Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 4
mi_bebelina spune:
Buna dimineata si de la noi!
Spun si eu LMA tuturor bebeilor ce s-au sarbatorit in ultimul timp....of, nu mai apuc deloc sa intru. Delia a descoperit mersul de-a busilea si e fascinata...ieri am gasit-o din pat pe noptiera. De mers, doar tinuta...nu-mi fac griji ca o sa mearga ea pana la urma. Ieri am vazut o fetita de 1 an si 5 luni care inca nu mergea decat tinuta...copii si copii. Nu stiu daca am apucat sa va zic ca ne-am mutata in noul apartament, e ok, m-am obisnuit(mi-era un picut teama ca n-am sa ma obisnuiesc pentru ca dincolo statusem 26 de ani). Simonacip, Laura parca ma intrebati la un moment dat detalii...pai e tot in zona Rahova Sebastian, mergem in acelasi parc(doar nu era sa o lasam pe Andreap singurica, nu?), e 5/8 , 3 camere si am dat 75.000 euro pe el. Si daca tot avem 3 camere, mandra mea s-a gandirt ca nu ii sade bine in camera ei si prin urmare nici in patut nu mai vrea.....cu noi in pat e cel mai bine
Vad ca va interesati de gradinite.eu inca mai astept. Se intreba Micaela de ce primesc copii de la 1 an si 3 luni....pai cred ca stiu eu de ce....pentru ca nu-i primesc fara ROR-ul facut. Am o prietena care asa a patit, s-a imbolnavit copilul inainte de vaccin, a tot amanat si in final pe la 1 an si 6 luni a putut sa-l dea la gradi. Totusi inscrierea cred ca se poate face si fara ROR, urmand ca inainte de prima zi de gradi acesta sa fie facut.Eu..am fost educatoare 6 ani, mi-am dat demisia, insa acum ma bate gandul sa ma intorc, asa as putea sa iau si cupilu cu mine cand face 2 ani, chiar daca eu voi avea la grupa copii mai mari......n-am incredere in bone, ce sa fac?
Va pup, am mazarea pe foc!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
MsBB spune:
Andree - este absolut superb Eric , v-ati distrat acolo nu gluma. Mi-a placut mult si tortul "frateste" "parinteste" impartit de cei doi barbati ai tai .
Robertzelul din reclama de la Altex !
Iulia - cred ca asta cu pusul pe tavita este la libera alegere - ce-ti trece prin cap si incape pe o tava .... Io i-ash pune si un Porche pe tava da' nush daca incape si, la naiba, n-am nici un Porche
Eu ma gandeam sa pun asa : carte, bani, chei, oglinda, ruj, cruce, un termomtru , o verigheta ...si mai clocesc
Am mai auzit de unii ca pun la misto si , ori mi-am facut cruce sa aud ca unui baietzel i-au pus un prezervativ [icon care-si face cruce cu 2 maini ].
Inais - bravo, duceti-va si va simtiti bine, nu sta cu frica-n san nu o sa fie bine - O SA FIE! Zice eu, mama Omida ! Distractie placuta la
Ce cutremur maica?
Micaela - ufff saracutza Daria, . Sper sa nu fie nimic ingrijorator, sa fi fost doar agitatia.
Eu, pt drum lung, parca asa ma gandeam, daca e sa mergem undeva sa mergem noaptea. Acum sunt la varsta cand nu mai au stare, au nevoie de miscare, nici in brate nu poti sa-l tii, plus ca pe timpul zilei in mod normal , cam toti copii, au o rutina, un program. A mea e tare sclifosita si maraita daca nu mergem cat de cat pe acelasi tipar .
Scaunul vostru de masina nu se lasa pe spate? Scaunul nostru se lasa cam la un unghi de 60 de grade si bine acolo. Acum ma gandesc, doar nu faceti drumuri lungi in fiecare zi - n-are cum sa-i faca rau.
Mi se pare mult mai usor de suportat un drum noaptea, cu ea , decat ziua in spumele marii . Bine, asta in teorie, ca n-am facut nici un drum lung cu ea. Vezi si tu ..
Desiree - m-ai speriat! Ei, lasa, toate avem momente din astea in care ne vine sa ne ducem pe campie .
Bafta astazi la vaccin, Victoria, sa fie curajoasa si sa-i dea ignore acului si
Da-i batai, scrie povestea nasterii cand ai timp, abia astept si eu sa o citesc . Ma bucur ca ti-a placut ce ai citit din povestea noastra
Despre ecograf, raze ... noi le-am facut pe toate . La 2 luni i-au facut in spital si ecografie si raze , cand incercau sa descopere de ce vomita sange. Acum cat de contraindicat o fi - sincer, nici nu mai vreau sa stiu . Oricum, acolo, nu cred ca sunt dispusi sa riste pe termen lung, sa afecteze un copil aiurea. Aici... ii cam doare in .
Doloress - ufff, ce bine ca sunteti mai bine . Ma bucur tare mult ca Patrick a scapat de nenorocitul de virusozaur . Multumesc pt aprecierile la adresa povesti noastre !
Laura - acum cum crezi si tu, dar eu iti spun cum a fost la mine , sa stii sa te orientezi mai usor. Cu toate ca nu m-ai intrebat , ma bag si eu ca musca-n ...lapte .... Cu intarcatul - poate ar fi mai bine ca incepi mai din timp. Mie mi-a parut rau ca n-am inceput nitzel mai devreme pt ca tot timpul cat am fost in Ardeal am avut dureri, noduli si curgea. Abia in 11 zi s-a tras si m-am linistit complet.
Acum parca n-am alaptat ever , am ramas cu trista amintire a ce am avut si am pierdut , silicoane a la Pamela Andreson
Mi-bebelina - sa va fie de bine mutarea
Dau send si revin cu detalii despre noi ...
Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
mi_bebelina spune:
Desiree, bafta la vaccinel......si noi vrem sa il facem azi, dar il asteptam pe tati ca n-am curaj sa ma duc singura ca mi-e teama ca nu pot sa o tin. ma gandeam ca daca pitica ta merge atata se regleaza si cu nea' nelu.....vad ca nu....of, of.....
Laura, multa sanatate lui Mirci
Inais, cutremur zici? N-am simtit nimic......bine, de felul meu sunt mai nesi asa....
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Si apropo de intarcat, fetele care deja nu mai dati san bebicilor...va mai curge ceva din san daca strangeti? La mine nu a fost cazul de intarcat, eu la 4 luni jumate nu am mai avut lapte, mulgeam 5-10 ml pe zi si pana la urma m-am lasat....insa si acumn daca strang sanul curge o picatura de ceva....galbui asa ca zerul, oare e normal? Cumnata mea zicea ca la primul copil la fel a patit pana pe la 1 an.....dar noi avem deja 1 an.....
Sa vedeti ce rad de fiica-mea......eu ii arat tzatza si ea apasa pe buton, la inceput a avut curiozitatea sa puna gurita dar s-a retras repede si de atunci....eu am 2 butoane si gata.E fascinata de butoane, de jucarii cu butoane, de telefonul meu, de telecomanda, de tastatura, i-am luat bicla si apasa pe buton sa cante, cand se opreste apasa iar....
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
MsBB spune:
Ase, revin ...
Noi suntem in stand by . Eu simt ca ceva nu este in regula si spuneti si voi daca n-am dreptate...
Ieri a fost matzaita, maraita dar era de asteptat, nu? Dupa asa inceput de zi cu in gat nici nu se putea altfel. A dormit in parc vreo ora, apoi a papat o banana si apoi chiar vesela, a ras la Teo, a facut cucu-bau cu tati de Teo , a , a matzait... in fine, totul bine.
Ei acasa ...nu a vrut sa manance absolut nimic - dar cand zic nimic - NIMIC-NADA-NIENTE-NOTHING . Nici macar iaurtzelul , fav ei. Si cadea ca o leguma pe mine pe la ora 9 si ceva - moaleeeee ca o carpa. Am vazut asa, am zis sa-i fac lapte - nimic, nimic, nimic. A adormit asa. Peste noapte s-a foit non-stop, a misunat in tot patul, a marait, a urlat, a miscorit , pe la vreo 2 am aprins lumina sa o trezim ca era naspa rau . Urla cumplit si nu o puteam calma deloc. Am incercat sa-i fac iar lapte - iar nimic, i-am dat apa, nimic, i-am facut ceai - nimic. Imi e ca se si deshidrateaza .
De ieri, de la ora 6 , dupa banana aia din parc, nu a baut/mancat nimic .
Eu sunt cam zombie dupa asta noapte dar nu pot sa inteleg ce e cu ea .
Initial pediatra s-a gandit la o eventuala insolatie - exclus. Apoi la o enterocolita. A facut aseara de 2 ori dar ... nu f moale sau urat mirositor. In gat nu are nimic, alta explicatie nu a gasit. Habar n-am ...
Cica astazi daca nu mai vomita si e ok sa ne ducem cu ea la 12 la vaccin ... dar nu cred ca o duc pt ca ea e terminata. Acum saraca inchircita de parca o doare burtica - oricum are un somn fff agitat, i se inchid oki, incepe sa planga, sa se foiasca ...
Imi e asa de mila de ea
Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Ase, revin ... Noi suntem in stand by . Eu simt ca ceva nu este in regula si spuneti si voi daca n-am dreptate... Ieri a fost matzaita, maraita dar era de asteptat, nu? Dupa asa inceput de zi cu in gat nici nu se putea altfel. A dormit in parc vreo ora, apoi a papat o banana si apoi chiar vesela, a ras la Teo, a facut cucu-bau cu tati de Teo , a , a matzait... in fine, totul bine. Ei acasa ...nu a vrut sa manance absolut nimic - dar cand zic nimic - NIMIC-NADA-NIENTE-NOTHING . Nici macar iaurtzelul , fav ei. Si cadea ca o leguma pe mine pe la ora 9 si ceva - moaleeeee ca o carpa. Am vazut asa, am zis sa-i fac lapte - nimic, nimic, nimic. A adormit asa. Peste noapte s-a foit non-stop, a misunat in tot patul, a marait, a urlat, a miscorit , pe la vreo 2 am aprins lumina sa o trezim ca era naspa rau . Urla cumplit si nu o puteam calma deloc. Am incercat sa-i fac iar lapte - iar nimic, i-am dat apa, nimic, i-am facut ceai - nimic. Imi e ca se si deshidrateaza . De ieri, de la ora 6 , dupa banana aia din parc, nu a baut/mancat nimic . Eu sunt cam zombie dupa asta noapte dar nu pot sa inteleg ce e cu ea . Initial pediatra s-a gandit la o eventuala insolatie - exclus. Apoi la o enterocolita. A facut aseara de 2 ori dar ... nu f moale sau urat mirositor. In gat nu are nimic, alta explicatie nu a gasit. Habar n-am ... Cica astazi daca nu mai vomita si e ok sa ne ducem cu ea la 12 la vaccin ... dar nu cred ca o duc pt ca ea e terminata. Acum saraca inchircita de parca o doare burtica - oricum are un somn fff agitat, i se inchid oki, incepe sa planga, sa se foiasca ... Imi e asa de mila de ea Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! Cum a intrat Andra in viata mea... Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR! |
Of, saracuta Andra.....ce sa fie mai? Mai incearca cu papica, daca nu iesi in parc si poate papa....sa faca ea greva foamei in casa? si asteptam vesti.
Lorich, ai fost mai la Roata mare la tragul ala de ii fac reclama la tv?E ceva de vazut acolo? Spune-ne si noua, te rugam
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cleo78 spune:
scurt ca is pe fuga si nu am timp diloc!!
deci: Msbb - si de la dinti fifi nu vrea sa manance. roade dejetul si atat. Tot asha, banana e prietna ei.
voiam sa va inreb pe voi, care aveti un referat/dizertatie ceva - un pland e afaceri & bilant pe urlatoarele 6 luni. M-am pacalit si m-am dus la o profa - si mi-am ales dizertatia: plan de afaceri pt o firma de soft,am zis ca e usor, ca e amabila si ca cine ma mai primeshte cand dau epste 1 luna si trebuia sa termin anu trecut; dar io nu am nicio treaba cu economia si planuld e afaceri.
am gasit unu pe net, mai complex, asha,dar ...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mi_bebelina spune:
Cleo, imi pare rau dar nu pot sa te ajut....poate totusi gasesti pe cineva pe aici...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
socrate spune:
Deci neata
Laura, Inais deci azi ma duc sa vad o gradinita pe cutitul de argint. Sambata s-ar putea sa ma duc la Clubul Spiridusilor din zona Pache Protopopescu, dar mai vad ca vreau si la epilat, in fine vedem
Va raportez dupa ce vad. Din ce am vazut eu la targ primesc copii de la min 8 luni. In unele gradi ca un fel de cresa premergatoare si cand simt ei ca este pregatit/a pentru gradi il/o transfera la grupa mica.
Cam 8 copii la o educatoare. DAr mai multe cand vin, ma duc la 4 jumate.
Io daca e pe vot, votez Tineretului dar vin oriunde pentru intalneala.
Desiree eu am ignorat mesajul tau. Ala in care zici ca te ignoram .
Zau ca nu. Pe cuvant. Am admirat printesa, iarba, curtea, jucariile tot. Ecografie poti sa faci fara probleme. Radiografia nu e recomandata decat localizat daca sigur e o problema undeva. Ea avand probleme la tranzit numai ecografia e necesara.
Nu stiu ce am mai vrut sa zic. Sunt franta. Doua nopti a dormit prost. AA apropo de ce zicea MsBB. Am patit si noi asa de cateva ori. Dormit prost, foit, curu sus, curu jos. Ridicat in fund, foit pe cealalta parte, aruncat, ridicat in fund, dat cu picioare in saltea, plans dupa suzeta, plans indiferent de suzeta.Cand nu maraia si plangea se foia si nu puteam dormi oricum. Am crezut la un moment dat ca il doare burtica din cauza ca mancase mult seara. Dar...s-a intamplat si cand nu a mancat. Cred ca e de natura psihologica. Sebastian e si foarte impresionabil. Ieri nu a dormit bine ca isi aducea aminte de luatul sangelui. Lui daca i se intampla ceva in cursul zilei care sa il supere, noaptea e jale.
Al meu iar face greva foamei. Adica ieri nu a vrut sa manance decat cateva lingurite de iaurt, vro 2 linguri de mancare, o jumatate de bananan, un biscuite si seara am reusit sa bag in el putina painica cu branza. Deci pert total foarte putin.
In schimb urla: iiiiiiii nu reusesc sa ma prind care e problema.
Aseara imi venea sa mor de nervi si de ciuda si de oboseala.
Dar in fine, a trecut.
Acu a adormit la loc, ca ieri nu dormise bine la pranz, seara la 8 plangea de somn. La 6 dimineata cine era in picioare??? Fi-miu, zicand tandru :aide, aide. Si evident :mama, ceea ce inseamna ca ceva nu e in regula. Ca el zice mama numai daca e o problema, ieri a zis toata ziua. Vedem ce zi avem azi.
Pup si astept sa imi spuneti unde ne vedem.
Adriana_78 spune:
Desire, sa stii ca si eu ti-am vazut pozele cu tortul cu printesa si am citit si ca Victoria merge bine -- sincer, eu ma uit la multe poze dar apoi din graba (sau sunt intrerupta) nu mai stau sa mentionez ca le-am vazut; altele din lipsa de timp chiar nu le vad - depinde de situatie - nu are rost sa te superi.
Ecograf cred ca e in regula, razele nu sunt recomandate, insa in cazuri urgente nu ai de ales - asta trebuie sa o hotarasca un doct.
MsBb, eu nu i-as face vaccinul in locul tau - mai intai vezi de unde starea asta, apoi daca se inrautateste, Domane fereste, te gandesti ca poate o avea si vaccinul o contributie.
Si noi am amanat un vaccin din cauza unei raceli, doct. a zis ca-i OK - nu trebuie amanat prea mult, dar 2 sapt. (3) dupa data prevazuta nu sunt nici o prob.
Si Annika cam tuseste si ii curge nasul - insa deocamdata mucisorii sunt albiciosi, transparenti, doct. ne-a zis ca apar alti 2 dinti, poate si de aici starea de discomfort - ca e si cam maraita (si ragusita)
Lara a tusit weekendul asta ingrozitor -- i-am dat dim. pe stomcaul gol suc facut din ceapa fiarta si de data asta amestecat cu ceai de cimbrisor (care e bun la tuse) si a avut un gust mult mai bun - sucul de ceapa e groaznic la gust - si credeti-ma de din seara resp. tusea s-a redus simtitor, adica nu mai tuseste decat rar-rar de tot
Asa ca ieri i-am dat si Annikai -- nu stiu daca la copilasi asa mici e bine, da vreau sa scapam de tuse si pana acum nu s-a inrautatit, sunt optimista
Plecam si noi la mare vineri, nu vreau sa fim bolnaviori
Inais, voi unde mergeti?
Micaela, nu cred ca e o prob. daca sta asa mult in scaunul de masina- imp.e sa nu o tineti zlnic ore intregi imobilizata acolo - nu e cazul insa.
Eu de obicei la drum lung cautam sa plec la ora ei de somn, in apropierea orei ei de somn, sa fiu sigura ca o parte din drum o doarme.
Am avut noroc ca Lara a fost cuminte in scaunul de masina si Annika la fel -- nu ne-am aventurat insa la drumuri de masina mai lungi de 6 ore. E tortura pt. toti atunci.
Cleo, nu am nici un ref./dizertatie sau altceva asem. pe tema aia si nici habar de unde as putea face rost
Mult succes! o sa te descurci
Mi_bebelina, mie si dupa 2 ani de la nastere imi mai picura ceva din san cand strangeam tare - ma minunam si eu, sincer, da nu mi-am facut griji
LA MULTI ANI, Tiberiu!
Adriana