Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata si de la noi.
Am ceva treaba prin casa ,am citit un pic din urma mai am de recuperat, asa ca o sa revin mai tarziu.
Si eu m-am uitat la crese la particular ca la stat exclus , dar nu am aprofundat subiectul.

DACA VRETI SA O VOATI PE DENISA SI AZI AVETI LINK LA SEMNATURA>

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

cat ii in canada ca ma mut

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai Irlandezo... in Quebec, pana la 6 ani e vreo 500 de dolari. Si dupa 6 ani, 400. Da' asta numa daca nu castiga parintii mult. In cazul ala scade, dar nu stiu cat.
In partea federala, alocatiile sunt mai mici.
Deci, vii cu noi?

Ile - mai, cand muti copilul, categoric e agitat samd, ma rog, nu or fi toti, da' ale mele cam sunt. Cam am emotii cand plecam, asa ca prefer sa stau acasa daca se poate.
Febra nu mi-au facut. E posibil sa se intmple la unii. Dar nu as da Nurofen. Si 37,8 e vax albina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

cica-i MULT mai mult

Anka??? Nu ne zici? Hai, cred ca ai facut deja aplicatie!

EDIT: deci €320, apoi €255. Insa eu tot nu plec d-aici!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci cica avem o porcina la Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

In Franta e 170 alocatia : pana la 3 ani. Dup-aia nu stiu daca se mai da ceva, asa sper :-)))

Ileana, cu perseverenta o sa invete si asta. Si Anna se da jos cum trebuie, doar daca o asez eu corect ... ca altfel si ea tot cu capul inainte o ia la vale. Faza e ca e prudenta: noi avem 2 scari pt a iesi din salon in curte si am vazut-o odata cum cobora cele 2 scari fara pb, dar din pat tot cu capul in jos vrea.

Ileana, eu nu sunt in stare sa scriu un text sensibil, adica sunt mai bolovana asa :-)) dar poate intr-adevar reusesc sa transmit destul de multe, chiar si asa.

Yael, spor la invatat. Eu cred ca, de fapt, copiii or sa va invete pe voi sa vb finlandeza. Inteleg totusi de ce vrei sa stapanesti limba.

Madalina, imi pare tare rau de Julia. Vomita si daca ii dai o cantitate f mica de mancare ?

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul-aug2008

Propunere

M-am gandit ca avem de acuma un anisor si dupa ce trecem de luna august si am sarbatorit toti pepenasii mici si scumpi sa mai scurtam mesajele de la inceputul paginii si sa pastram lista dar pe un site si punem link pe prima pagina la lista.
Lasam lista cu zilele de nastere pt mamici si fratori/surioare, dar sa mai scurtam cu lista lunga pentru ca de acuma o sa ne sarbatorim in fiecare an, nu fiecare luna.
Aici puteti vedea un sample, cam cum ma gandeam sa fie.
E doar o parere astept feedback de la voi daca va place sau nu ideea.

Mada Uk

de acord

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
mada eu sunt de acord cu noua listuta,tu mereu ai avut idei bune.Zi-ne ce mai fac printesele?
Ankalaura ce???gripa porcina la noi???nu m-am uitat la stiri....
Pregatesc fata sa o hranesc si apoi in parc 3 ore si intram in casa doar sa manance,o schimb si iesim iar 2-3 ore,lui fimea ii place afara nu gluma....problema e ca nu apuc sa mai fac nimic in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anka, nu am intrebat de patut la hotelurile din Ro, dar TEORETIC, hotelurile de *** + trebuie sa asigure si asa ceva (conditii pentru bebe sub 2 ani)! e bine de intrebat. oricum daca nu este in Romanica, atata timp cat ne deplasam cu masina nu ma deranjeaza sa pun si patutul in portbagaj. cand calatoresti cu avionul e alta poveste

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mi-am facut temele la poze:

http://community.webshots.com/user/iubirea_mica

Mergi la inceput