Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

OOOOOOOOOoo lume noua o salutam pe Bujo si asteptam poze cu Filip.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Mada de Irl imi pare taaare rau ca va chinuit asa cu refluxul! Sper din suflet sa treaca mai repede si sa uitati de greutatile astea! Multa putere si sanatate, si muuulti la puiuta dulce!

Capri multumim de vesti! Doamne ajuta sa fie bine!

Mai3 felicitari pentru vorbareata dulce!!

Noi am fost la dr. si din pacate are rosu in gat, asa ca 5 zile iar ne tratam . Ea nu pare afectata, e vesela ultra mega zburdalnica, numa' ca nu prea mananca si isi mai "drege vocea" ca sa zic asa (haraie din gat).

Ma duc sa o spionez, ca in seara asta a papat cereale cam multe (pt. situatia curenta, ca in rest e portie normala) si a vomat dupa, asa ca sunt cu ochii pe ea.

pepenimea, o noapte linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MAI3 mie imi place felicitarea cu iarba cand rade.
Dia multa sanatate.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dupa ce m-am distrat cu copilu' care ar dormi in dulap saracu' - bai BUJO, mi-ai "facut" seara si am admirat pozicile - mai ales ca am vazut "prospaturi"... Maya de Estrella, Amalia de Irinuca... - bai mamicilor, mai ziceti si voi o vorba aci!... - ei bine, dupa astea, m-am gandit sa ii povestesc OOKAI...

Deci OOKA mama, ai trei variante destul de subrede. Una e bona. Parerea mea e ca e cea mai subreda. A doua, e cresa de stat. Acuma, nu mi-e clar daca bona e mai subreda decat cresa de stat, da' poti da cu banu' ca e totuna. (desigur, poti sa ai bafta de bafta si sa dai peste Mary Poppins, la fel de bine cum poti da peste Marry Poppins in carne si oase la o cresa de stat, da' procentul unei bafte de-astea e minuscul de minuscul...) A treia varianta e cresa privata. Hm, si asta e subrezica, da' mai putin subreda ca alelalte.
Inteleg eu ca tu cauti ceva in sectorul 1.
Menssana e veche sa stii, nu am fost sa o vad, m-au naucit inca de la telefon cu taxa, dar faptul ca functioneaza de ceva ani buni este o carte de vizita. Daca fac ce spun ei ca fac, ar fi minunat de-a dreptul. Din experientele noastre anterioare, stim ca putini fac ce spun ca fac...Cu ce nu sunt eu in extaz... e cu moda asta cu fundatia si cu "sponsorizarea"... Hm... daca iti cer si 2%, devine chiar fun. Noi am trecut prin asta. Si fraieri, chiar am bagat. Anul urmator am dat la SMURD
Alta interesanta, este Junior.
Mai ai in sector 1, cam in aceeasi arie, in apropiere de Herastrau, Olga Gudynn.
Si mai sunt cateva care primesc copilul de la un an juma. Eu zic sa mergi sa le vezi pe toate, ia-le la picior cu fata la spinare. Fa-ti o parere, "dormi pe ea" nitel.
Sa nu te astepti sa iti scoata careva CV-ul la inaintare, la al directiunii ma refer, sau al fatucilor care se ocupa de copiii de acolo.
Sa nu te astepti sa aiba cine stie ce acreditari (poate cu exceptia primelor doua...)
Sa nu te astepti sa nu ti se imbolnaveasca deloc copilul
Sau sa iti scada ceva din taxa, daca lipseste (poate 10-15 lei pe zi, mancarea, daca ai noroc)
Dar una peste alta, varianta e ok. Iesi mai ieftin cu o cresa privata decat cu o bona plus "consumabile". Nu numai ca odrasla consuma pampersi si mancare, dar iti mai consuma si bona curent la telenovele si iti mananca din mancare, poate te pune sa ii pregatesti si de post daca ai noroc... La o cresa de-asta, duci copilu' si hainele de schimb si ai terminat povestea.

Eu personal nu am avut tupeu sa incerc cresa de stat. Am fost, am vazut, am discutat, si am fugit rupand pamantul. Poate s-au mai schimbat lucrurile de cand avea Eliza un an, dar nu stiu sigur...

Si mergi la forumul cu 'scoli si gradinite' - citeste acolo ca sunt un milion de pareri, ai ce afla.

Bafta maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si noi planuim o gradi de la anu'. e o singura grupa, si anume grupa pampers , de 6 bebelusi de care se ocupa o singura duduie. e particulara ca la stat nu ma bag. oricum daca o dau o las pana la ora 12 ca nani poate face si acasa. la noi varianta asta ajunge la 8 milioane pe luna oricum cantareste bine perioada in care vrei sa o dai ca februarie cam suna a viroze & stuff...

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, mi se rupe inima cand aud prin ce trecetzi. Sper sa se rezolve repede.

Turtu cu cresa e rau, desi merge numai 2 jumatati de zi pe saptamana. Ultima data a cam plans, dar era agitata si acasa, asa ca nu stiu exact de ce si cum .... Am inceput lucrul de o luna, si chestia asta a dat-o pe Maya peste cap. Deocamdata o mai alaptez numai seara, o mai tinem asa vre-o 2 saptamani, si gata. Ma bucur ca Mara e ok cu cresa; e lucru mare sa fii linistita din punctul asta de vedere.

Marina, SUPER ramele. M-ai super scos din kk cu invitatzia :). Merci.

Mai3 si eu zic ca e cam tristuneta invitatzia ...

Mona imi e lene sa mai pun poze la pepenasi ... asa ca o data pe luna pun linkul nostru :). Ms ca ti-ai amintit de noi

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna lume!!!eu nu mai am timp de nimik..e chiar stresanta faza

citesc din uram cat pot si eu si revin

apropo de ce suntem in SARBATOARE?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Camy felicitari de 100000x de ori pt bb Flavius,sa fie sanatos si sa creasca mare si falos la mami in burtica si sa nu mai trecetzi prin sperieturi

Noi la 11 luni si o sapt suntem tare shtirbe,se mai inscrie cineva??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

YAEL, sotul tau e finlandez sau roman? Daca e finlandez cred ca iti va fi mai usor sa inveti, daca exersezi si acasa.

ARIADNA, imi pare tare rau ca vomita Julia in ciuda tratamentului. Doamne ajuta sa fie numai de la raceala si sa treaca repede raceala si cu ea si voma... Si tie multa putere!

ANNA, sa stii ca si eu m-am intrebat daca o fi vreo criza de personalitate sau ce la 10 luni si ceva. De cateva zile si Luca face istericale, nu sta singur nici cat statea inainte, daca nu il las sa faca ceva sau ii iau din mana ceva porcarie ce duce la gura isi inclesteaza dintii si incepe sa urle de nervi (asta apropo de crizele de isterie de care zicea Dia), iar cu adormitul ne chinuim si mai rau decat pana acum, numai leganat merge sau eventual seara cu laptic. Si doarme extrem de putin, adunat nu stiu daca face 1 1/4 ore ziua... Rabdare, rabdare, rabdare, ca altceva n-avem ce face.

CAPRI, multumim pt. vestile despre DMA. Doamne ajuta sa fie la fel de bine la eco precum a fost la Camy.

OOKA sa treaca pasa proasta si tine-te tare, ca februarie e inca departe, daca rezisti pana atunci poate rezisti si pana la 2 ani. Oricum, daca e o cresa buna si eu am auzit de la alte mamici ca au facut progrese f. mari bebeii, mai ales la vorbit.

DIA, multa sanatate Mirunei! Ce i-a dat pt. gat? Ca eu cu Luca de la 6 luni ma chinui cu haraitul si tot nu scapam, am incercat tot ce-i in luna si-n stele.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Propunere

M-am gandit ca avem de acuma un anisor si dupa ce trecem de luna august si am sarbatorit toti pepenasii mici si scumpi sa mai scurtam mesajele de la inceputul paginii si sa pastram lista dar pe un site si punem link pe prima pagina la lista.
Lasam lista cu zilele de nastere pt mamici si fratori/surioare, dar sa mai scurtam cu lista lunga pentru ca de acuma o sa ne sarbatorim in fiecare an, nu fiecare luna.
Aici puteti vedea un sample, cam cum ma gandeam sa fie.
E doar o parere astept feedback de la voi daca va place sau nu ideea.

Mada Uk

Mergi la inceput