Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mai3 am incercat cam toate variantele, am vazut doi pediatrii diferiti, dietrician...etc...La ora actuala e pe Losec, a fost pe Zantac pana acum vreo 3 saptamani. Nu stiu sincer daca exista si un alt tratament. O vreme a mers bine, zilele astea e insa mucoasa, pare a fi racita un pic si probabil asta e motivul vomei. E sigur reflux, pentru ca am facut testul de inghitire cu barium, care a confirmat reflux sever. Nu mai vomita asa de rau, dar vad ca inceput iar...Ieri a fost cosmar, masa si voma...Iar face over-time masina mea de spalat Azi vad ca a dat acum afara iaurtul. Oricum, ma apuca durerile de cap instant. Nu mai zic de ea, s-a obisnuit saracuta, vomita si rade...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ariadna...of.....scumpa de ea.Nu scapti si voi o data?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Ochelari de soare pt. bebei (0-2 anisori), de la Baby Banz www.esunproof.co.uk/oscommerce-2.2ms1/catalog/default.php/cPath/134_21_23" target="_blank">AICI.
Sunt f.f.f. buni, chiar sunt recomandati aici, nu sunt porcarii. La noi in magazine sunt 25 euro! Nu-mi vine sa cred ce bine i-am gasit, iar taxele postale sunt de doar 2.30 euro (iar pt. a doua pereche, se adauga inca 1 euro...).

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Mada, of, cat va mai chinuiti ! fetele si va urez sanatate.

Azi am sunat-o pe Monica (Dma) sa vad daca e totul ok cu ea si samburelul ei. Pentru cine nu stie, avea o problema cu sarcina, un hematom. A zis ca are tratament cu progesteron doza mare si se simte binisor. Merge pe 4 iunie la o noua ecografie si spera sa-i spuna doctorul ca e ok totul. Deocamdata e plecata la ai ei ca sa aiba ajutor cu Maria (care evident ca ar vrea numai in brate ), de aia nu intra. Dar a promis ca dupa eco da de veste .

Gini, tu cum mai esti? Cu Sursu ai mai vorbit?

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

MONI, genunchierele le-am primit din Grecia... nu stiu pe unde s-ar putea gasi pe aici sau daca exista macar.... Salopeta aia o purtam eu pe la 1 an. e singura hainita de bebe pe care mi-au pastrat-o

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ariadna un si sa treci peste , trebuie sa se rezolve. Multe mai induri si tu multa sanatate.
Capri multumim de vesti sa speram ca va fi bine DMA si bebele ei.Ce mai face Ilinca??Dar Matei dupa operatie?
ANNA asa face si denisa uneori nu mereu spre bucuria mea , dar ea se agita mult pana sa o adorm ziua.O fi fost ceva mai fata in ziua cand am nascut noi ..................

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am pus pozele facute la sedinta foto de la baby expo in care e si poza care particpa la concurs.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

capri multumim de vesti!

dara superbe poze!

alexandra repeta de ieri de fiecare data dupa ce o strig numele ei. functie de cat de impleticita ii e limba in gura se numeste ada, alda sau adal

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am zis sa intru si io un pic ca vad ca deja ma visati gravida Nu sunt bre, cel putin nu acum ca stam claie peste gramada si daca mai nasc unu doarme in dulap.
Am treaba gramada si nu-mi ajunge timpu. O sa incerc sa mai bag si niste poze. Filip e bine, nu mai are stare. Are o viteza in 4 labe... In parc ar vrea numai pe leagan sau sa smulga iarba. Luna asta n-a luat deloc in greutate dar a si facut kk moale de la dinti. Ma minunez cand citesc ce probleme aveti cu puiutii. Filip doar ceva maraiala de la dinti. De papat papa bine. Va pup apasat.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Turturico, pai porcu' e bubos rau, adica are si bubite de la caldura care nu trec undeva pe la ceafa spre spate, dar la picioare are niste bubitoaie care nu mai trec (piele aspra, usor mai inchisa la culoare, uneori leziunile se fac adinci si ca niste rani) cica e dermatita atopica si pana se obisnuieste pilea si devine rea si rapanoasa tot asa o sa tragem - mai ales ca e alba alba si foarte fina pielea (lucru pe care constat, ca nu e o calitate ci un ditai defectu'). Pupa fata, felicit'o ca e mare si mesteca, o sa vezi ca se ingrasa. Presupun ca nu se ingrasa mult, adica macar in jur de 100-150g tot ia pe luna, nu? Ca noi asa stam. Oricum la noi, mananca bine e comparativ cu ea cind mananca putin nu cu un cupil mediu. Pupici si numa bine la tot familionu', imi pare asa rau ca nu va vaz, da' cine stie poate va facem o vizita inopinanta cindva

Ariadna, multa putere si incredere ca ceva se va schimba cit de curind si va fi bine

Maria pupa pisica mica si kkcioasa, sanatate multa si sa se faca bine repede;

Capri ma bucur ca fiu'tu s'a refacut repede si bine, pupa Ilincu cel frumos, dintzos si pletos.

Lansez si io o intrebare legata de cresa: ce parere aveti? Io bona nu vreau si acasa nu mai rezist (ma rog, mai multe probleme, da' decit o mama zdruncinata da' 2 ani cu bebe mai bine un bebe la cresa). As vrea sa o dau de la 18 luni, din februarie si pana acum m'a incintat tare o gradi care are si program pt baby (mensana parca) si care pune destul de tare accentul pe sport si e si pe langa un parc (herastrau). Nici nu stiu ce ar trebui sa urmaresc la o cresa..E important ca bebe sa vorbeasca bine ( ma refer la a putea fi capabil sa spuna daca i se intimpla Doamne fereste ceva)..sau stiu io ce. Turturico, desi stiu ca ai fost cumva cu inima indoita, acu' esti multumita de rezultat, Sybille, vaz ca tu la fel, crezi ca le face bine de tot, daca puteti, ajutati'ma si pe mine cu un sfat ceva. Egoism sau nu, cred ca e cea mai buna solutie pentru noi. Astept raspunsuri

mami de Sofi

Mergi la inceput