Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Carmenela, vezi puiu ca ti-am lasat PM.
Nr nu l-am gasit
Dma, sa fie totu bine.
Sunt de acord cu linku propus.E o parere.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza!

Multumim mult Cristina!
Maria, Anna, Cristina, Narcisa, Caprioara ms de feedback. Restul de fete astept si parerea voastra.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

MadaUK, ce ma bucur ca scrii din nou... ca ai grija de noi! E super ce vrei sa faci cu listuta!

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Yael, e f interesant tot ce povestesti despre Finlanda. In FR tre sa faci cerere pt loc la cresa imediat ce ai trecut de 12 saptamani de sarcina, dar nici atunci n-ai garantia ca prinzi un loc. Bona tot asa o cauti, cu cel putin 6 luni inainte.

Finlandeza seamana cu limba ungara, sunt limbi inrudite din cate imi amintesc, imi dau seama ca e mult mai greu decat daca ai invata o limba latina.

Asa este, finlandeza face parte din familia limbilor Fino-Ugrice (maghiara si estona). Insa as zice eu ca estona este cea mai similara cu finlandeza... (chiar n-am idee cum e cu maghiara...).
Mai aveam colegi in clasa din Estonia si se dadeau loviti (insa pt. ei finlandeza este ca italiana pt. noi, pt. mine, sau franceza, pt. tine). Ba nu... cred ca exagerez... e f.f.f. asemanatoare...

Moni, sotul e tot romanash... (si saracu lucreaza non-stop as putea spune, nu are timp sa mearga si la cursuri... De fapt a fost la un curs, insa doar de 2 ori pe saptamana a cate 1h jumate cursul... Deci 3 ore/sapt. e o nimica toata... da' e ceva). Asta e aiurea... Si la cursuri, jumatatea de acasa e finlandez(a)! Insa nu-i problema... invatam noi, ca nu avem de ales...
Copiii insa au prins, cel putin fetita mare vorbeste fluent (insa nu stiu si cat de corect!). Si la anul merge la scoala, deci TREBUIE sa invat ca sa o pot ajuta... iti dai seama... plus tb. sa-si imbogateasca vocabularul...etc.

Revin.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ILE, in mod normal la hotel (daca ati stat la hotel) trebuie sa aiba patut de bebe. trebuia sa cereti. noi cand am fost in vacanta am intrebat din timp si ne-au asigurat unul. oricum noi avem unul pliant achizitionat in mod special pentru calatorii. in casa il folosim pe post de tarc (in care sta din an in pasti) sau depozit de jucarii.

Mada de IRL, cum mai e Julia?

Ieri am achizitionat olita! am incercat aseara si a stat 5 min. foarte entuziasmata a fost dar nu a produs nimic. azi dimineata s-a trezit cu cacii in pantaloni asa ca esec. i-am dat sa pape si cand ma gandeam sa o pun repede macar pt un pisu...l-a produs inainte sa pregatesc terenul. uf, mai incercam noi

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

wow, €165/copil alocatia (pana la 17 ani, nu?) in Elvetia... Cred ca nu exista in alta parte mai mare...

Narci, la voi cat e? Putin? -de o preferi p-aia de €50 din Romania...

I,J ,N & E
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Exista alocatie mai mare in Canada Mult mai mare

Ile - n-am auzit in viata mea de faza cu schimbatul mediului, iar chestia cu Nurofenul mi se pare o imbecilitate!

Marina - in Romania zici ca la hotel sa aiba patut de bebe? Ori la Barcelona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza si de la noi!

Mada_mxm whatever you say goes for me

Julia nu a vomat ieri decat o data, insa nu si-a baut tot lapticul. Nu-i bai, bine ca a tinut solidele. E intradevar racita, de fapt...suntem toti raciti, mama lor de virusei!!! Multumesc mai3 pentru ieri si multumesc fetelor pentru urarile de bine

Am inceput sa ii dau panadol de ieri dimineata si in afara de nas infundat si stat treaza de la 1,30 la 4 am, pare a fi mai bine. Sa vedem cum e azi...s-a trezit destul de tarziu deci nema program azi.

V-am pupat

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

166 in Irlanda Yael pana la 18 ani

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

ariadnabr tot in Canada e mai mare

I,J ,N & E
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Gagici stati pe pace ca cupilu' o cazut cu tzarcul langa el . Ce naiba ... chiar asha ne credetzi? Adica tarcul era langa patul mare si Vladut era IN patul mare cu mine si cu tac'su. Eu am iesit din camera nu mai stiu de ce, si in urmatoarele 3 secunde s-a rostogolit copilul.

Nu sta in tarc decat daca are chef si asta f f rar. Acasa ii pun BabyTv si mai sta. Altfel oracaie.

Sib am incercat si io si bona sa il invatam sa se dea jos cu fundul inainte dar ... neam. Vladut e un copil spontan (daca pot sa zic asta pt ca probabil e echivalent cu a spune "copil de 11 luni") si se arunca cu capul inainte. Nu are rabdare ... tot asta pare varianta cea mai rapida .
PS Nu comentez nimic de blogul tau. Nu pot. E prea special si nu vreau. Si daca te mai aud vreodata ca carai ca sa vezi dom'le io nu le am cu cuvintele si is bolovanoasa si nu stiu ce ... te bat personal. Cu drag, da' tot tzi-o iei.

Anka f pertinenta intrebarea pe care i-ai pus-o Marinei . Mai cu mediu ala nu'sh ce sa zic. Am auzit din vreo 3 surse. Cert este ca mie mi-a facut 37.8 in 2 ore dupa ce am pus piciorul la mare si in Buc nu mai avea nimic. Nu mai zic miorlaiala si jale pe el. Vladut fiind un copil vesel de felul lui. Poate ii dau totusi nurofen ... Desi de obicei nu is de principii genul "las' sa fie", "preventiv" si altele din categoria. Dar mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut asa (eu nu l-am avut bolnavior decat 2 zile la Rotarix). La 8 seara ma uitam la barbate-meu sa plecam inapoi in Buc. N-am plecat numai in ideea ca chinui copilul mai tare. Nu mai zic ca mi-a papat la 8 seara si nu s-a mai trezit apoi pana la 6 dimi. Cand a papat 330 (trei-sute-treizeci!!!) lapte de era sa leshin.

Sa nu uit sa va zic ca sambata vreau sa plec la Vama si am in plan sa stau 1 luna. Este doar un plan fragil ... Ca altceva nu cred ca poti face cu un bb.

Mergi la inceput