Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Valentina, multa sanatate puilor. 
Adimercedes, si eu fac febra de la congestia nazala, cand eram mica era chinul mamei. Sper ca sunteti mai bine, sanatate! 
Sabina, dar ocupata ai mai devenit!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Gabriela, suntem bine multumim. Doar eu ocupata. Iar aseara nu am avut net, a prins bona cablul cu aspiratorul si s-a rupt.
Gabitz, deci conced?
Super, distractie placuta.
Cecilia, felicitari pentru nepotelul de pe drum! O sa fii o matusica pe cinste. Ce nu iti place la gradinitele cu pricina? Ce asteptari ai de la ele?
SabinaY, daca nu o deranjeaza ca e uda, nu stiu cat merge operatiunea olita. Eu asa am patit la Alex cu pipi noaptea. Ziua nu scapa deloc, insa noaptea nu se trezea nici cand era uda. A durat mult pana a fost pregatita sa se duca singurica la baie. La voi nu cred ca e asa urgenta.
Ali, am cumparat deja biletele pentru Disney. Da, prin agentie, insa de fapt toate sunt emise de Dertour.
Alinus, multa sanatate ambilor!
tare
Rox , mamica
Sabina spune:
despre mine am scris pe blog doua postari.
Acu plec la Busteni din nou.
Pot sa spun doar ca au fost 10 zile sinistre, de miercuri 13 pana vineri 22.....
Sanatate bolnaviorilor si sa stiti burticilor ca ma gandesc la voi, chiar daca n-am timp deloc sa mai scriu fiecareia.
Cu olita vroiam sa va zic ca eu nici macar nu mi-am pus problema....Gh o foloseste ca instrument de patinaj :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Adi, felicitari pt pereche! Si multa sanatate Lisei, ca vad ca si la voi sunt enigme neelucidate. Pana l-a urma ce-a fost cu episodul de durere acuta? |
Alinush, multumim
.Durerea de sold a zis dr ca poate a fost de la vreo viroza (desi ea nu a avut deloc probleme de raceala in perioada respectiva) sau de la vreo pozitie aiurea. Eu insa am suspectat ca ar fi scutecele de vina, niste scutece mai late si "tzapene" si ea cum e subtirica... Nu mai stiam ce sa fac si aia a fost ultima mea incercare sa rezolv problema, mai ales ca medical nu se vedea nimic. Si de cand le-am schimbat cu altele mai "maleabile", nu s-a mai plans deloc de durere de sold!!!
Durerile de burta nu stiu de la ce erau. Poate cum a facut febra ff mare o dureau toate. La palpare dr nu a simtit nimic, nici ea nu a reactionat, urina e ok, palmanii ok, rinichii ok, gatul ok, acum e racita/gripata(?)...
Felicitari si tie pt pereche!!! Abia astept sa pui poze cu papusha ta

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Gabriela77 spune:
Sabina
Danuta, voi cum mai sunteti?
Roxana, ce idee minunata cu Disney!!!
Alinus, ce patanie urata cu gradinita aceea, si eu zic sa reclamati la OPC!
SabinY, nici noi nu inregistram progrese cu olita, ca nu prea vrea sa stea, dar o dreanjeaza daca face, isi da automat chiloteii jos, asa ca nu apuca sa simta disconfortul
Perseveram insa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Sabina,
vezi ce intalniri mai ai azi in tren. Drum bun. 
Mi-au placut mult pozele de pe blogul tau, cea cu fantana si albastrul de Dobrogea. E ceva ce imi aminteste de copilaria mea si vacantele la bunici. Tot in Dobrogea si acelea. Mi-a placut ideea de "fericire fugara", m-a surprins sa regasesc la tine asemenea ganduri intr-un noian de tristeti. Superb! Apropos, ce ti-a dat feeling-ul asta?
Si ca sa nu crezi ca sunt in butoiul cu melancolie, eu sunt categoria Femeia tip 1 din Dilema veche.
Rox , mamica
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, mahmura? |
Cine, eu? Nuuuuuu!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Gabriela, am mers si anul trecut la Disney si ne-a placut tare. Pentru copii mici nu potrivit, insa pentru cei mai maricei si chiar pentru adulti e super.
Papanash, cum a ramas cu petrecerea papanashilor si dulcetilor? (oare asa e corect?)
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Cine, eu? Nuuuuuu! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Dar pe unde umbli?
Rox , mamica
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui carpatina Alinusho, tu pandeai de dupa canapea? ![]() |
| Multa sanatate .. tie si celor mici si bunicii din spital... bebelina cum mai e? Sa inteleg ca gradinita de poveste e una particulara, in casa batranei educatoare? Eu zic ca poti sa-o reclami la protectia consumatorului ... sau chiar si la Sanepid daca situatia e chiar asa rea... In mod normal nu poate face renovari si continua activitatea in acelasi timp... Are aviz de functionare? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
"Gradinitza", nu era gradinitza de fapt. Ca sa intelegeti cat de rau stau lucrurile in provincie, si cat de invidioasa sunt pe cele care au acces la crese/ gradinitze particulare decente...

Batrana cu pricina, ingrijea la domiciliul ei, ap cu 2 camere 6 copilasi, printre care si pe-al meu din cand in cand, cateva ore.
Deci nici vorba de aviz de functionare, totul se desfasura dupa bunul plac si simt al batranei, (iar bunul simt ii lipsea cu desavrasire).
Batrana incasa cate 2 mil/luna de copil, fie ca il duceai sau nu(amenntand sfidator ca are zeci de parinti care abia astepta un loc liber)(plus ca duceam hrana rece + carne proaspata de aprox 50 lei saptamanal). Noi practic am "ingrasat" batrana. Acum batrana abia asteapta sa-si gaseasca alti fraieri.

Trist e ca in Bd sunt frecvente astfel de practici, o bona la mai multi copilasi, dar si mai trist ca am incurajat asta.
Alina
24+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007)Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.