Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Noooo, Britain's Got Talent face parte din rutina noastra de seara charmed is in the morning Motherhood sleepyhood blah blah, io vrea somn bre Ma duc sa o pun pi madam cocos la somn. Azi e frumos afara poate iesim si noi la o plimbarica cu ice-cream

V-am pupicit

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi bravo apare si ala acusi,eu de acu sper sa mearga mai usor cu dintii ca vad ca asta a parut fara multe comentarii si proteste.
Nici eu nu am purtat masca niciodata oricat de bolnavi am fost, bine am evitat sa ii tusesc fix in nas sau din astea.
Tecky eu pe Ami o spal fara pasta de dinti ca nu am sanse cu pasta de dinti, cu pasta de la 1 an si jumate incolo da f f putin, dau numa cu periutza asa umeda. Pe Ari o spal cu pasta de dinti cu toate ca nici ea nu stie sa scuipe mai inghite si tot ii zic si vb singura.
La kg zic eu ca stau destul de bine am scazut de la 74 la 65,3 merge incet si sigur si cu stagnari da merge, nu ma plang prea tare mai am 10 kg pana la anu la nunta idealul meu de 55 da na vedem poate reusesc mai rapid, acu tre sa bag sport oleaca mai mult sa mai si modelez, da nu prea am timp si cand am timp nu am chef ca is prea obosita.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Didi,

Misha, eu nu il spal inca cu pasta de dinti pe Mihaita ..doar periez usor cu periuta aceea timp degetar si, oricum nu prea sta..

Gabriela, azi e ultima zi a concusrului...Sa aveti bafta... V-am tot votat ca mi=am pus link-ul la favorites!

Ariadna, ce bine ar fi daca s-ar trezi si MIhaita la 7.00...dar se trezeste intre 5.30 si 6.30..

Boti, daaaa, si mie imi palce atmosfera de cand s-au intors Madalinele.. Mai sutn cateva fete pe care le astept cu mare drag sa se intoarca...Marimar, Tiberica, Mariana!! Zi-mi si mie exact de unde ai luat sandalutele, poate trag o fuga in Real...

EU i-am cumparat aseara lui Mihaita niste pantofiori am dat 100 de lei pe ei...Acum vreau sa ii cumpar niste sandalute pentru la mare.

Iza, cum de am uitat!!! Foarte important e sa bei cel putin 2 litri de lichide pe zi( fara bauturi dulci si carbogazoase ) ..Ajuta foarte mult digestia !!

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

neata

ILE, fazele s-au intamplat in parcuri diferite...si nu pe unde mergem noi de obicei. ieri am fost la gradina icoanei ca m-am intalnit cu o prietena....

ANKA, daaaaaaa, ne facem parcul nostru propriu si personal. eu l-as face in curte daca as avea...

KIMMY, si eu am insomnii, de vro 2 samtamani dorm foarte prost si ziua sunt zombi.

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi ,cand le aud,mi se pare ca dramatizez,ca uite ca s-ar putea rezolva si una si alta...si apoi doar gandul ca suntem de asa putin timp casatoriti si deja ne comportam cum o facem...ma termina,ma oboseste,ma stoarce de vlaga si ma simt foarte trista.Sincer,nu mai am speranta ca se vor schimba prea mult lucrurile.Sigur,acuma suntem mai stresati ca de obicei,da,e normal sa se mai schimbe lucrurile fata de cum au fost la inceput,da,stiu ca toata lumea are probleme,nu sunt eu cea mai patita,da,oi fi eu ultradramatizatoare,da,probabil as putea sa mai schimb si in comportamentul meu pentru a-l face mai atent.Sunt sigura ca si eu gresesc.
Sentimentele astea ma napadesc periodic,nu e prima data cand simt asa.Eu 2 zile sunt ultra-mega fericita,apoi 2 saptamani plang si sufar si-mi doresc o alta viata,aceea,pe care o vedeam in momentul in care am zis DA.Pe mine nu m-au interesat niciodata lucrurile materiale.Am fost si sunt o semntimentalista,si chiar sunt usor de multumit.Nu cer eforturi supraomenesti,ci doar ce mi se pare normal intr-o casnicie.E de ajuns sa ma ia de mana,sa ma mangaie pe fata,si deja ma simt pe alta lume.Sentimentele mele nu s-au schimbat.Ma intreb mereu oare unde gresesc,si oare cat o sa mai fiu indragostita,daca din partea lui nu mai primesc nici o dovada ca ar fi interesat in vre-un fel sa ma faca fericita,iubita,dorita.

Scuzati off-topicul

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Acu sa ne intoarcem la oile noastre.Timi a adormit singura,la ea in patut.Daca se ridica in picioare,ma duceam la ea,ii dadeam suzeta si o puneam la orizontala.Am facut asa de vreo 3 ori.Foarte important,televizorul inchis.Cu asta nu adoarme.Ii distrage atentia,se uita foarte atenta,zici ca intelege tot

Ma scuzati inca o data ca mi-am descarcat aici frustrarile,nu mai e nevoie sa scrieti nimic

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!

De cate ori incerc sa scriu mesaj, se trezeste Luca, parca are buton de alarma. Ia sa vedem daca reusesc acum. Am vrut sa zic multe, dar am uitat tot si mi-e lene acum sa rascolesc zeci de pagini sa-mi aduc aminte.

MADA, e f. frumoasa listuta multumim frumos!

KIMMY, hai sa-ti zic si eu un remediu care m-a ajutat pe mine f. mult la mersul la toaleta in timpul sarcinii, cand am avut probleme mari de tot cu asta: seminte de in, dimineata pe stomacul gol 2 lingurite, teoretic ar trebui mestecate si inghitite dar pe mine ma apuca greata daca le mestecam asa ca le inghiteam direct si turnam pe gat o tona de apa sa mearga mai usor. sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste perioada asta proasta.

ANKA, la Mondex se gasesc si sosete de bebe? Ca si eu am boala pe sosete, cred ca putem echipa o gradinita cu cate avem si daca i-s bune vreo 4 perechi, in rest toate ori sunt prea mari ori prea mici

ILEANNA, uite de aia imi place mie de tine. Asa frumos le zici, faza cu sotul tau mi-a placut ca mi se aplica si mie, si eu am plangeri de astea si recunosc ca sunt de vina, de cand s-a nascut Luca sunt vesnic obosita si vesnic absorbita de Luca, dar daca vreau sa-mi pastrez casnicia trebuie sa gasesc resurse, ca uneori si eu ma gandesc cu jale ca nu avem nici 30 de ani, nu vreau sa devenim un cuplu din ala de pensionari care nu stiu ce treaba sa-si mai gaseasca pt. ca sa scape unul de celalalt. Intr-adevar barbatii au butoane mai putine, degeaba ar fi minunat sa vina totul de la el, sa fie si romantic si grijuliu si atent si de ajutor in casa, daca nu apasam butoanele corespunzatoare nu obtinem nimic.

A, si ILE, si eu voiam sa-ti zic ca desi seamana evident cu tatal lui, Vladut are si din tine ceva, nu stiu exact, zambetul tau, aerul tau, dar deja se vede ca ai fost si tu acolo cand l-ati facut

CRISTINA, felicitari pt. mersul lui Mihaita, sa vezi cum iti piere entuziasmul in cateva zile cand iti amortesc salele de atata tinut de manuta

Felicitari pentru dinti crescuti, pentru primii pasi, pentru dormit si pentru toate noile realizari ale pepenasilor, sunt prea multe sa le enumar!

Pupici tuturor!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

AnnaB nu-i o dieta in sine. Am baut o spatamana apa si ceai (io Lipton Green Tea ca altceva nu mergea ), a doua saptamana apa, ceai si iaurt (de baut), a treia saptamana in plus inghetata si supe (strecurate, de pui, de rosii), in a patra saptamana deja trecusem pe meniul de saptamana 3 plus supe creme. Balaurii au iesit cam dupa 2 saptamani. Atentie insa ca-i risc de anemie, deci nu se tine cand esti beteag, obosit sau mai stiu eu cum... Io am tinut de nevoie ca altfel nu stiu daca ma convingea cineva ca nu mor doar cu lichide

Cristina, de la rafturile cu incaltari pt copii le-am luat, chiar din supermarket, nu din magazinele de pe langa. Am fost happy ca am gasit sandale sa i se potriveasca pt ca a mea inca are "puppy fat" la picioruse, adica sunt grasute si latute sus, nu-i prea intra labuta in incaltari cu bareta in T) iar peste tot pe unde am intrebat io, de piele aveau doar pe glezna si nici alea nu ne vin ca-i grasuta si glezna Astea au o taloneta f finuta si breteaua din spate unde trebuie, nu la genunchi

periuta de dinti am gasit in Sensiblu, din aia degetar, cu 4 lei dar dintii fi'mii sunt inca liniute, la ce viteza de crescut au ne apuca Anu Nou si ei tot bob de orez vor fi Au crescut 0.5 mm in 2 saptamani, nu exagerez...

Ile ai lasat nr de tel pe mailul comun? Ca m-as baga sa va facem o vizita la Vama uichendu urmator... Tot esti tu sociopata, sa-ti dau motive sa ma urasti ca-ti stric linistea Da' dau o cafea si-i punem pe kinderi sa se ciufuleasca cat tragem noi cu naduf dintr-o tigare

Iza, eu am observat ca la noi in parc se umple de cupii fix de la ora 6 seara, deci cred ca-i chiar fain sa iesiti dupa somnicu nr. 2. La 4 cand ajung eu cu fata nu-i nimeni, dar daca caprita mea se culca devreme n-am ce face, ies cu soarele in cap...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Aaaaa, si io chiar vroiam sa va rog sa mai povestiti ce-i mai invatati pe cupii sa faca si cum, ca sa ma inspir si sa o invat si io.

Nancy a invatat in ultimele zile sa o mingaie frumos pe Pisi-mic pentru ca pana acum, de bucurie ca o vede, o pocnea in cap. Dar i-am zis ca Pisi-mic e bolnava si ca trebuie sa-i faca mai-mai frumos, i-am arat si eu si bona cum si acum o mangaie singura frumos (bine, ii mai strecoara si-o scatoalca sau o trage/musca de coada da' mai lucram)

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Boti,daa,e super de la 6.Dar sa fie vreme buna,ca la noi asta e a 3-a zi de ploi,vant si frig,de zici ca e toamna

Fetele,notat remediile pentru ,acuma bag o doza shoc de Duphalac,ca nu se mai poate,azi e a 6-a zi.Problema e,ca mai nou simt ceva schimbari prin burta,fara vrajeala...daca simt ca sunt balonata si ar trebui sa,hmm scuzati expresia,sa trag un vant,simt cum mi se intareste pe la stomac,ca si cum pe acolo si-ar face drumu...

Povestea noastra

Mergi la inceput