Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Azi dimineata am fost nitel la biserica, am luat de la libraria de acolo 2 carti pentru copii cu Vietile Sfintilor - mie mi se pare excelent sa pot citi asa ceva copiilor, ca sunt numai exemple bune de comportament pentru ei. Am luat si o carte cu viata parintelui Gheorghe Calciu - cred ca e super interesanta. Tipul, dupa ce a fost torturat la greu in inchisorile comuniste s-a facut preot si l-au mai bagat odata in inchisoare pentru ca nu-i puteau inchide gura...In vreme ce altii, chiar bravi fiind se fereau sa ajunga iar pe mana puterii, el i-a sfidat...Abia astept sa citesc
Belleane pentru puica ta! Elena Ruxandra, sa te faci mare, sanatoasa si inteleapta! Ma duc acusi sa citesc si roamanul
Chinabulina felicitari pentru masurile gogosicai. Sanatate!
Lorichiubita, MIrci a papat usturoi verde cu spanac foarte bine...daca ma crezi chiar acu am pe foc o portie, cu orez si ii fac un out pe teflon!!
Cleo scumpa, acu pleci linistita in vacanta, ca ai si dizertatie!!
Aelita am vazut si eu pozicile cu copii nazdravani Tu cand mai dai vesti???
MsBB merci de sfaturi cu alaptatul, ma bucur ca ANdra e mai bine!! Alysh e deja la BArcelona, sper sa se simta bine acolo, sa lase grijile acasa!
Micaela bine ca e sanatoasa DAriuta! Cat despre Cluj, ai scapat de o grija - adica sa vedem si partea buna
Simo ce are puiul?? SAnatate multa... poate ne vedem totusi vineri dimi pe aici. te sun.
Adriana scumpa, ai aflat stirile??? DAve are tumoaare maligna la vezica urinara Reia turneul pe 8 iunie.. sa vedem daca se mai reprogrameaza si la noi. M-a cam intristat vestea...
fug sa citesc romanul lui Belleane
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mi_bebelina spune:
La multi ani fericiti Elena Ruxandra, sa asculti de parinti si de surioara mai mare!
Am citit si eu romanul lui Belleane, felicitari pentru minunile din viata ta!
Reallaura, crede-ma ca am studiat indelung piata imobiliara.....sa stii ca nu a scazut asa cum tot se vorbeste. Sunt preturi mai mici la ultimul etaj, la apartamente care arata in ultimul hal sau care au ipoteca, am intalnit cu ipoteca si la camatari. Noi oricum suntem multumiti de achizitie, mai ales ca e renovat recent, adica proprietarul voia el sa se mute aici si in final s-a razgandit, parchet nou peste tot, gresie, faianta la fel, termopane noi, instalatie electrica noua....nu-mi puteam dori mai mult. Si da, e mare, n-am ce zice.
Simonacip, ma ierti ca am uitat s-o pup pe Andreap din partea ta? Nici n-am avut timp sa-i zic ca am trecut pe aici pe la DC.azi am avut nioste copii tare ciufuti..si mai erau vreo cativa la fel in parc..or fi dat astia cu ceva praf de maraiala prin parc, nu stiu. Dar o s-o pup, stai linistita. Te pup si eu!
Noi am facut vaccinelul......adica vaccinelele. I-a facut si Priorix ca cica si asta se face acum la un an conform noii scheme de vaccinare. Cica poate face febra de la el intre a 5-a si a 10-a zi....sper sa nu.Noi avem 10,6 kg si 79 cm...cica e lungana tare...seamana cu tac-su.
Azi trebuia sa ma intalnesc cu fostele colege de munca dar am amnat pentru ca au aparut probleme neprevazute si ne vom vedea maine.....de-abia astept sa imi incarc bateriile.Este deschis un targ de confectii si incaltaminte vis-a-vis de Liberty Mall si cred ca o sa trag o fuga in seara asta, poate imi gasesc ceva tricouri, slapi, costum de baie......vinerea viitoare fug la mare, de-abia astept.
Fug sa fac si eu un picut de curatenie cat doarme mandra. O zi buna va doresc!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
PRAG spune:
In primul rind, uram si noi La Multi Ani!!!! pentru toti minunatii de copii care au implini un anisor!
Lorich, multumesc de strigare! Pupam baietel lipicios si sper ca nu are cucui de la cazatura pe gresie!
Desiree, am vazut si eu tortul printesei! Asa visam si eu sa ii fac, inca de cind nu aveam fetita! Dar sub supravegerea soacrei (careia, v-am spus, nu ii convine nici cum curat eu morcovii) am hotarit sa nu mai fac nimic in bucatarie cit e ea aici. Doar strictul necesar, desigur. Asa ca poate ii voi face anul viitor!
Doloress, succes mult la serviciu! Si eu am inceput, e greu sa fii departe de ei asa de multe ore, dar pe de alta aprte, mai misca si neuronul asta obosit al meu ceva... Va pupam si va dorim sa va faceti bine de tot si sa va intelegeti bine cu bunica!
Laura, multa sanatate, imi pare rau ca sunteti iar racituti.
MsBB, of, chiar te tine pe jar. Imi place tare de tine ca iti pastrezi umorul! Va pupam cu drag si sper sa ii dati de capat si sa va reveniti. Uite, intre timp citesc ca s-a sculat mai bine, Doamne ajuta!
Cleo, sper sa fie bine si sa se rezolve problemele singure, sa nu ai nevoie de biopsie. Distractie placuta in concediu!
BELLEANE, La Multi ANi in mode deosebit azi pentru voi. Am deschis si eu povestea nasterii, o sa o citesc in pauza de prinz.
esme, am vazut poze de la pary-ul vostru, minunate, iar torturile... ce rateuri?!?!
DanaH, cum mai merge teza? Ai predat-o?
Noi suntem in continuare OK cu gradinita. Din pacate ne alaturam si noi celor cu greva foamei! Mai, ma dispera! In afara de fructe si iaurt, nu vrea nimic, nimic. Am reusit sa ii bag asera un castronel de supa, ca i-am dat si ei un alt castronel si o lingurita si era ocupata, nu stia ce face. Dar in rest nu vrea nimic. Eventual cite un biscuite. Dar nu carne, nu ou, deloc!
A, sa va spun ca am fost si noi la medic la controlul de 1 an, are 80 cm si fix 10kg, a zis ca e bine. E mai inalta decit media si arata bine. Doctorul a zis sa nu ne facem probleme ca nu maninca, asa se intimpla intre 1 si 2 ani, ei mai cresc doar aproximativ 20% anul asta si e normala o scadere de apetit. Asa sa fie, daca zice el, mie tot mi se pare ca isi face niste carente de chestii esentiale.
In rest suntem bine. E bine cu bunicii, in ciuda micilor frecusuri. Ma ajuta mult cu treba in casa - gatit si curatenie. Cu copii mai putin, pentru ca Alex ii stoarce de puteri, dupa 15 minute nu mai sunt in stare sa ii faca fata, iar Roxana nu sta deloc cu ei daca sunt eu acasa. Daca nu ma vede (sau aude), atunci e OK, se adapteaza destul de repede.
A fost ziua mea duminica si am primit de la al meu sotior bilete la concertul Elton John si Billy Joel. Misto, m-am bucurat, dar e luni de la 7 jumate, trebuie sa ii lasam pe astia mici cu bunicii sa ii culce ei. Sper sa se descurce! Dar stiti de cind nu am mai iesit doar eu cu sotul undeva? De cind il avem pe Alex, 5 ani si jumate, aproape 6! Cred ca nici n-o sa mai stim ce sa facem si cum e...
Va pupam pe toti si pe toate, va dorim intilneala placuta miine cu bebelul de Belgia!
Gabriela.
mi_bebelina spune:
Lorich, te-am mai intrebat dar parca nu am vazut sa fi raspuns.....e ma targ ceva de copii la Roata in Herastrau? ca de cand tot dau astia reclama la tv....eram curioasa ca poate trag o fuga pe duminica.....
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Lorich, te-am mai intrebat dar parca nu am vazut sa fi raspuns.....e ma targ ceva de copii la Roata in Herastrau? ca de cand tot dau astia reclama la tv....eram curioasa ca poate trag o fuga pe duminica..... Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
SCUZE DACA N-AM VAZUT...CITESC ASA PE O FUGAAA.... cunosti tu..uite si acum..scuze de caps:)
da, este targ, cred ca incepe de maine, noi iesim zilnic la roata acolo. Poate ne vedem!
Incerc sa citesc macar cateva pagini din roman de belleane ca acum pap ca sa iesim
![](pupic.gif)
PRAG
![](pupic.gif)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui chinabulina cine intreba de miere: fetele spuneau (cred ca Desiree) ca trebuie miere procesata. eu nu stiu ce inseamna asta, insa. eu am o sursa de incredere de miere, am sa incerc si eu sa-i dau, sa vad ce parere are. georgiana, ![]() Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
Mierea procesata e fiarta, si prin fierbere dispar germeni si bacterii si altele, ca cica mierea contine multe bacterii. Acu'... miere fiarta eu cred (s-ar putea sa gresesc) ca e cea de salcam.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aldaesme spune:
La Multi Ani, Elena Ruxandra! Sa fi iubita, feiricita, vesela, sanatoasa si norocoasa!!! Sa ai o copilarie senina si o viata luminoasa!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Mierea procesata e fiarta, si prin fierbere dispar germeni si bacterii si altele, ca cica mierea contine multe bacterii. Acu'... miere fiarta eu cred (s-ar putea sa gresesc) ca e cea de salcam. |
Mierea de salcam e fiarta doar daca o faci tu acasa, altfel albinutele fac mierea de salcam in acelasi mod in care fac orice alt tip de miere. Ii zice de salcam fiindca probabil stuparul e intre salcami. La noi sunt magazine doar cu miere si produse apicole si ei au miere normala si miere procesata, de regula cea procesata e si gata zaharisita (nu o sa inteleg in veci de ce).
O zi buna si sanatate maxima tuturor,
Esme
cleo78 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aldaesme La Multi Ani, Elena Ruxandra! Sa fi iubita, feiricita, vesela, sanatoasa si norocoasa!!! Sa ai o copilarie senina si o viata luminoasa!
Mierea de salcam e fiarta doar daca o faci tu acasa, altfel albinutele fac mierea de salcam in acelasi mod in care fac orice alt tip de miere. Ii zice de salcam fiindca probabil stuparul e intre salcami. La noi sunt magazine doar cu miere si produse apicole si ei au miere normala si miere procesata, de regula cea procesata e si gata zaharisita (nu o sa inteleg in veci de ce). O zi buna si sanatate maxima tuturor, Esme |
io stiam ca mierea zaharisita o bagi la bain marine si o fierbi, si se face lichida. Si ca se zahariseste numai cea de floarea soarelui.. dar nu sunt sigura.
deci nu mai am rabdare. nici chef de dezertatie. a adormit fata azi 1 ora, 30min am scris ceva acolo, etc. si dupa aia mi-am sters unghiile, nu m-amd ecis care oja sa o aplic, din astea.
Am tuns pisica
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miine dim am examen la condus. Stati cuminti acasa, nu va bagati in zona titan ca sa nu ma stresatzi
![](icon_smile_big.gif)
voiam sa va zic ca am fo in Obor, si am vazut costume de baie dragutze tare- colorate, vesele.....sa atarne si burta, of course peste ele.
mi_bebelina, super ca v-ati gasit aprt, acolo is mari mari, si daca e amenajat zic ca e o treaba, ca va costa peste 10 mii euroi sa amenajati, plus taraboi, praf, jeg, nervi.
mai voiam sa zic nu stiu ce si cui. A, Mara mananca numai piine si banana. Soacra mea se oftica, ii ie ciuda ca nu mai mananca, ca sigur are copilul ceva. Ce medic imi recomandati
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
prag, Elton jhon?? intodeauna mi-am dorit concert cu el- mi se parea o voce fantastica.... ce stiu- e ca e din cei mai scumpi ever done cantareti.
voiam sa zic ca io bag in disperare usturoi la gatit in fata. SI ceapa. Am cetit cat sunt de minunate, ca vitamine, minerale, enzime. Ar fi faine crude, dar asta pot sa pap io
![](icon_smile_big.gif)
desiree, voi erati cu o constipatie urata. Ai facut coprocultura/coproparazitologie? nu stiu sa aibaa vreo legatura, ma gandsesc io ca astea is ne invazive, si ca organismul nu stim cum reactioneaza.
voiam sa va atrag atentia la hidratarea copilului. Deci din ce am cetit si ce mi-a zis dr, ca la deshidratare creshte temp repede - ashadar, apa la cupii cat se poate.
edit: da-o incolo de dizertatie. Luati sfaturi: Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa:
Iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii
conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de
mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai
putine atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de
mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai
putine atacuri de cord decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi
carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord
decat romanii.
CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti.
Se pare ca faptul ca vorbiti romana e ceea ce va omoara.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
Reallaura spune:
citat din mesajul lui cleo78 edit: da-o incolo de dizertatie. Luati sfaturi: Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa: Iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie. 1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. 5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii. CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbiti romana e ceea ce va omoara. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Bafta maine la examen!!
Socrii mi-au luat copilul sa-l plimbe in parc asa ca sunt liberaaaa pe DC. haha! MI-a adus si un kg de cirese soacramea sa am cu ce ma indeletnici
![](pofticios.gif)
Prag bine ca e ok fata cu gradi...ce sperante imi dai ca asa va fi si Mirci in toamna! O-ho ce inaltuta e!!
![](cool.gif)
Mibebelina si papusa ta e inalta, cat Mirci! Da, renovat cum spui e super afacere, intr-adevar in zona aia sunt spatioase...iar ce preturi sunt in ziare se poate sa fie pacaleala ca pana la urma cand ajungi sa discuti sa arunce alt pret...Cum am spus, sa-l stapaniti sanatosi!
Laurita, mami
![](indragostita.gif)
chinabulina spune:
cleo, super tare bancul . si da, eu iti recomand un doctor, ca tot isi face griji soacra-ta. un psihiatru, pentru ea
. sa lase fata in pace, daca ea vrea sa fie fotomodel ce se baga soacra-ta? si bafta maine! eu, odata, eram prima la semafor (lucru care ma stresa tare) si, in loc sa apas acceleratia, apasam frana si-mi murea motorul cand luam piciorul de pe ambreiaj
. dupa cateva reprize m-am bagat efectiv sub bord sa vad ce naiba se intampla. sa mai spun cate claxoane si injuraturi mi-am luat? ca evident ca s-a facut din nou rosu pana m-am cacait eu
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange