Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ileanna, nu ati avut cu voi un patut pliant??? sa il puteti lasa pe Vladut acolo cat timp aveati voi treaba..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata.
Eu sunt de acord sa fie un singur link cu toate informatiile care sunt acum in primul mesaj. E mai simplu asa. Si practic e acelasi lucru.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Neatza!

Cristina, ce noroc ca v-ati intalnit acum si aveti bebe de aceeasi varsta!

Ileana, subscriu la ce a spus Cris. Noi avem rflexul de a lua cu noi patutul plian chiar si cand mergem la masa la cineva pt 3 ore. E practic: poate face bebe nani, e safe pt el si chiar se poate juca in el la umbra in curte ( in caz ca vrea bb sa se joace in el, ca unii nu vor si gata).

Un sfat: de acum poti sa-l inveti pe Vladut sa coboare de pe canapea si pat. Il pui pe burtica, cu picioarele pe marginea patului si il lasi sa alunece usor pana atinge pamantul. Evident ca tre sa il tii, sa nu cada, dar asa o sa invete sa coboare. Si tot timpul sa ii amintesti, ceva de genul: "cum cobori ? te pui pe burtica, da ?" Pana la urma va tine minte el si va cobori asa, Anna coboara deja si ramane in picoare. Dar bun, uneori s-ar duce ea cu capul inainte, insa sunt acolo sao temperez nitzel !!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Dati-mi va rog o idee cu ce sa-i combin azi Ioanei ficatelul la pranz, ca s-o fi saturat saraca de orez, in ultimile zile a balotat la orez cat pt toata viata ei Sa fie ceva pt scaunele ei mai moi, deci nu cartof, dovlecel, mazare, fasole, brocoli, conopida, chiar nu am idei.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Oare sfecla rosie coapta o fi bine?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neata'
Adina e bine in dimineata asta, ieri pe zi nu a mai facut si nici azi.
Am scapat
Va multumesc pentru sfaturi si sprijin
Dara, ai o fetita minunata.
N-am avut timp sa recuperez.
E treaza de la 6 si inca nu doarme, da e maraita.
Sa vad daca vrea sa pape.
Va pup.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Dati-mi va rog o idee cu ce sa-i combin azi Ioanei ficatelul la pranz, ca s-o fi saturat saraca de orez, in ultimile zile a balotat la orez cat pt toata viata ei Sa fie ceva pt scaunele ei mai moi, deci nu cartof, dovlecel, mazare, fasole, brocoli, conopida, chiar nu am idei.

Fa-i-l cu spaghete (eventual de orez ) La noi e all-time-favourite. Juma de ceputza calita, rosii decojite, un morcovel mic razuit pe razatoarea mica, dupa ce se inmoaie se adauga pastele fierte si ficatelul fiert si el separat, jap in mixer si apoi in botul de copil.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata..:)

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Boti sar'na Asa o sa-i fac...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Neatza, Cami ! Wow, 16+ !!!! Trece repede timpul, imi place ca esti vesela azi!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput