Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

salutare pepenime,
multam fetele pentru vizionat poze si apreciat bestia cu chip de inger. Si multam si de comments...
Intrebare: ce se poate face ca bebele de acum - aka urlacios, mood-icios, caraicios, sictiricios, samd, sa redevina bebele tip inger de acum ceva luni? Se ezista un sedativ ceva?? Bai frate, deci....a trecut de la faza in care nu aveam voie sa ma duc sa fac si io una alta la toaleta, la faza in care nu am voie sa ma intorc cu spatele la ea. Vrea sa mearga NUMAI agatata de maini, nu vrea premergator, nu vrea nu stiu ce jucarele cu cadru care ar ajuta-o mult pe ea si NESPERAT pe mine...nu vrea nene decat sa o iau eu de maini si sa ma plimb cu ea...ceea ce...cu regrete amarnice in suflet...shalele mele nu suporta, ca e batrane.
In plus, se trezeste din ce in ce mai devreme...a inceput acum la 5 - 5.30, cel mai des la 6.30, rar la 7...in visurile mele la 8 si in sperantele mele desarte la 10.. Cand o aud dimineata, nu imi dau seama daca e un vis urat sau e realitatea crunta"Cum s-a trezit frate, ca abia am culcat-o...?!"
In fine...e bine ca functioneaza la parametri normali, in rest io pot sa ma duc sa ma ingrop.
Ankalaura - mai mama mai, randunicile e superbe, minunate, mirifice si manaca mult, therefore.....ce intra...tre sa si iasa, daca ma intelegi....Si iese de obicei pe casa, balcoanele mele si nu astea..(desi si pe astea de cateva ori), sau mai rau...in capul fiimii, al meu si in general cam peste tot in aer si pe pamant... I hate them! Peste tot unde intreb cum sa scap de ele, ma iau cu superstitii toti - ca randunelele aduc noroc, ca e casa nush cum binecuvantata....ma leshi? Ce noroc frate, ca suntem plin de cacat pana in gat! Iar cu banii... believe me, ca nu o ducem mai bine ca acum cateva luni cand macar eram curati, inainte sa vina zburatacoasele astea! Uf...na, ca m-am dezlantuit!
Maria 86, parca tu intrebai ce se da la diaree, am sa incerc maine sa caut retetele de papa care mi s-au dat in spital cand a avut asta mica si diaree, ceva ce se numeste mucilagiu si are gust de....... de randunea (desi numai in gura nu mi-a picat unul, ca sa il gust...), dar ma rog...macar isi revine din diaree... Numai ca te rog mult sa ma suni (gasesti nr meu de tel la mailul comun...cred, sper...daca imi amintesc corect), ca nu am timp sa scriu pe forum, iti dictez la telefon. Unele retete erau chiar bune, supa de morcovi cu vita era fenomentala - o haleam si eu cand nu termina Bomboniki.E drept insa ca as fi fost in stare sa mancanc cam orice in conditiile in care nu mancasem nimic...
Booooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...daca mai era ceva..aveti mila si intelegere pentru o biata babolina - ASA IMI SPUNE SORMIA, NEMERNICA! - ca sincer, nu ma mai duce nici capu' si nici dosu', ca zau sunt cea mai batrana de aici. (scuzati sinceritatea si duritatea cuvintelor alese, este toate din DEX)
In alta ordine de idei, nu stiu daca mai am putere sa mai trimit un mesaj, dar tin musai sa o pup pe Camy si sa ii spun ca sufletul meu e la ea si la bebele din burtica ei si ca sunt sigura ca va fi bine totul!!!
Irlandezia, ti-am scris pe mess, dar nu mi-ai raspuns, acum inteleg de ce, sper sa-i fie mai bine jucaricii curand! Ma gandesc la voi mult!
Pup flo, tecky, gini, narcisa, turturica, sybille, moni-or, bobitzamica, ralu, mada-mxn, dara, dma, cristina, maitreyi, iriss si last but not least - scumpa de Capri - mereu cu o vorba buna pentru fiecare... Daca am uitat pe cineva, scuze, io ma uit si pe mine de cele mai multe ori (aici intervine treaba aia cu babolina...)
Cam atata, sunt pe battery low de ceva timp, asa ca ma retrag in glorie...
Pup iu ol.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

AHA! deci lu Irlandezia i-ai scris! Si mie nu!
Pai meriti ma sa te pape randunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

AHA! deci lu Irlandezia i-ai scris! Si mie nu!
Pai meriti ma sa te pape randunicile

subscriu

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Xena puiule...pai in sarbatoare ca am inceput bairamurile ca implinesc puradeii 1 an.Sau?

Alta gluma buna...cica daca nu inscriu infanta in tara pana la varsta de 1 an dupa aia tre sa incep proces la judecatorie din cauza de inscriere tardiva si numai cu autorizarea judecatorului pot sa inscriu kupilu...Si daca in 6 luni de la intrarea in tara nu inscriu kupilu sunt contraventionala.Pe pariu ca-i mai usor sa-i obtin cetatenie americana????

Cu dedicatie speciala pentru Ankule...mergeam cu Anais in oras.Ne oprim sa luam mijloc de transport in comun.In statie, vreo 8 persoane dintre care 3 fumau.Doar m-am apropiat de statie, doi dintre ei au stins tigara si o duduie a plecat vreo 10 pasi mai in spatele statiei sa fumeze

In alta ordine de idei, in Romania gasesc farmacii homeopate?

Mergi la inceput

in alta ordine de idei...Ii confectionez la Anais o fata de perina cu personaje Disney.Cusute manual, in cruciulita.Eu cu ale mele.
Acum suntem la faza de Mica Sirena si pestisori...Din nefericire a iesit cu gat de halterofil si cu tzatze descentrate.Si ma intreb...Sa o las sau traumatizez kupilu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Carmeneloooo, am . .

Mada, sa zic si io ceva despre propunere . Daca lasam lista cu zilele de nastere ale mamicilor si fratiorilor pe prima pagina, nu putem adauga acolo si pepenasii in acelasi format (adica doar numele), plus linkul tau cu detaliile, care e fain?

Fug la nani, ca nu mai pot.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Capri pai nu stiu na eu de ex pot sa bag toate pe site lista si aia cu zilele de nastere si sa lasam numai link, daca pun numai numele pepenasilor in lista de zile de nastere mie cas prea multi numai la lunile iulie si august, na nu tre sa facem acuma daca nu vreti, eu ziceam ca dupa ce trecem de primul an sa ramana numai un mesaj pt deschis capitole si sa fie mai scurt, ca e usor de verificat cine e in lista sau pe ce data e nascut fiecare pepenas si etc cu un sg clic si ar fi mai usor pt cine deschide capitole.
E numai o ideea si oricum facem cum vrea majoritatea, daca vreti sa lasam asa, lasam asa, cum vi se pare si voua mai bine.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatzaaaa si salutari de la mine!!

Sa va zic noutati:

1. fost la mare cu barbat si cupil sa vad de cazare pt perioada lunga. Cupil facut subfebra in cateva ore de cand am ajuns la mare, plangacios nevoie mare. In fine, i-a trecut tot odata ajunsi back in Bucuresti (am stat doar o noapte). Ce am tot auzit insa ... ca bb-ii pot face febra la schimbare de mediu. Voi ati auzit asa ceva? Ba chiar am auzit o mamica al carei pediatru a recomandat sa ii dea copilului 2.5 nurofen in fiecare seara, daca schimba mediul.

2. dupa aproape 11 luni am reusit performanta "cupil cazut din pat". La mare. Cu tac'su care credea ca la ora 6 dimi are timp sa-si inghita galbenushu'. Am facut numai 3 pasi de langa pat si am vazut copil prabusindu-se. De pe pat inaltutz, pe parchet. Mama ma-sii. Ca nu mi-a cazut 11 luni. Ca nu putea macar sa imi cada acasa, pe covor, de pe pat de mica inaltime. Rezultat: cupil cu vanataie pe pometul drept si care nu se mai apropie de marginea patului nici picat cu ceara.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

ieri am fost sa ne plimbam prin herastrau cu bebeul ex-colegei de liceu; cred ca repetam si azi plimarea ca Mihaita tare incantat a fost de prezenta ...

Dara, votat!!

Yael, 1000 de euro ca sa renunti la cetatenie???!! Astia nu stiu cum sa scoata bani din piatra seaca...

NArci, sper sa reusitit cu actele; offf , birocratia asta !!...Sa ne pui poze cu noua jucarie a Micii Sirene..

Mada, si eu sunt pentru scuirtarea listei.. Si , scuze ca am uitat LA MULTI ANI!!! A trecut un an de cand tu si Flo v-ati unit destinele...

Ariadna,

revin...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput