Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
La Multi Ani Tiberiu!!!!!!Sa fii sanatos si fericit!
Ce scump e tiberiu!!
Sanatate multa lui Mircisor si Andrei de MsBB. La fel pui de Doloress si Lilly. Si al meu e plin de mucisori, cred ca de la vintul de ieri cind am fost la IDR...Mi-a dat si trimitere la ortoped, la Jianu, la policlinica DOrobanti. Stie careva pe unde vine asta?
Desiree, succes la eco, poate se clarifica situatia si va linistiti cu constipatia asta...
Fetelor, primul caz de gripa porcina la noi...naspa
Inais si Micaela, v-am vazut fotografiile de epoca, nemaipomenite
Adriana, bine ca a baut Lara combinatia aceea, david al meu e foarte scirbos nu cred ca ar fi baut-o nici intr-o mie de ani. Sanatate multa si voua!!!!Am auzit si eu de cimbrisor ca ar fi bun, am sa cumpar si eu. Deocamdata i-am facut niste aerosoli cu ser simplu si vad ca e mai bine, sper sa-i usuce mucutii repede.
Editez Iulia si Andreea 27, am uitat sa va spun ca mi-au placut mult pozicile voastre!!! Niste copilasi superbi aveti.
Si Mi_bebelina, pupici de la noi pt Andreea.Eu zic ca e bine 65 de 3 camere...In zona aia stiu ca-s mari apartamentele
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Andrada, sa-ti traiasca puiul mic si umblaret!
Vad ca si el e pasionat de butoane....mai, mai ce le place butonatul. Si fiica-mea e la fel.
MsBB Andra si speram sa nu fie ceva grav. Cel mai bine amani vaccinul, vad ca te-ai hotarat deja. rTot nu a vrut sa pape?
Chinabulina, suntem in acord cu voi.....si noi am avut o noapte nasoala...offff
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Simonacip, 65 am scris? Scuze, 75 voiam sa scriu. Uf, imi pare rau de baietel mucios...cred ca si vantul asta e de vina, incepe uneori sa bata prea tare pentru perioada asta..
O pup pe Andreea, acum 1 ora m-am despartit de ea.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina Simonacip, 65 am scris? Scuze, 75 voiam sa scriu. Uf, imi pare rau de baietel mucios...cred ca si vantul asta e de vina, incepe uneori sa bata prea tare pentru perioada asta.. O pup pe Andreea, acum 1 ora m-am despartit de ea. Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Scuze, eu citisem de dimi mesajul tau dar n-am apucat sa scriu decit acum. Cred ca tu scrisesei bine dar retinusem eu gresit
![](alcool.gif)
Da clar e vintul asta vinovat pt copilasii raciti sau cu mucisori...Va pup pe amindoua
Simona, mami de baieti
![](indragostita.gif)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui inais 'neata...fir'ar! ![]() Cred ca voi avea o zi de zombie azi, de vreme ce m-am trezit la 6 si iata ca-s tot treaza. Am simtit si cutremurul si am citit si tot forumul (topicuri diverse...de am capul varza de atatea info ![]() Sa urez si eu ![]() ![]() Incerc sa readorm... ![]() mamica Iasminutei...adica ![]() 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Si eu ma laudam la toata lumea ca dupa party Victoria a dormit pana la 9:40am... si mi se parea wow!!! La ce ora se culca Iasminuta seara? Si sa nu-mi spui si ca doarme neintrerupt, nu te trezeste deloc noaptea, ca
![](bang.gif)
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui mi_bebelina Desiree, bafta la vaccinel......si noi vrem sa il facem azi, dar il asteptam pe tati ca n-am curaj sa ma duc singura ca mi-e teama ca nu pot sa o tin. ma gandeam ca daca pitica ta merge atata se regleaza si cu nea' nelu.....vad ca nu....of, of..... Laura, multa sanatate lui Mirci Inais, cutremur zici? N-am simtit nimic......bine, de felul meu sunt mai nesi asa.... Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Pai crezi ca eu sunt asa curajoasa??? Nici gand! Daddy o tine, si mie mi-e teama ca mi-ar parea rau si as lasa-o... Nici la gauri in urechi nu am tinut-o, a tinut-o prietena mea, ca aici nu au voie sa faca gaurile pana dupa vaccinul de 2 luni; e ilegal. Dar pe baietelul prietenei mele l-am tinut la dr. cand i-a scos ghipsul si fasele dupa operatie.
_
![](fetita.gif)
iulia83 spune:
neatza.
multumim pt ponturile legate de ce sa-i pun pe tavita am notat idei
desireewelcome bec your real self
eu m-am trezit cu febra, dureri de oase, a stat mama cu mine pana pe la 10 de m-a spirtuit, doftoricit, etc, pana a trecut febra. am o durere de neimaginat in gat, n-am amigdalele umflate, doar ca ma doare gatul. nu pot manca nimic, dar mi-e o foame de mor. am tot baut prin parc ceai/apa/suc rece, afara e cald, etc...
urez si eu La multi ani lui ANDREI TIBERIU sa fii sanatos si cuminte
am vazut filmulet si pozici frumoase cu copilas superb
msbb tare faza cu prezervativul..noi punem o diafragma ceva
imi pare rau sa aud ca Andra e bolnavioara. ati mers cu ea s-o vada un dr? nu-i ok sa stea atat nemancata.
eu sunt tare ofticata, fie-mea stie sa mearga perfect, am prins-o ieri cu matza-n sac, insa nu-si da drumu de degetul meu. adica, trebuie sa simta ea ca are degetul meu in manuta altfel se aseaza in fund. am incercat ieri cu ham-ul, isi tine echilibrul perfect, merge super bine, insa cand isi aminteste ca nu are degetul meu in manuta nu mai vrea sa mearga. se intoarce si imi intinde manuta s-o iau..of, of..nici de filmat nu reusesc s-o filmez ca imediat ce vede aparatul se aseaza de-a busilea si vine ca tancul si n-o mai prind umblareata...
eu nu mai pot sta cu ochii beliti in calc ca am o durere crunta de cap
Victoria_mami spune:
Andrada, de unde i-ai 'cumparat' atata par lui Tiberiu, soro draga??? Noi nu taiam motul pe-aici, numa' bine ca abia am avea ce taia...
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Salutare, pentru Tiberiu cel frumos. Sa cresti chipes, sanatos si destept!!!!
Eu is de sambata chiauna, nu stiu ce e cu mine, pur si simplu ametesc. Am citit si am vazut multe poze minunate cu Andra&Teo cu Iasmina, cu Mufita, Victoria, Lorelai, Eric si Tiberiu.
Toate foarte frumoase si inspirate.
Eu astept pozele de la mot care abia maine apar. Noi asa emotionati am fost ca n-am facut macar o poza. Am terminat povestea nasterii si maine o voi posta. A iesit ca un roman nu o poveste.
Desiree: eu va citesc cu mare placere si vizionez cu mare drag pozele si filmuletele voastre. Dar am putin timp si is pe fuga mai tot timpul si chiar uit des sa raspund sau sa fac comentarii. Si eu de multe ori m-am suparat cand nu mi s-a raspuns dar acum daca vreau un raspuns insist si nu ma mai supar. Imi pare tare rau ca sunt asa ocupata si nu pot da curs intalnirilor cu fetele. Stiu ca dragostea pentru bebei nostri de aceesi varsta ne uneste si se pot creea prietenii adevarate. Dar sper sa particip macar la cea cu Robertix. Sper, pentru ca saptamana asta n-am fost buna de nimic nici la munca.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Victoria_mami spune:
Iulia, multumesc!
_