn deloc, orice am face. O luam cu noi in pat si ea se invirte pe toate partile ca un viermisor, ne trage de nas, fata, cinta si povesteste, noi sintem rupti si nu stim ce sa-i facem ca s-adoarma. Exista vrun puseu la 9 luni jumate? Ca imi iau cimpii in ritmul asta, nici cind era bebe mic n-avea atitea treziri pe noapte.

Ce pot face, oare sa-i bag cereale la culcare? Ca in mod normal ii dau cereale la masa de la 5, iar la 8 seara inainte de culcare o alaptez.
Oare daca-i mai dau o tura de cereale la culcare o dormi mai bine? Pliz help

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Mada , mie imi palce listuta oricum

de DIANAMI ati mai auzit ceva?

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Turtu Bad news girl, nu se iegista solutie rapida. Ai urmatoarele optiuni. Ii e foame, ceea ce inseamna ca muti ora de cereale mai tarziu, ii e frig si-atunci sacul e solutia, ii ies dinti si-atunci good luck and pray, ori o culci prea devreme, ceea ce inseamna ca incerci sa ii muti ora de somn cu o ora mai tarziu.

Julia a avut si ea tot asa o perioada cam de 6-8 saptamani in care se trezea la 4-5 si se culca la loc la 8 dimineata , adica tocmai cand se trezea Sonia Am mutat ora de somn de la 7 pm la 9 pm si am lasat-o cateva nopti sa planga, gen intrat in camera, luat in brate, linistit, dat o jucarie, pus in pat si iesit din camera. Am fost zombi dar dupa vreo saptamana s-a prins fata ca nu o mai iau jos cum faceam si a inceput sa adoarma la loc dupa vreo ora. La ea insa coincide cu iesirea dintilor. Acum de ex. are din nou o perioada de asta. S-a trezit azi noapte la 3 am, si nu se culca la loc decat cam intr-o ora si numai cu stat si adormit pe pieptul meu. Da' macar e linistita si nu zbantuie.

Deci, ideea e ca daca ai luat-o din pat ea a inregistrat ca e dimineata si e timp de joaca. De aceea nu se mai culca la loc. Parerea mea

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, si eu am patit-o la aceeasi varsta. Se scula sa manace (de fapt sa stea cu tzatza in gura) si dorea din ce in ce mai mult ... si nu cred ca de foame ci asa. Noi am rezolvat-o cu venitul lu maica-mea si deci scos "suptul" de noapte instant (trebuie precizat ca ea nu mai manca noaptea de la 2 luni). La voi solutia ar fi sa se ocupe tati noaptea, ca a devenit tzato-dependenta .
Eu la 8 luni i-am bagat o masa de legume seara pe la 8, si apoi supt inainte de culcare pe post de somnifer. Deci eu zic ca mai bine legume decat cereale seara .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput