Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (119)
Raspunsuri - Pagina 17
Marina_1609 spune:
Ile, am vazut poze. dulce e Vladut si tu arati foarte bine![]()
pe unde va plimbati voi?
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
Porcina la noi? 
iar o sa devin paranoia. cand am fost in Spania, chiar a doua zi am zis am luat gripa ca imi curgea nasul, tuse seaca si stranutam....iar ochii imi devenisera rosii ca de taur(cred ca ma transformam). din fericire nu a fost nimic... Adica a fost doar alergie la puful de la copaci ca asa mi se intampla mereu. cand intram in hotel eram ok, cum ieseam la plimbari prin parcuri ma apuca. Acolo lumea era destul de relaxata, nu cum aratau la tv. un singur japonez speriat de bombe se plimba cu masca la nas. Si noi aveam masti in ghiozdan, in caz de ceva...
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
bujo spune:
Am pus si io poze noi.
Marina, ca ziceai de hainute. Am io o verisoara nu prea instarita care tocmai a nascut dar e baietel, asa ca nush daca se "pupa" garderoba![]()
bujo mami de Filip
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Neatza! Multumim mult Cristina! ![]() ![]() ![]() Maria, Anna, Cristina, Narcisa, Caprioara ms de feedback. Restul de fete astept si parerea voastra. ![]() "God is in the detail" Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959 |
si eu sunt deacord cu scurtarea paginii.
ileanna, nu as da nurofen pentru asa ceva...in plus nurofenul poate sa dea dureri de burtica, deci dai din una in alta.Cel putin al meu nu tolereaza de loc nurofenul. Cand a fost cazul sa-i dau a facut kk cu firicele de sange, cum am inrerupt nurofenul, sa calmat si burtica.Un pat pliant este super util in calatorii, si noi avem pentru asa ceva.
Poti sa-l inveti sa se de-a jos din pat.
Eu deja am inceput cu Matei, desi nu intelege mare lucru acum, insa ma gandesc ca prin exercitiu...va tine minte. Il pun intodeauna pe burtica si il las sa alunece usor in jos. Niciodata nu-l mai iau din patul mare fara sa nu coboare el singurel. Ii repet de fiecare data "ne punem pe burtica, si asa coboram din pat"
citesc din urma si mai revin

proud mammy
Gini75 spune:
Capri, multumesc de intrebare.
Irina e asa si asa. Nu are febra, dar ii curg mucii foarte tare, o aspir toata ziua si parca degeaba. Nici nu poate sa respire bine saracuta. Acum nici nu mai stiu daca e raceala sau are vreo alergie.
Noi trebuia sa plecam vineri in vacanta, in Antalya. Nu stiu daca vom mai pleca, sa vedem cum se simte ea, desi cred ca i-ar prii la mare. Legat de patut la hotel, pentru ea nu am platit nimic nici la avion, nici la hotel, dar va avea patut in camera, cel putin asa ne-au asigurat de la agentie. Nu stiu inca sigur daca are dreptul la vreun bagaj la avion, trebuie sa ma interesez.
Am vorbit azi cu Sursula, a mai fost internata inca o data cu Tudor, la Medlife, cu aceleasi probleme. Acum sunt acasa, mai bine.
ana_a spune:
Ileanna, ce flacau sugubatz am vazut eu acolo!Superb! Si tu arati foarte bine!Vad ca ati avut si tzarc ![]()
Cat despre coboratul din pat, cum spunea si Sibylle, cu timpul va intelege. Si al meu, normal ca se arunca cu capul in fata dar eu nu-l las, il intorc usor si ii amintesc mereu "cum se face"
proud mammy
flo1980 spune:
Am citit si eu in diagonala ca David nu are stare 
Carmenela ma alatur tie, cum intorc capul, sau fac un pas, chiar daca nu ies din camera se lasa cu urlete si lacrimi pana la brau 
I se vad cam toti dintii in gingii, stau sa sparga, poate de-aia o fi asa marait?
Eu stiam ca se poate face febra daca schimba climatul, mi s-a intamplat, insa nu am tratat cu nimic.
Cand plec din Bucuresti se schimba programul lui automat.
La fel se intampla si cu Alex.
La fel si eu, nu mai zic ca ma constip, pana nu ma intorc acasa la wc-ul meu nu fac 
Ile ce dulce e Vladutz!
Am avut si noi scaune mai moi, nu i-am scos laptele, l-am facut cu zeama d ela orez, iar orezul pasat cu morcov fiert, banana cu orez (nestle) si a trecut. Eu zic ca e d ela dinti, se anunta, vaz'...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Apropo de datul jos din pat, la fel fac si eu, de mult, mai ales dupa ce il schimb la pampers, il intorc pe burta si il las pe el sa coboare ...
Cu olitza....l-am pus dimineata cand stiam ca face, a stat ce a stat apoi nu a mai vrut dupa vreo 10 min.
Am plecat sa duc olitza la baie si cand m-am intors deja facuse in pampers

Aaa uitasem, am vazut si blondutzul frumos de Bujo si pe cel de Pica 
Ce mai face Pica?
Edit: ca fac la greseli...se vede ca-s obosita 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Yael spune:
Marina, superbe Ramele Foto!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Marina_1609 spune:
BUJO, erau cam roz hainitele dar oricum le-am trimis spre R Moldova, cu mama. sigur gaseste acolo pe cineva la tara care nu au nici ce sa manance...
GINI, cu ce companie zburati? noi am fost cu Tarom si la bebe ai voie 10 kg de bagaj la cala +caruciorul(care sa fie pliabil).
Pentru noi 3 iesea 50kg in total. a iesit ca am avut aproape 30 pt bebe si sub 20 pt noi
. nu s-au gandit astia prea bine cand au pus limitele. defapt pt bebei cari mai multe...
Noi am platit bilet si pt Sofi, jumatate de pret, chiar daca a stat la mine in brate legata cu o centura speciala
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina