Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)
Raspunsuri - Pagina 6
dr_anca spune:
Hristos s-a inaltat!
Am aflat-o pe propria piele cand am scuturat cersaful cu tot cu mobil de la 8 (desi cautasem in prealabil) si spalasem o masina cu hainute de bebe. Pacat ca nu mai gasesc cardul de memorie dar evin pe jos cand se trezeste printesa.
Multumesc celor care ne-au felicitat de masinuta
Tot de atunci am un bebe mucios care cand aproape se vindeca a fost dusa la Agapia unde era un frig de am zis ca e iarna si am luat si mai rau de la capat. Dupa 2 zile de nemancat am fost la un pediatru care ne-a umplut de medicamente, inclusiv antibiotic. Nu ma stresasem asa tare cu mucii si nemancatul dar incepuse sa raguseasca si stiu ca laringita nu e gluma la bebei ca se pot sufoca. Am aflat ca nu are nimic la plamani (desi o ascultase si tati dar el e cu adultii) si doar putin rosu in gat.
Ce m-a frapat e ca nici nu mi-a mentionat de batista b si mi-a dar doua feluri de pic pt nas.Cand i-am spus ca o aspir mi-a aruncat o privire pe sub ochelari sa nu mai spun ca atunci cand a auzit de osciloccinum era sa-i pice fata pe jos Eu nu inteleg de ce se grabesc asa sa dea antibiotic la copii asa mici, va fi amuzant sambata cand maduc la control si ii spun ca nu i-am dat, cred ca se lasa cu
Am continuat cu batista, la culcare panadol si sprayul Pivalone care mi se pare ca chiar a mers. Acum mancam si ne jucam fericite.
Ileanna aiurea ce ai patit. Si rana cu apa sarata nu prea se impaca. Mi-e mi-a prins socrul meu degetele in usa la masina cu o sapt inainte de proba la sport de la bac. si am defilat fara o unghie la probe
Revin s-a trezit
Mamica de cuminte
iulie 2008
monalac spune:
HRISTOS S A INALTAT!
eu sunt zombie,codrin de la vaccin a facut 2 zile febra...de fapt,dupa fiecare vaccin a facut febra,am mai dat si o caruta de bani pe ele,tocmai ca sa nu aiba reactii adverse...
si bineinteles ca nu mai vrea sa pape nimic...azi noapte a baut 6 biberoane cu lapte,am facut la ture la bucatarie...
DIA,insanatosire grabnica mirunei!am citit faza cu papucii,super!
ia sa vedeti ce i da prin cap si lui codrin,la 1 an.seara,cand il culc,avem un fel de ritual,ii pup talpile lui grasane.daca uit cumva,mi le infige in gura...acum 2 seri il pupam,il muscam de talpi si el nu mai putea de ras,si i am dat cu limba pe talpa sa l gadil,iar el a fost in extaz!!!si tot imi dadea picioarele,dar eu obosisem sa l mai gadil,asa ca ,ce credeti ca i a dat prin cap? a scos limba la mine[avem noi un joc,eu scot limba la el,iar el scoate imediat limba la mine] si cum m a vazut ca scot si el limba la el,pac,mi a varat piciorul in bot sa i dau cu limba...am murit de ras...
ma duc sa l culc ca se maraie...
dr_anca spune:
Mona sa va treaca cat mai repede!
Ella noi am trecut la pasat la furculita dar nu mai stiu cand. la inceput i se parea ciudat ca sunt bucatele mai mari dar nu se ineca. Eu zic sa incerci sa vezi. Eu si spachetel le fac cu furculita si bucatelele de carne i le dau cu mana si le mesetca ea dar nu mari.
Ies ca nu ma lasa energia asta in pace.
Mamica de cuminte
iulie 2008
ariadnabr spune:
Ella cel mai usor e sa ii fierbi spaghetti si sa le maruntesti mititel. Sau pui taiat marunt. La 9 luni ar trebui sa nu se inece. Ori pur si simplu un biscuitel sa il rontaie, sau painica prajita bucatelita sa invete mai intai sa mestece. Ori un borcanel de la Hipp stage 2.
Noi vomitam de la raceala asa ca sper ca o sa-mi permiteti sa *&%&&%$$£^^&$$£" mama lor de virusi ca m-am saturat de ei!!!
O zi buna la toata lumea
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
AnnaBaby spune:
Salutare.
Venim si noi de la dr. - am fost pt ca eram ingrijorata de faza cu kk moale si mai ales de petele care i-au aparut pe piele, ea fiind inca in perioada aia de 2 saptamani de incubatie a varsatului de vant, mai avem o saptamana de asteptare ca sa vad daca face sau nu. parerea doctoritei a fost ca sigur va face. Eu sper din tot sufletul ca va scapa.
In fine, la coprocultura si coproparazitologic nu a iesit nimic, pana la urma probabil ca a fost de la dinti (care ar cam trebui sa explodeze ca avem doar 2 la 10 luni jumate), petele aparute sunt probabil de la laptele fara lacoza pe care i l-am dat vreo 2 zile, ce sa mai, am dat copilul peste cap
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Marina_1609 spune:
ILE am fost la concurs si nu a facut nici o branza. nu a miscat nici 1cm. se uita confuza de ce striga toti. a iesit pe primul loc de la urma.
Si io am o unghie be##ta de prin clasa 7-a, mi-am prins-o la un leagan. a fost sfaramat si osul, am avut parte de cusaturi...jale mare...si acum arata ca dracu
BUFI eu ii dau branzica Lacteea. e la cutii de 250g. Ocumpara sotul dar nu stiu de unde:angst sau mega image. Sofiei ii place mult aia
ella_72 eu am inceput prin ai pasa cu furculita legumele mai moi dar carnea tot la blender o faceam. asa s-a obisnuit cu bucatele mai fine. dupa o vreme am inceput sa-i tai si carnea marunt-marunt. acum nu mai folosesc blender deloc! fierb totul foarte bine si mai strivesc cu furculita atat cat se poate. raman bucatele dar le inghite cu succes. incearca...
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
bujo spune:
Ella eu am inceput prin a-i da fructele mai tari pe razatoare iar cele mai moi, de ex banana, le strivesc cu furculita. Mananca bine dar are momente cand nu le vrea decat pasate, mai ales daca nu se strivesc in gurita. Biscuiti mananca singurel cu succes ca se inmoaie, i-am dat la inceput cate o bucatica mica sa o bage el in gurita si acum musca singur din biscuite.
Fetele nu ma uitati cu Cerazettu, cele care ati luat.
bujo mami de Filip
monalac spune:
a adormit...
DR ANCA,multumesc.
TURTURICA,.e bine ca mara s a adaptat la cresa,oricum,nu cred ca se vor compara vreodata cresele din romania cu cele de acolo.cel putin nu cele de stat.noi in oras avem o sg cresa,de pe vremea lui ceuasescu,cu mobilierul si dotarile tot de atunci...si nu s educatoare,doar infirmiere,adica habar n au de activitati educative,stiu doar sa schimbe copiii de pampers si sa le dea sa manance.
si am auzit niste faze horror....dar oricum stiti ca eu am un pitic cu gradinitele,cresele.
OOKA,succes in a gasi cresa potrivita!
ARIADNA,insanatosire grabnica juliei!
MADAMXM esti o adevarat profesionista in tot ceea ce faci!
BUFI,vezi ca e o branzica bio f buna,nemteasca,in cutii verde cu alb.se numeste ceva cu ''a'',recunosti tu sg dupa denumirea nemteasca.
ANNABABY,sper sa scape ioana de varicela!
bujo spune:
Produsele nemtesti de care zice Mona sunt Andechser. Io i-am dat iaurt marca asta lu Filip si i-a placut. Se gasesc doar la Carrefour.
bujo mami de Filip
AnnaBaby spune:
In cazul in care scapa acum de varicela, ma gandeam sa o vaccinez ca sa nu faca deloc. Dar din cate am inteles vaccinul nu te protejeaza practic de tot, adica tot poti sa faci, doar ca o forma ceva mai usoara. E adevarat? plus ca doctorita s-a arata foarte uimita ca vreau sa-i fac Varilix, ca cica nici un alt copil de la ea nu a facut, ca nu-i nici o problema daca face, se imunizeaza si gata. Dar eu as vrea s-o scap de un chin, ca e tare nasoala boala asta, eu stiu ca am avut la 7 ani, si acum tin minte...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii