Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)
Raspunsuri - Pagina 15
ariadnabr spune:
Amu'
Iza draga mea, iesi din butoi, please! Nu-s putine cuplurile in care se schimba echilibrul cand vine un bb. Singura solutie e timp dedicat cuplului FARA bebe si discutia deschisa si clara, fara ascunzisuri sau lucruri care nu pot fi spuse. Iti zice una care a trecut prin aceleasi probleme, s-a nascut Sonia, s-a schimbat totul, abia ne mai atingeam, venea acasa, papam si se aseza la calculator de unde nu mai iesea pana pe 12 noaptea. Si-asa am dus-o pana cand Sonia avea 16 luni. Mi-au trecut mii de intrebari prin cap si am vrut sa-mi fac bagajele sa plec de tot atatea ori. Pana nu am stat jos amandoi si nu am identificat problema nu s-a rezolvat nimic. Dimpotriva, mergea din rau in mai rau. Si ideea era ca eu ma transformasem deodata in mama copilului lui si el nu reusea sa ma mai priveasca ca pe o femeie, separat de mama. Si-am decis, ca oricat de greu va fi, vom avea grija sa avem, o seara numai noi doi, macar o data pe luna. O seara cand mergem la un film, luam cina impreuna, sau pur si simplu iesim la un suc, numai noi doi, fara Sonia, o seara cand suntem doar un tanar cuplu si nu parinti. Mi-a luat mult sa o pot lasa cu soacra-mea sau cu verisoara lui, dar a meritat sa stii. Nu am casnicia perfecta, dar ne-am impus cateva lucruri, sa ne pupam zilnic ori de cate ori plecam, intram pe usa sau etc. Sa ne imbratisam zilnic, si zilnic sa ne spunem ca ne iubim. Si merge. Dupa ce s-a nascut Julia, am decis ca dupa ce copii dorm, in fiecare weekend, o sa ne cuibarim pe canapea si o sa vedem un film sau show-uri pe TV. Si asta ne apropie unul de altul.
Sper ca experienta mea sa te ajute un pic. Exista speranta
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Mada Declar sus si tare si stau calare pe povestea mea: I love sleep. I need sleep. I cant get enough of it! Na! Si cum mi-au stricat astia de la Britain's got talent programul di somn, fetili meli tre sa se trezeasca la 8! Da???? Da' normal cu noptile astea dastepti care dureaza de la 11 la 3 juma nu prea imi iese spilu' Bine barem ca nu mi s-a trezit cu cantec la 4 dimineata iar But then again, I'm a woman, its my RIGHT to complain Dare contradict me?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
MissJJ spune:
Subscriu la ce a zis Mada trebuie timp si pentru cuplu, vedeti de aia e bine ca se culca fetele la ora 19 in fiecare seara, apucam si noi sa mancam impreuna sa ne povestim fiecare ce-a facut in timpul zilei sa ne uitam la tv la un dvd etc.
Iar in weekend ziua avem program de familion plimbari jucat cu mingea afara mers in parc etc si seara program numa noi doi, mai facem ceva cina mai deosebita, mai avem seri fara tv si calculator cand stam discutam ascultam niste muzica, plus avem seri cand facem cu randul la pampering, papa bun un pahar de ceva un masaj. Tot in weekend facem cu randul la somn o dim eu o dim el sa ne odihnim cat de cat fiecare si tot asa.
Boti . Uff greu cu pisoiul bolnav si tocmai la pernitze, saracutzul, pupici pe botic sa treaca repede si pupici la printesa cu, coronitza.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
Gabriela82 spune:
Kimmy uite www.painenaturala.ro/" target="_blank">asta ajuta foarte mult la constipatie. eu o cumpar dintr-un magazin de-aici de la noi nu de pe site si mananc dimineata de obicei cu lapte sau iaurt in loc de cereale ptr ca e foarte tare si asa se inmoaie si e ok.
