Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cupilu' meu tocmai se plimba cu un cercel in gura si l-a scos singura...las' ca asteptam momentul sa ii schimb si asa mi-am luat de-o grija...asta e un fel de haz de necaz

felicitari mihaita pt pasi si ioana pt dintisor

nicoleta luciu a slabit 20j de kile cu supa

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Boti cand is cu copilul nu prea is sociopata decat cu bunicile si bonele din parc . Sociopata imi mai permit sa fiu in rarele momente cand pot sta in zama me. Si atunci n-as scoate nasul din casa pt nimic. Te astept cu drag ca barbate-meu probabil ca va pandi orice moment prielnic s-o taie pe mare cu cayacul ori sa se duca la nudisti . Iar eu voi fi o nevasta intelegatoare pt ca stiu ca-i vine destul de des vremea cand tre' sa stranga din dinti si sa fie si el intelegator .
Eu cu mailul comun is mega handicapata. Mai dau 1 data telefonul public (va rog fara telefoane obscene ... ori ba da, ca in cativa ani o sa vie vremea cand o sa ma rog pt o hartuiala secsuala) si pliz fa-ti tu pomana si trece-l in mail: 0723 686 488.

Moni cu spusul meu frumos, cel mai des reusesc sa deranjez da' na', eu is plina de intentii bune . De ex am avut emotii cand le-am zis fetelor de slabit dar am avut placuta supriza sa vad ca nu s-a suparat nimeni.
De Vladut ... mai, asa a inceput sa zica mai multa lume: ca incepe sa semene cu mine. Nu isi dau seama la ce (ori la tac'su e clar: oki, frunte etc) dar cica are "aerul meu". Nu mi-a pasat deloc ca acum 2 luni ziceai ca nici nu am fost la conceptie dar vad ca acum mi se pare asa de dulce si emotionant cand zice cineva ca seamana cu mine .

Kimmy imi cer scuze daca este cazul. Probabil ca tu nu voiai solutii sau dascaleala ca mai mult ca sigur ca stii si singura ce ai de facut. Ci voiai numai sa te descarci da' a sarit "stie tot" de pe aici . Am procedat exact ca un barbat. Stii ca se zice ca si de aia sunt neintelegeri intre barbati si femei. Ca femeile se plang si vor doar sa fie ascultate si intelese da' barbatii sar repede cu solutiile. Ori ele stiu si singure ce au de facut insa vor un umar intelegator si empatic. Si stiu ca deseori sunt mai ... masculina asa.

Ma intorc la facut bagaje. Mai am putin pana termin de incarcat toata casa in masina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ILE , am uitat sa-ti urez: distractie placuta, sa ai parte de vreme buna si de un Vladut megaincantat de mare!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Noi am incercat sa iesim afara,,,am zis ca ma ia vantul pe sus cu tot cu MIhaita in carucior...

Boti, multam.. o sa incerc sa ajung si eu azi sa caut sandalute... Aaa..Mihaita face"pa-pa", stie sa ceara apa si papa, da noroc, face bravo, iar mai nou, face precum indienii...se bate cu manuta peste gurita..Am icnercat sa il invat sa imi arate nasucu, gurita, ochisorii, dar nu a mers..

Moni, si Daniel il plimba asa, si ai mei si ai lui Daniel...deci, nu voi fi singura cu dureri de sale..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am pus si noi pozici noi pt. ca e soare afara si e numa' buna vremea de poze

Boti Io o invat sa arate gura, ochii si nasul acum. Le arata, dar cateodata le mai incurca, adica ii zic sa arate la mine si arata la ea si tot asa. Stie sa bata din palme, stie sa ceara sa bati din palme daca ii zici "well done" , da cu piciorul in minge, imi da mingea daca i-o cer si asteapta sa i-o dai inapoi, incearca sa se incalte cu papucii lu' sor'sa, isi pune muzica la ante-mergator si danseaza, am incercat s-o invat sa puna bucati de lego una peste alta, dar pare ca e prea devreme pentru asta, stie sa faca tai-tai cu manuta, dar e cu delay , am invatat-o sa impinga cu degetul formele geometrice de la cookie surprise, in speranta ca va invata sa le puna in gaurile corespunzatoare. Intentionez sa scot puzzle-urile de lemn si eu, in vreo luna doua sa vedem daca se lipeste ceva de ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Nancy a invatat in ultimele zile sa o mingaie frumos pe Pisi-mic pentru ca pana acum, de bucurie ca o vede, o pocnea in cap. Dar i-am zis ca Pisi-mic e bolnava si ca trebuie sa-i faca mai-mai frumos, i-am arat si eu si bona cum si acum o mangaie singura frumos (bine, ii mai strecoara si-o scatoalca sau o trage/musca de coada da' mai lucram)

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Si Pisi-mic nu reactioneaza violent?Ca eu am o pb cu al meu,care e un "domn de moda veche,cu tabieturi si fitze"(a se citi un lenes fara pereche care abia se taraie la mancare,de unde culege 2-3 boabe si e super obosit si vine sa se culce).Cand era Theo mica,cum o vedea,cum fugea mancand pamantul,sub pat,dar acum,sta ca prostul si da cu laba.Si,pt asta il inchid in balcon,si,ca sa se razbune,se pisa pe unde apuca.Si uite asa,ne fugarim toata ziua,Casian dupa motan,matzul dupa covoarele mele si eu dupa mat si dupa Casian,in timp ce spal covoare,bineinteles.Nu-l inteleg deloc,probabil batranetea isi spune cuvantul

Edit:Insanatosire grabnica lui Pisi-mic(am uitat )

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

vacanta placuta celor care pleaca!

o sa trec si eu pe la poze duca ce hranesc copilu

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

MAI3, Sofia a avut o perioada cand isi rupea urechile si la un mom dat a reusit sa isi scoata un cercel. abia am reusit sa i-l scot din gura. asa ca vro 2 saptamani a umblat fara cercei ca sa uite...

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DIDI,insanatosire grabnica!desteapta foc aiduta ta!

GINI,concediu placut!

eu sunt f suparata pt ca planul nostru ,sa i luam motul la padure lui codrin, a esuat,din cauza vremii.am vrut sa amanam pt saptamana viitoare,sambata,ca duminica ii rup turta fina mii,dar cand am fost sa contramandez tortul,cica deja mi l au facutca l am facut in forma de masinuta si au facut forma de azi...asa ca,am cautat restaurant,dar cum toate sunt ocupate cu nunti si botezuri,n am gasit decat unul naspa,un fel de bodega
imi vine sa ma impusc...

IZA,inteleg perfect ce simti..sotul meu n a fost niciodata tandru cu mine,nici macar la inceput...cica sa nu l pup ca l ''lipesc'',sa nu l tin in brate cand dormim ca nu mai are loc...si asta nu acum,ci acum 10 ani,cand aveam 50kg...intre timp,nu mi mai pasa nici mie...am copiii si le ofer lor tandrete.stiu ca nu asta e solutia,dar...
insa la capitolul sex,eu am din plin.

va doresc sa gasiti calea cea mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

Ce fain e pe-aiciSuper atmosfera

Pe mine m-a socat azi capcaunu' (Ooka stie). S-a trezit si nu ii gaseam un papucel si am intrebat-o asa mai mult pentru mine "unde e papucelul, Miruna"? La care copilul foarte serios mi-a aratat cu degetul unde e papucul. M-a terminat si de atunci nu-mi revin Mai ales ca papucul nu e un cuvant pe care sa i-l fi repetat sau sa incerc s-o invat. Am ajuns la concluzia ca ii subestimam si ca ei de fapt stiu si inteleg mult mai multe decat credem noi.

Iza- sper sa se rezolve cum vreti voi toate problemele pe care le aveti

Mada's- va admir pentru cum aveti timp si energie pentru voi, pentru ei si pentru noi

Concediu placut Ileanna, Gini - sa va intoarceti odihnite si cu poze faine cu bebei linistiti

Ooka- ai fost totala cu scuturatul de praf

De Vio si Iriss mai stiti ceva? Ca nu au mai scris de mult.

Pupicei tuturor si o zi minunata

Mergi la inceput