Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
S-a trezit, dupa o ora a baut vreo 3 masuri de lapte din care a ramas cam 20 de ml, are 38,4 si e tot cam moale - nu e fii-mea asta .
Clar, nu fac nici un vaccin.
Dar ce are ? Kk n-a facut ...nici nu stiu ce sa zic, e prea moaleee, cade asa ca o carpa peste mine....
Fericirea are chipul tau... Andra ,
![](comoara.gif)
Cum a intrat Andra in viata mea...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Neata,
La Multi Ani Tiberiu drag! Sa cresti mare, sanatos si norocos, baietel cumintel.
Desiree cum spuneau si fetele poti face eco, eu i-am facut cand avea 2 luni.Cu mersul, o sa vezi ca in fiecare zi se vad progresele, in curand fuge de tine. legat de doctorii, citisem undeva ca acum tin minte ca acolo le-a facut injectie ceva, s-au facut copii mari, nu ii mai pacalim usor.
Doloress ce bine ca se simte mai bine.
Voi ati pus si pahar cu vin pe tavita... si tot ce ai scris tu acolo? Multumesc si io pt semnificatii.
Laura, o gradi aproapre de timpuri noi (caut pliantul si iti spun) si una de aici din spatele blocului, just4kids. Eu vreau aproape, aproape de casa, ca dupa ce incep sev, dusu-adusu o sa fie in sarcina mea.
mi_bebelina saru-mana pt lamurire. io nu ma gandisem la vacc. ma gandeam ca cine stie ce boom e in dezvoltarea copilului atunci Dc nu ii fac ROR-u nu o primeste? Stie cineva pana la ce varsta se face?
MsBB vai saracuta Andra, face greva? Incearca cu laptic.Da-i de papa afara.
Eu am scris la mesajul asta vreo ora, ma dispera, nu ii convinenimic, ne imbracam si plecam.
Va pupam
Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
buna ziulica si de la noi...intru repede sa zic ca m-a vandut fi/miu..cand o vede pe tipa de la gradi e in extaz, intinde mainile la ea, rade, e f fericit cand il las acolo....in veci nu mi-as fi inchipuit asta...seara e bucuros cand ne vede, acasa e tot timpul langa noi, eu sunt mai calma, el "vorbeste" mai mult...e bine, nu ma pot plange...
cu stagiul sunt foarte multumita, am ce invata si-mi si place..mai greu ca trebuie sa jonglez si cu scoala si ma oboseste ...azi cre ca chiulesc de la scoala..
sanatate puilor bolnaviori//MsBB...sa va faceti bine mai..clar?
a fost cutremur in ro???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Inca nu am citit tot, dar vroiam sa scriu pt Desiree Nu te supara te rog daca ti s-a parut ca ai fost ignorata.Stii cum citesc eu de obicei forumul? Citesc un mesaj, doua, ma duc sa ma joc cu Julia, o schimb, ii dau papa, revin la calculator, mai citesc, ma mai uit la poze, apoi mergem afara, etc.Si pe cand ajung sa scriu si eu pe forum (daca ajung), uit cam tot ce vroiam sa va raspund.Chiar v-am admirat pozele de la petrecerea Victoriei, si mi-am amintit cand ne-ai cerut parerea asupra rochitei pe care sa o imbrace de ziua ei.Tare frumoasa rochita, iar de fetita ce sa mai vorbim
.Tortul a iesit super.Eram convinsa ca era comandat.Cand colo, mama Victoriei are talent la bucatarit
Felicitari pt umblareata. Deabia astept sa-si dea si Julia drumul, ca si ea a facut cativa pasi singura acum 2 saptamani, si de-atunci nu mai vrea decat maxim un pas in casa, iar in rest e agatata de degetul meu.
Concluzia, daca ti se pare ca esti ignorata, insista, intreaba, scrie cu rosu, cu verde, etc Si eu am pus intrebari pe-aici si nu mi s-a raspuns atunci, ca toate mamicile de M&M is ocupate cu copilasii cei mergareti si zglobii
, dar am intrebat din nou si mi s-a raspuns.
Apropo de forum, multumesc fetelor ca existati , altfel Julia nu ar fi dormit azi-noapte.Dar, la sfatul uneia de-aici, cred ca gabitzam, am dat-o cu Pulmex Baby, si a inceput sa respire mai bine pe nasuc si-a adormit.
Ma duc sa mai citesc din urma, si poate revin.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
![](images/user_woman.png)
chinabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 Buna fetelor. Apropo de forum, multumesc fetelor ca existati ![]() Ma duc sa mai citesc din urma, si poate revin. Lilly, mami de ![]() |
da, da, subscriu!!! si eu am dat-o cu pulmex baby la un moment dat si a fost super!!!
![](pupic.gif)
si daca tot subscriu la ce zice lilly, pai atunci recunosc si eu ca uit ce vroiam sa raspund cand ma apuc de forum. uneori (fffff rar) deschid un notepad si fac un rezumat, dar de cele mai multe ori nu apuc nici sa respir. eu fac kineto cu fiica-mea de o luna jumatate aproape si acum imi iese pe ochi: merge in 4 labe cu o viteza!!! se catara, se ridica de orice intalneste in cale, sta numai pe gresie (
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
vroiam mai ales sa-i trimit un
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
acum fug, ca face un zgomot tastatura asta
![](bang.gif)
aoleu, nu inainte de a ura LA MULTI ANI lui TIBERIU!!!!
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
georgiana,
![](mamica.gif)
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
La multi ani!!! Andrei Tiberiu
Andree27 am vazut poze frumoase si-un baietel blond cu ochii albastri.
inais pana la urma am iesit aseara afara, si am iesit si in dimineata asta, si-afara se simte Julia mult mai bine ca in casa, asa ca vom continua cura cu iesitul afara.In rest, suflat nasuc, apa de mare si ceai.Speram sa invingem repede raceala
Si eu is treaza de la 6:15.Inca nu-s zombie ca am baut cafea, dar mai tarziu parca vad ca ma molesesc.Ce cutremur?
Micaela veniti la Cluj? Drum bun.Pai va mai opriti si voi cand se plictiseste Daria, ii mai aratati un copac, o floare.In masina ii mai dati ceva de rontait, si cumva-cumva veti ajunge.Si noi avem in plan sa mergem in august pana in Germania cu masina. Cred ca vom ajunge intr-o saptamana
Desiree bafta astazi la vaccin.
Doloress ce bine ca s-a insanatosit Patrick.
Reallaura multa sanatate lui Mirci.
MsBB multa sananate Andrei.Pui te rog un link cu ce scaun auto aveti? Ca suntem si noi in cautare de scaun care se inclina ca sa poata dormi in el.
cleo eu habar n-am de planuri de afaceri.Bafta.
chinabulina ma bucur ca are efectul kinetoterapia.Felicitari pt fetita patruped Eu asa ii spun Juliei cand umbla in 4 labute: patruped, si imediat ma gandesc la un catel
Ma duc sa-mi schimb fata, sa incerc sa o conving sa manance ceva, ca si ea face greva foamei, daca nu, poate o conving macar sa bea ceva
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
MsBB spune:
Micaela nici nu stiu ce sa-mi doresc? sa fie doar greva foamei? de parca cu greva ma pot impaca mai bine
...
Stefany - bravo mai chiulangioaico, halal exemplu dai tu la copil , maine-poimaine o tradeaza pe tipa de la gradi
pt vreo sueta cu tine - la un chiul la dublu
Bafta cu indeletnicirile educationale , mie, sincer, nu mi-ar iesi
Vecina , ce o fi in aer?
Acum mandra
, io bucataresc pt ea ceva mai de regim asa si cand se trezeste vedem incotro o luam. Ori spre parc ori spre medic
. La mana simt ca tot are febra. Nu tuseste, nu are muci, nu a facut azi kk, nu pare sa aiba nimic altceva decat lipsa de pofta de mancare si febra ...habar n-am ce o fi cu ea ....
![](comoara.gif)
Andrada79 spune:
Va multumim muuuult pentru urari! Imi creste inima cat un cozonac la fiecare urare de „La multi ani!” pe care o primesc!
Pun si eu un filmulet mai recent cu puiul meu scump si drag
http://good-times.webshots.com/video/3005602580104143825CniWQa
si poze http://good-times.webshots.com/photo/2747876820104143825bnPILJ
Dollores ma bucur mult ca ca Patrick e mult mai bine!
Desiree eu i+am facut lui Tiberiu ecografie. Am inteles ca nu dauneaza deloc. Mi s-a zis ca inainte de ecografie sa bea lichide ca sa se vada mai bine. El a plans pt ca s-a speriat cand i-a pus gelul pe burtica pt ca era rece. Am vazut si eu tortul vostru, a fost superb!!!!Bafta la vaccin !
Mi bebelina felicitari pt mersul deabusilea. Sa vezi ce o sa te mai alerge! Eu mor de dragul lui cum prinde viteza cand ii zic: „stai ca te prind!” Felicitari pt noua casuta!
Msbb ufff saracuta Andra! Mai bine mai amana putin vaccinul!Pupam printesa mica! Imi place fff mult numele ei. Eu daca voi mai avea un copil si va fi fetita am sa ii pun numele Andrada sau Andra! Uff vad ca ai scris iar, nu stiu ce sa zic dar cel mai bine e sa o vada un doctor. Tiberiu m-a tinut mult timp cu stare subfebrila si pana la urma i-am facut analizele la sange, urina si scaun si asa am depistat ce avea. Sanatate multa si sa ne tii la curent!
Adriana multa sanatate Larei si sa Annikai. Buna ideea cu ceaiul de tuse, mi-am notat-o si eu in caz ca vom avea nevoie!
Micaela drum bun!!!!!!!!! Sa iei multe jucarii poate ii mai distragi atentia cu una alta! va pupam mult!!!!!
chinabulina spune:
si mandra mea inca doarme. si eu caut pe net potcoave de cai morti
lilly, stiu ca nu m-ai intrebat pe mine, ci pe MsBB, dar ma bag si eu in seama. si scaunul nostru are mai multe pozitii (cred ca toate au, de altfel), iar fiica-mea adoarme in el de cum o pui; deci e ok (ea nu doarme decat in casa, ffffff rar afara). al nostru e www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/plimbare-33/scaun-auto-key-1-x-plus-romantic-841.html" target="_blank">asta, doar ca a fost cu vreun milion mai ieftin...
micaela, si noi avem in plan un drum de oradea, dar eu nu prea-mi fac griji. noi vom merge ziua, nu noaptea, ca mi se pare mai ok asa. daca are de dormit doarme oricand, dar daca nu poate dormi nici noaptea in masina, ce te faci? ca e mai obositor drumul asa... "parerea mea, parol" . in plus, noi am avea in gand si un drum de grecia, mult mai departe decat clujul
. anul trecut am fost la mare cand avea Teo 3 luni, vreo 450 km (daca nu mai bine) si a fost perfect. succes!
edit, ca am vazut pozele andradei: ce frumos e micul sarbatorit!!! seamana cu tine
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
MsBB spune:
bai ce idioata sunt , doar cu asta am vrut sa-mi incep primul mesaj de astazi ...
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi Tiberiu - micul telefonist deschizator de porti si mami Andrada, sa va bucurati unul de altul, succes la o Andra , sa aveti o viata splendida, plina de bucurii si numai realizari !
Lilly - sorry, habar n-am cum se numeste exact scaunul nostru de masina . L-am primit de la o verisoara din Italia si mi l-au trimis dezpuiat de ambalajul original, invelit ... secsi
, intr-un sac
. Scrie pe el Chicco dar nush ce neam o fi . Spor la ales un jiltz comfortabil mandrei tale
![](comoara.gif)