Mada multumim de listuta, e foarte faina
www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs
de printesa
Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
AnnaBaby spune:
Boti ia mai spune cate ceva depre dieta asata cu lichide, ca si eu am o problema cu constipatia si ar trebui sa fac ceva ca s-o rezolv, si sa ma mai detoxifiez putin.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Tecky spune:
Salutare!
Gini distractie placuta in vacanta!
Ileanna bine ca s-a rezolvat cu unghia.Distractie placuta la Vama Veche!
Cristina felicitari pt mersul tinut de manute a lui Mihaita!
Kimmy imi pare rau ca treci printr-o perioada atat de dificila.Sunt sigura ca toate problemele se vor rezolva la timpul lor,trebuie doar sa fii puternica si sa alungi sentimentul ca nu se vor termina niciodata.
Annababy felicitari pt al 3-lea dintisor!
Fetelor voi spalati pepenasii pe dinti?Cu ce pasta de dinti?Ralu are abia 2 dinti dar prin parc am auzit fete care spala pe dinti copii cu Nenedent parca...
Cum mai stati cu cu slabitul fetele abonate la cura?Eu mai am 2,5kg de dat jos si ajung la greutatea dinaintea sarcinii...
Fug sa-i cumpar pampersi lui fimea....
Didi81 spune:
Vicky, katalyna, Cristina, Mada, multumesc . Chiar m-am gandit si eu sa imi cumpar masca de la farmacie, chiar daca doctorita a zis ca daca nu tusesc, slabe sanse sa transmit ceva.
Ile, am invatat-o in sensul ca i-am tot aratat catei pe strada si i-am zis uite catelul, i-am zis bravo si am batut din palme... chestii de-astea; dar nu am insistat niciodata prea mult pe un subiect pt ca am vrut sa evit sa o plictisesc sau enervez.
Narci, da, nu stiu cat de precoce e pt ca nu prea avem termen de comparatie, dar pe noi ne uimeste mereu! Chiar m-a surprins aseara cand am intrebat-o daca ea are picioruse, si-a luat un picior in mana si mi l-a aratat
Anna, felicitari pt dintisor!
Mada, si Aida e pe cala sa ajunga la dintisorul nr 5
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Jos kg
MissJJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadnabr Mada Declar sus si tare si stau calare pe povestea mea: I love sleep. I need sleep. I cant get enough of it! Na! Si cum mi-au stricat astia de la Britain's got talent programul di somn, fetili meli tre sa se trezeasca la 8! Da???? Da' normal cu noptile astea dastepti care dureaza de la 11 la 3 juma nu prea imi iese spilu' Bine barem ca nu mi s-a trezit cu cantec la 4 dimineata iar But then again, I'm a woman, its my RIGHT to complain Dare contradict me? -------------------------------------------------------------------------------------------------- Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia |
Yeah I do dare.
De ce ti-au stricat fata astia de la BGT programul, ia sky+ si dai sa inregistreze, asa se face si le vezi a doua zi cand doarme matza mica.
Well faza cu 4 dim am avut si noi cand n-a mai vrut sa doarma nici picata cu ceara da asta e se cheama motherhood. Ai sa dormi destul la batranetzuri.
Gabriela ma bucur ca iti place. Pupici la printesa.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
ariadnabr spune:
Tecky La cei 3 dinti pe care ii are fiica-mea io o spal cu periuta speciala de deget, cu apa, fara pasta de dinti inca. Nu se recomanda pasta de dinti pana nu vor intelege ca trebuie sa nu o inghita. Daca nu ai periuta, o bucata de tifon cu apa calda will do. In principiu ar trebui spalata zilnic dimineata si seara dupa ultima masa. Dar eu una n-o pot spala seara pentru ca ultima ei masa e la 23 in somn. Sooo....morning it is
ileanna spune:
anka iti dau dreptate zau. Cu hainutele nu e mare problema, numa' bani sa ai. Dar nene ... io la sosete si caciuli nu reusesc sa ma descurc cu toti banii din lume!!! Deja is complexata zau asa, mi se pare ca is eu toanta. Adica e imposibil sa nu fii in stare sa gasesti neste sosete frateeee. Si eu am vreo 4 perechi la care ma uit ca la ochii din cap si le spal de le rup.
may al meu e ok cu scamele, dar mananca toate frunzele si florile din parc. Mai nou merg cu el de manutze si nici asa nu scap k se apropie usurel de cate o tufa ... cu gura larg deschisa si cu mine de mana. Nu mai are nevoie nici de maini daca e vb sa pasca ceva. Si alaltaieri vad o fetita de 11 luni care statea cuminte si admira un strat de flori. Si o intreba socata pe mamica: CUM doamna?? Nu le rupeeee?? Si nici nu le mananca??? Aia imi zice oripilata: Nuuuu. Nu stiu cate poze am facute in parc, in iarba, cu suzeta in gura. Nu am curaj sa i-o scot ca se apuca de pascut instant. Dar mai nou nici asa nu imi mai merge ca a inceput sa o scuipe cand vrea sa bage ceva in gura.
Iza mama, te cred ca iti este mega greu. Cu toate astea ... priveste si tu din alt unghi. Nu mai dramatiza si gandeste-te ca nu s-a intamplat nimic ce sa nu se poata repara. Pana nu ai ajuns aici, oricate neplaceri ai avea ... totul e ok.
Ca daca e sa privesc si eu asa ... cred ca gasesc motive: dinti in gura am de portelan (ce-i aia plomba? am scapat de ele de la 20j de ani ), gura mi se crapa si mie la colturi de vreo 10 ani (cica ar fi lipsa de vitamina B), ieri mi-am smuls o unghie, acu 1 luna era sa ma calce o masina la propriu, acu 2 luni m-am dus in boxa si am dat cu capu' de un hidrant de am umplut boxa de sange, barbate-meu are stari subfebrile, analize proaste si nu doarme (ca si tine) de vreo luna etc etc etc. Da' sa mor daca ma gandesc la ele. Ce pana mea? Inca totul e ok si asa e in viata.
Iar cu caznicia si io am fo in crize pana acum 1 luna (dar la mine erau reclamatii de la barbate-meu). Am rezolvat cu 1 pereche de chilotzi cu perle (pe care tot barbate-meu mi i-a cumparat in speranta ca va trezi bestia) si ascultant un prieten a carui opinie o pretuiesc si care mi-a zis verde in fatza ca ... sa vezi nene, femeia dupa ce devine mama ... gata s-a terminat ... io mi-o iubesc pe a mea dar asa ... ca pe o sora. Si cand am auzit asta am zis F**k oricat de mult mi-as iubi copilul io nu vreau sa ajungem o pereche decrepita si plictisita care trage pentru casa (cam ce zici si tu). Si trebuia sa recunosc ca de cand il am pe Vladut nu mai aveam deloc acelasi chef de barbate-meu ca inainte. Il iubeam f f f mult dar il vedeam mai mult asa ... ca pe un tata si frate. Iar pentru barbati iubirea nevestei se materializeaza in secs nene. Daca ei nu simt ca ii vrei si asha ... ca masculi ... ai cam pus-o, oricat de bine l-ai imbraca, spala, hrani si mangaia si asculta. La ei butoanele is tare putine.
In fine, acuma am rezolvat si la modul sincer nu de fake. Suntem mai in salbaticii ca inainte de sarcina . Am cautat bine de tot fosta leoaica si am gasit-o cu greu dupa mama delicata si cu gene lungi. Ia vezi si tu ... poate doar ceri (si stii de ce ceri cata vreme esti acolo in armata non stop) dar intreaba-te ce are el nevoie. Da-i tu prima ce are nevoie si cred ca o sa vina si ce-ti trebe tie fara sa ceri. Na ce sa zic, vezi poate se aplica ...