Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Si noi franti. Dimineata ne-am vazut fugitive cu Simonix, de data asta dormea Mircea asa ca nu s-au jucat si ei deloc. Azi a trebuit sa ma vad cu niste prieteni in parc sip e langa faptul ca mi-a facut Bogdan creierii tandari cu reprosurile ca el nu mai are timp de nimic, ca-l car doar prin parcuri, MIrcea era atat de obosit ca abia si-a luat medicamentele si nici de mancat nu prea a mancat.Sa-mi fie invatare de minte sa respect mai mult programul lui! In plus, mi se pare ca tuseste si mai rau, déjà violent
Lorich, Ina, Micaelasa va fie de bine intalneala!
Lorich
Inace cutremur, nici eu nu am auzit de asa ceva..
mi-bebelina Mi se pare marisor pretul apartamentului. NU au scazut??? In fine!Sa-l stapaniti sanatosi! MI se pare ca oricum sunt apartamente mari, nu? Ooof, cand te faci educatoare sa ne spui sa aducem si noi copii. E visul meu asta cu facutul educatoare sau invatatoare la copii de 1-4, cine stie ce drumuri voi apuca si eu in viitor SI MIrcea se comporta de parca as avea butoane
MS Bb si cum ai procedat cu intarcatul? Mulgeai doar cat sa decongestionezi?? Te strangeai cu ceva?? Ce face Andra?? E mai bine??SI eu as amana nitel vaccinul
Cleo din pacate nu am un astfel de referat…bine ca nici de alt timp nu mai am ca am aruncat tot din facultate/master
Socrate mor dupa Sebi cu “aide” al lui . Imi pare rau ca e cu fundu-n sus…
Adriana esti tare ca insisti cu chestiile naturiste si nu recurgi imediat la siropele etc. EU nu support ceaiul de ceapa/ridiche. De aia nu as putea sad au nici la copilul meu…imi vine sa vomit si de la miros… Ma bucur ca e mai bine Lara, Sanatate si Annikai!
Desiree ma bucur ca ati scapat ieftin de vaccine, fara multe strigate.
Stefany ma bucur de vestile bune, i=auzi, se poate si copil ahtiat dupa cresa/gradinita!! Spor la invatat!
Andrada un dulce Tiberiu, ti-am vazut pozicile!!!
Lily sanatate si JUliei, hai sa ne facem bine!
IUlia sanatate scumpa, ce patisi si tu??
Belleane Hai cu pozele!
Ca-eric vai ce nasol weekendul la cabana!!Bine ca mami nu a patit nimic mai rau si sper ca puiul si-a revenit
Socrate ar fi excelent s ane spui si noua ce afli pe la gradinite!! Pls pls sa ne spui si de pret ca e f important, fir-ar sa fie!
Pic de somn nu mai pot. va pup
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Reallaura spune:
Neata
Dau eu , daca Cleo e dupa referate si bagaje...
, iar Msbb e
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Bravo Laura, pe intuneric, cand
lumea tu faci coffe?
Multumam de
, mi-ar trebui o tona , sunt varza de oboseala.
Am stat toata noaptea cu oki pe mandra, cu mana pe ea sa vad daca no ia razna febra . N-a trecut de 38,5 febra, aseara la culcare avea 38 fix si iar mi-a
fara sa pape , m-am dus cu ea in pat si in cateva secunde cand m-am uitat la ea
, adormise pravalita peste picioarele mele
.
Am amanat vaccinul pt cand va fi perfect sanatoasa.
Ieri a fost destul de ciudatzel asa cu ea . Dupa ce s-a trezit la ora 9 a adormit la ora 11 si a dormit pana la 2 cand am trezit-o eu pt ca mi se parea cam fierbinte. I-am luat temp si apoi am invitat-o la bucatarie sa serveasca pranzul si a adormit la loc in scaunul de masa
. Pediatra, prin
, a parut destul de impacientata cand i-am povestit toate datele problemei si a zis ca ar fi bine sa o trezesc, sa nu o las sa
. Poate temp exterioara nu pare asa mare dar cea interioara sa fie. Am trezit-o , am dezbracat-o la
gol , i-am luat temp , avea 38 atunci si la indemnul doctoritei ne-am uitat pe fiecare cm sa vedem bube/pete orice ce ar putea explica ce se intampla.
De baut nu bea, de mancat ffff putin ...a facut si pishu inchis la culoare, are momente cand este mai vioaie dar are momente cand este apatica rau de tot...
Pediatra ne-a intrebat daca a cazut si s-a lovit la cap, daca sigur n-am tinut-o prea mult in soare. Cum semne de enterocolita nu are pediatra se gandeste la vreo varicela ceva ...? Sa vedem
Acum nici nu stiu ce sa fac pe sambata , trebuie sa dau comanda de tort, sa reglam ultimele detalii pt marea dez-motzare, dez-matzare si ...eu habar n-am daca fata va fi bine
.
Fericirea are chipul tau... Andra ,
![](comoara.gif)
Cum a intrat Andra in viata mea...
MsBB spune:
Laura - uf, multa sanatate lui Mirci , tare greu mai e cu bolitul asta
.
Da, pana la urma am ajuns sa scot cu pompa cate un pic pt ca ma durea extrem de tare, era f fierbinte sanul si tare ca piatra => atunci , iute ca sageata ( si la indemnul Chinei ) am scos pana s-a mai decongestionat nitzel.Initial am scos cate un pic la dush dar se pare ca nu era suficient. Cat am fost in Ardeal am stat numai cu foi de varza in sutien si chiar am simtit ca mi=a facut bine. Mi s-a spus ca tot asa, un rememediu natural, bun ar fi cartoful dat pe razatoare pus pe san - trage laptele si mai calmeaza durerea.
Micaela - numai da
cupilului
. Asa e, cateodata parca sunt intorsi cu cheia, au energie .... cu incarcare solara
Ca-eric - ufff, ce rau imi pare
. Chiar vorba lui Lori "ai descris cosmarul tuturor mamicilor vizavi de plecari"
Desiree - bine ca ati scapat usor de vaccin . Reason to party
Simo - cum este astazi? mai bine ? mama lor de mucutzi
Mi-bebelina , Iulia - da, tot cu greva suntem . Ieri la fel , a papat o bananutza in parc si acasa nu a mai vrut nici iaurt, nici cereale, nici branzica, nici lapte la culcare . Am incercat si cu apa si cu ceai si suc de fructe nimic frate
Belleane - de vizionare , ne bucuram ca am fost pe gustul tau
. Abia astept sa vad si eu
voastre.
Bai Iulia , cu toata supararea mea m-ai facut sa bine de tot , auzi, diafragma
. Prea tare
, as rupe gura targului
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Neata,
Laura, multam de cafea. Vai saracul Mirciulica, sper sa ii treaca repede.
MsBB, ce fel de cafea o bea, ca as bea si io, cat despre intors cu cheia: CINE O INTOARCE??? Daca il prind pe ala, vai de el.Andra, e nasol ca are si febra e si apatica, ufff, ce o fi avand? Eu cand am febra, tot asa fac, zac, nu imi trebuie nimic, nici apa rece. Incearca sa ii dai laptic, apa, ceai, e si cald afara si cu febra ma gandesc ca are nevoie de lichide. Pipi inchis la culoare e de la faptul ca nu prea a baut lichide.
Deci, noi, adica eu si Daria, nu mai plecam la Cluj. Nu a gasit Stefan cu cine sa trimita barca, asa ca renuta la extra-bagaj, adica noi Asa ca ma duc la ma-ma, macar sa dorm si eu sa mai oboseasca Daria si pe altii.
Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Laura, multumim de cafea! Vad ca si tu esti matinala - si Annika mea s-a trezit tot asa devreme, toata noaptea s-a zvarcolit, a gemut - nu stiu ce-o supara - ii ies 2 dinti jos, astia sa fie cauza - ca asa nasul nu e infundat, tusea e rara - da tare prost a dormit
Si eu am simtit ieri cutremurul - a fost dim., nu stiu cat era ceasul (5-6) habar n-am; am simtit cum se misca patul, da eram prea adormita sa ma panichez si dupa cateva secunde a incetat, asa ca am adormit la loc.
MsBb, tare ciudat suna ce povesteti tu acolo - va doresc sa nu fie nimic grav!
Micaela, tu chiar ca ai un mic titirez acasa - ma minunez cat de mica e (ca varsta, zic) si ce activa! merge de n-are treaba, e tare vioaie -- poate fi uneori tare obositor, te cred.
Ylari, voi ce mai faceti? umbli prin parcuri cu vecinele?
LA MULTI ANI, Elena Ruxandra! (Belleane)
Adriana
MsBB spune:
Iar sunt MUUUU !
Cum si vroiam sa incep mesajul ( dar am dat cu de
Laurei si m-a furat
) cantam
:
LA MULTI ANI ELENA RUXANDRA!
Sa fii sanatoasa, voioasa, frumoasa si la punga groasa!
Adriana - Anikka sa iasa rpd si usor dintisori , sa scape de chin mititica.
Da, a fost cutremur, am descoperit si eu pana la urma la stiri. A fost de 4,4 si s-a simtit in B.
