Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumim muuuuult pt urari si va spun inca odata ca mi-ati facut ziua superba !!!!!!!!!!!!

In aceasta zi frumoasa,iti doresc succes in viata.
Numai zile zimbitoare,numai rasarit de soare.
Iar din suflet iti doresc sanatate si succes.
Sa ai parte de iubire, si de multa fericire.
Norocul sa te insoteasca.
Viata sa ti-o indragiasca.
La multi ani, ELENA RUXANDRA!!!!

Msbb multa sanatate Andrei! Sa aflati cat mai repede ce se intampla, uffff e tare nasol cand nu stii ce are! Eu ti-am zis la noi ne-am dumirit abia dupa ce am facut analizele la sange si urina si scaun. Poate poti sa ii faci o urocultura si un examen coproparazitologic,coprocultura. Acum zic si eu ... da fiecare stie ce e mai bine pt puiutul ei. Pupam mult si bafta si cu pregatirile !!!

Mergi la inceput

Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva! As vrea sa ii dau puiului meu paine cu unt si cu miere dar parca am citit odata la voi ca e bine sa dai o anumita miere! Spuneti-mi si mie de care please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza din Pantelimon

E suuuper in vacanta Ce de bunatati sunt in Romania - ce bine ca nu stau aici, as cantari o tona Mai fetelor, stiu ca sunt in vacanta si totul e mai roz daaaar pe bune, e prima oara dupa multi ani cand chiar vad o imbunatatzire in tara noastra, mi se pare mult mai curat, mai cilivizat, oameni zambaretzi, transporturi in comun mai bine ingrijite (ok, stiu ca nu circul chiar la ore de varf dar totusi). Sunt super incantata, zau Ma bucur tare

Deci - cum vaz ca voi va tot intalniti, am sa iau eu initiativa si va spun ca maine dupa amiaza (dupa ora 4) o sa fim prin Herastrau si sper sa le vaz pe plimbaretze si pe cine mai doreste, am vazut ca mai sunt fete care vor sa il traga de par pe Robertix Va dau aciulea telefonul meu (e numar de Romania):

0723 305 487 sau 0723 57 68 56

Azi am de alergat si mai intru pe seara, maine dimineata sunt la finutzi deci numai maine dupa amiaza mai poci. Plec duminica Of...

Stiu ca Noemi e cam departe - daca nu poti, scumpa, vin eu prin zona pe la tine, gasim noi o modalitate ceva acolo

Aveti telefonii mei, CALL MEEEEEEEEE

Cred ca pe Lori si pe Inais la vaz sigur, parca si Gabitza umbla prin Herastrau Oricum, stiu ca e greutz cu bebii prin oras, insa cine stie, poate mai vrea cineva sa alergam impreuna copiii (ca de stat la taclale .... no way cu Robertino Buratino al meu ).

Buuuun, fug si intru sa iau pulsum mai incolo SANATATE la puiutzii bolnavi, nu am io timp acush sa nominalizez dar am vazut ca sunt ceva micutzi cu probleme (oh, si lu' al meu a trebuit sa ii pun picaturi azi noapte hmmm...) Pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Elena Ruxandra, sa ne traiesti multi ani sanatoasa si sa ne aduci multa bucurie in viata!!!

Iata aici povestea noastra ( e un roman de fapt)va invit daca aveti timp sa o cititi:

http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=3&sortfield=lastpost&sortorder=desc&whichpage=1

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

de fapt aici e povestea:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Cleo ti-am trimis un pm legat de un plan de afaceri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ia sa ma laud ca a revenit Duracell la ganduri mai bune . S-a trezit mai vioaie, a papat nitzel laptic, a papat si fructe , ne-am jucat, febra numai are .
A sunat si pediatra si a zis doar sa o tinem sub supraveghere deocamdata , sa vedem daca mai apare ceva. Oricum e f ciudat ce s-a intamplat. 2 medici au vazut-o, au zis ca e k, , fara roshu in gat sau alte chestii sa explice febra si apatia ei...
Pediatra totusi se gandeste ca e posibil si din cauza unei hipoglicemii sa fi fost asa apatica ieri si refuzul ei de a bea lichide sa-i creasca temp. La primul semn ca se mai intampla ceva sar pe analize mai amanuntite , m-am saturat de analize ca de mere paduretze .
In fine ... sper ca a trecut.
Fug sa citesc romanul dedicat Elenei ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

vecina, eram cu mana pe telefon sa te sun cand am citit mesajul tau. ma bucur tare mult ca sunteti bine . am vrut sa te mai sun aseara, dar iar am iesit in oras fara telefon si ne-am intors prea tarziu...
noi am fost la medic dimineata. ar fi trebuit sa facem vaccinul de 1 an, dar l-am amanat, ca fiica-mea inca tuseste. mai vedem peste 2 saptamani cum stam. dar a facut bilantul de 1 an: 9700 g si 76 cm. suntem bine, in grafic, mami e multumita, pediatra la fel...
cine intreba de miere: fetele spuneau (cred ca Desiree) ca trebuie miere procesata. eu nu stiu ce inseamna asta, insa. eu am o sursa de incredere de miere, am sa incerc si eu sa-i dau, sa vad ce parere are.
fug ca urla
dar tot o mai las putin sa urle, sa zic LA MULTI ANI, ELENA RUXANDRA, pui mic de Belleane (am deschis pagina cu povestea nasterii, sper sa reusesc s-o citesc dupa ce adoarme pisoiul)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

MsBB bravoooooooo, ma bucur ca si-a revenit!

chinabulina mercic de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

copilul meu nu vrea sa doarma. ma duc in parc...

edit: a adormit, cat am fost eu la baie...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput