Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

La Multi Ani Elena Ruxandra!!!

Fetelor deci eu vreau sa o vad pe Simonix, dar as prefera mai aproape de noi adica in Tineretului. Sa speram ca poate si ea. Maine nu prea mi-e la indemana Herastrau dar mai vedem cum se desfasoara ziua. Poate reuseste ea sa vina mai aproape.

Ieri am fost la gradinita Elite de pe Cutitul de Argint. Program de la 8 la 14/16/18/20 incepe de la 250 Euro pt programul cel mai scurt, 350 cel mai lung.
Au grupa baby de la 1 an. Au bucatareasa, mancare inclusa in pret. Copii dorm in ac. incapere unde se si joaca. Cred ca sunt putine gradinite unde sa aiba incapere separata. Maxim 15 copii in grupa, 2 educatoare la 15 copii. Vizualizare online, toate acreditarile, au o curticica unde scot copii, nu e mare dar cei mai mari se duc in parc deci nu e aglomerat. In rest cam ca peste tot. Am trimis contractul pe care l-am primit pe mailul comun. Asistenta medicala BGS. La 2 saptamani vin sa controleze copii, daca au muci ii primesc dar cu febra si ceva mai grav nu. Carnet de vaccinari. Fara nu primesc ca e risc pentru ceilalti copii.

Sper sa apuc sa scriu mai multe diseara. Daca aveti intrebari spuneti. Eu nu stiu ce detalii va intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, da, noi eram cu constipatie; acum astept sa imi faca dr. de fam. programare la pediatru si sa vedem ce zice pediatrul... sper sa nu mai dureze mult, ca deja-s 2 luni!!!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Elena Ruxandra ! Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, cuminte si sa ai o viata frumoasa!

Deci revin dupa ce culc copilu'...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate moooama ce de bani! 15 milioane pentru programul lung, wow, mi se pare enorm. trebuie sa-l inscriu la stat. Sa vad cum fac...Am fost la cresa CIobanasului si ne-a primit gradinarul cu toate informatiile, s-a ofuscat nitel ca am vrut sa vorbesc cu asistenta, e adevarat asta ne-a dat si mai putine informatii si ne-a spus ca pe 1 iulie la prima ora sa fim la poarta, se fac inscrieri pe principiul primul venit-primul servit. Nu exista lista de asteptare. yaaa...right!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI
ELENA!
ELIZA!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

m-am hotarat nu mai vorbesc romana , voi vorbi limba mea, "adrianeasca" Elenuca, Monika astazi daca tot va sarbatoriti comorile accept cu draga inima un pahar de vin roshu sa copii si eu reteta italienilor .

LA MULTI ANI !!!

Sa fiti sanatosi Ioan Teodor si Eliza Elena si Sara Maria , sa va bucurati de o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !

Nu-s in B deci nu ma feresesc de dar abia asteptam sa scot gaska de agitate sa faca galerie
Am vazut ca pana la urma Inais a fost sechestrata la de Iasmi ,Simonix isi face de cap cu bunatatile romanesti ,Iulia ieri a dat bir cu fugiti , Alysh (sper) isi face de cap , fetele la apel n-au raspuns , vecina e o dragutza ca-si face griji si se gandeste la noi , Laura care Dave? Dave de la DM? Deliutza Broscutza a scapat de vaccin , shopping placut mi-bebelina . M-am bucurat tare sa o revad pe Prag si sa aflu de studenta Roxana - acum avem 2 studenti de Ca . Distractie maxima la concert - sunt sigura ca va amintiti voi ce si cum

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cum am putut sa uit ....
Fetelor, BUNA DIMINEATA , va invit la o si la o vorba buna , vesti bune despre mamici si pitici

Apropo de vesti bune , Andutza mea mica pare sa fie mult mai bine , ieri si plamanii ei si-au revenit, a concertat nitzel , asa cum ii sta ei bine , a papat bananutza, a papat toata branzica cu fructe , vreo 180 de lapte si asta-noapte a binisor .
Acum eu sunt optimista, tin cu dinti de scenariul pediatrei. O mica indigestie , apoi de la voma lipsa poftei de mancare si de la refuzul de a bea apa => deshidratare=> febra .
Sper sa fie ok si maine sa iasa dezmotzarea-dezmatarea bine .

Gata, sunt fresh pt o noua zi => ma duc sa ma fac mumoasa pt maine si mai rezolv una alta dar poate reusesc sa mai intru sa mai vad ce faceti.

, am scris mesajul si am uitat sa-i dau send - batranetzile maica , bine ca nu l-am trimis la pranz

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multi ani Eliza Elena, Sara Maria si Ioan Tudor, sa aveti o viata frumoasa si linistita!

Fetelor, sunt varza, nu mai pot. Fiica-mea v-am zis ca doarme cu noi in pat de cand are camera ei.....probabil ne zice in ciuda: "Prostilor, da' pe mine m-ati intrebat daca vreau camera mea? Las' ca v-o fac si nici in patut cu voi in camera nu mai vreau, vreau direct in patul vostru". Si se foieste toata noaptea, nu poate sa doarma doar unul din noi cu ea in pat ca mi-e ca o gasim pe jos si uite asa ne calareste toata noaptea de in cele mai bune cazuri imi mai ajunge capul sa dorm pe noptiera, de multe ori ma trezesc sa o dau mai incolo si in 5 minute iar revine......nu stiu ce sa fac. Sunt super obosita, tremur toata de oboseala...nu stiu ce sa fac sa fie mai bine. Am incercat sa o lasam in patutul ei si cum isi da seama o apuca urlatul, dar urlat frate si plans cu lacrimi de crocodil si nu se opreste pana nu o luam de acolo.Nu stiu ce sa mai fac....of, ma plang la voi ca la sot nu indraznesc..cu el fac planuri in fiecare seara cum sa mai procedam poate-poate om dormi mai bine.

Lorich, deci azi incepe targul...aveam impresia ca pe 26.
Si eu am fost aseara la targ vis-a-vis de Liberty Mall, mi-am luat costum de baie, sutienul pare un pic cam mic.......sotul a zis sa-l las asa dar eu stiu.......mi-a mai recomandat el mai demult sa imi iau papuci mai mari ca am monturi la picioare si am ajuns acasa cu marimea 40 de innotam in ei......deci zau daca stiu sa ascult sfatul lui sau nu?
Fug sa pun la foc mancarea fiica-mi care e in acord cu Mara, cu Andra......e in greva foamei.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multi ani Eliza Elena, Sara Maria si Ioan Tudor!

MsBBce bine ca a trecut, febra, greva, tot. Petrecere frumoasa va dorim.

mi_bebelina nici nu stiu cum ar tb sa o inveti sa doarma in patutul ei, macar. Eu o las sa adoarma in patul nostru si o mut la ea, dar cand doarme profund. E nasol cu bebe in pat ca pune stapanire pe tot si noi suntem chiauni dupa o noapte cu ea.
Cat despre sfaturile sotului am si eu unu acasa, care ca sa scape repede de la cumparaturi, imi zice ca imi ine bine primul lucru probat.

Ma duc sa-mi fac bagajele. Va pupam

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

incep si eu cu urarile, ca ieri n-am mai intrat

LMA pt ieri ELENA RUXANDRA sa fii sanatoasa, cuminte, desteapta si sa ai o viata frumoasa

LMA pt azi ELIZA ELENA, SARA MARIA, IOAN TEODOR sa va dea D-zeu sanatate

eu azi sunt mai bine, ieri dimi mi-a fost iar rau, dar pana la pranz am scapat, asa ca am iesit cateva ore in parc. bineinteles ca fatuca m-a epuizat, am venit acasa nici nu ma tineam pe picioare, m-am odihnit putin cat a dormit si fata, apoi a scos-o mama pe jos prin fata blocului in parculet, iar eu si cornel ne-am uitat la un film.

da, Msbb am chiulit multumim de coffee, ma bucur sa aud ca Andra e mai bine. apropos de apa fata mea bea din canutza de-aia de la nuk cu pai, canutza are 330 ml, cred sau 370 si bea 1 de-aia cu ceai pana-n pranz si inca 2 pana seara, deci aprox 1 litru/zi.

am vazut ieri cateva pozici frumoase dar nu mai tin minte ale cui erau.

desiree victoria tot constipata? ai vb cu dr?

va las, acu, ca ne treziram la 9 si trebuie sa-i dau sa pape ca apoi iesim o ora saq fac piatza..cleo nu ajunge cu masina si pe la vl, nu? sa stiu sa ma feresc hai cleo, sa vi cu vesti bune

Mergi la inceput