Micaela - dixtractie placuta la ma-ma .
Oare Alysh ce face? Dar Dani? N-ai mai trecut deloc pe aici . Vino si zi-ne cum mai e Rasfatzel? Gabi la munte...Mihaser?
![](comoara.gif)
cleo78 spune:
niatsa fetelor.
sa urez: Tiberiu,
sa fii sanatos si frumos ca amma ta,si mai frumos ca tatal tau
ELENA RUXANDRA
pui de Belleane! sa fii mai frumoasa, mai sanatoasa si mai dragastoasa ca Tiberiu!! ca esti printesa lui mami
3. Taman cand scriam urarea- Belleane imi da mail ca are plan de afaceri!! sa ii dea Dumnezeu si mai multa sanatate
4. pup si sanatate la cupiii bolnaviori si mamicile lor
5. adriana, ce cutremur maica? ca io dau vina pe sotul ca s-a ingrasat si sa nu se mai invarte in pat. gluma gluma, dar la cutremur pe mine ma busheshte rasul. Bine, sotul rade ca pe m ine ma busheshte rasul din orice...
6. am fo ieri la dr. Deci e o rana pe col. Astea apar si dispar. Atat ca la mine e si un dezechilibru al florei bacteriene, la care nu stiu ce sa fac.... Lasam mama natura sa isi faca rostul si sa treaca de la sine si merg peste 4-6 luni iar (daca nu trece, facem o biopsie). Apropos de ras din senin, deci ieri la ginecolog, nu stiam unde sa imi pun chilotii. Am tras posheta si i-am bagat acolo. Si dr rade de mine: doamna, aveti asha multi bani? nu vi-i furam. Ii explic dilema mea existentiala, si incepe sa rada cu una din asistente: pai noi te tinem aici, imobilizata si cealalta asistenta fuge cu banii.
Io eram... cocotzata. stiti voi pozitia tandra, in care un barbat iti zice: relaxeaza-te, nu doare....
6. m-am uitat asta noapte prin poze.
cand mi=e greu, ma uit la poza asta:
http://www.flickr.com/photos/sofia020107/3201176335/in/photostream/
si ma uit la cat de curat e covorul ei, cand stiu ca aelita e singura ca sotul e in deplasari,
iar asta este de MILIOANE: http://www.flickr.com/photos/sofia020107/3201177239/in/photostream/
Apropos, o strigare sa se auda pana in Spania AELITAAA
7. http://findarticles.com/p/articles/mi_m0ISW/is_263/ai_n13795283/
f. frumos zis. Pana la antibiotice, sa incercam si altceva.
gata
bag capul la cutie
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata...Laura sarumana de cafea... s-a cam racit dar merge!
M-am trezit mare gospodina sa fac papile ca la 10 sa iesim, dar copil foarte indispus, numai maraieli, numai intre picioarele mele (asa cu capul pe spate sa ma baga in boale) si a mai alunecat si pe gresia uda din baie, cu ta-su de fata si a dat un cap
Partea buna ca dupa ce s-a calmat a mancat fructe (da, soc si groaza!) si acum a picat la nani...deci amanam iesirea de 10.
Azi i-am facut supa cu perisoare, sper sa-i placa, dupa pontul lui mamici de C@rliontz si am fiert curcan sa -l fac cu mazare, asta va fi si pt mici si pt mari!
La multi ani Elena Ruxandra, sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa si norocoasa si desteapta si bogata si ...
MsBB ieir ma gandeam la scumpica ta, of..te tine pe jar! Sper sa afli cat mai repde ce e!
Laura uuuoooffff...tuse?Si mai urata?Uofff!
Cleo imediat ma bag la articol...imi palce sa citesc despre asta, desi eu intodeauna zic ca aleg calea de mijloc (adica nu AB cand se poate altfel, dar nici nu le refuz la idee in anumite cazuri)
Vazut si eu poze DOI SCUMPI PUI BY AELITA Unde esti mami? Cu aspiratorul???? Ne e dor de tine!!!
Si d eDani, Dordia, cadina, Alysh, Ylari, Mihaser, PRAG, Virginia, Elena-g
Ati pus usturoi crud in piure la bebei? Cum l-au acceptat?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Daca tot sutn sechestrata in sufra, ca doarme pe canapea, m-am apucat sa fac o "cestie"-un fel de poveste a lui Robert de pe forum, sa adun tot ce am scris eu despre sarcina, bebe, doar descrierile mele, si le salvez in word. O sa termin pana face 18 ani!
By the way Cleo mai stii ca in nov.2007 credeai ca ai baiet?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008