Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 12
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 sabinay - posibil sa nu fie pregatita inca pentru schimbare.eu zic s-o mai lasi nitel...ca nu-i bai daca mai are pampers, nu?majoritatea copiilor in jurul varstei de 2 ani realizeaza ce se intampla si se pot controla.nu te mai stresa. ![]() alinush - nasoala faza cu gradinita...of. si sanatate.gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
Gabitz, multumesc. Intr-adevar nu e bai cateva luni in plus cu scutec, insa uite ca vin caldurile si va fi jale.
La noi sunt, abia, 26 grade in casa,vor fi si 29-30 si Teo a facut deja bubitze de caldura in zona scutecului. E transpirat mereu, si nu mai vrea sa-i pun scutec.
De mai bine de o saptamana am inceput si noi, intensiv, cu chiloteii.
Si parca vad ceva progrese, in sensul ca se opreste din activitate si vrea sa-si dea pantalonii jos, se trage de cuc.
Daca a facut deja vine si imi arata.
In +, il pun des pe olitza, la 50-60 min, si in cele 2-3 min cat sta, ii amintesc mereu sa screama burtica, ii reproduc si sunetul, ii spun sa faca pishu, kk.
Stiu ca asta e o solutie pt mamicile ce stau cu puii, una super consumatoare de energie, insa ma gandesc la faptul ca peste 1 luna cand vor fi calduri mari-mari, va avea deja idee cum stau lucrurile si se va obisnui.
Eu ii pun scutec doar la somn, si uneori dimineata, daca nu a facut kk i-l pun. In rest, iesim cu geanta cu olitza si schimburi, cate un snop.
Sunt dusa rau....
Alina
24+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007)Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui aeperju Moldoveanca e la Iasi. |
Pai atunci io propun sa-si schimbe nickul in englezoaica!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy Carpatina, ma bucur ca Ioana e pe drumul cel bun . Las' ca nu-i strica o portie in plus de alint de la bunica, mai poate sa astepte putin cresa... Oare de-aia ti-ai luat tu liber saptamana trecuta, sa te "alinte" si pe tine ? |
Nu, planul era sa ma alinte pe mine toata lumea.. dar nu mi-a mers, ca mi-a luat Ioana fatza..
=====================
carpatina spune:
Alinusho, tu pandeai de dupa canapea?

Multa sanatate .. tie si celor mici si bunicii din spital... bebelina cum mai e?
Sa inteleg ca gradinita de poveste e una particulara, in casa batranei educatoare? Eu zic ca poti sa-o reclami la protectia consumatorului ... sau chiar si la Sanepid daca situatia e chiar asa rea... In mod normal nu poate face renovari si continua activitatea in acelasi timp... Are aviz de functionare?
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui devylla Insa chiar si in chiloti...nu pare sa o deranjeze ca e uda sau murdara...ba se joaca linistita in continuare si daca vreau s-o schimb fuge. |
Pai .. ideea era sa nu-i placa uda/murdara..

=====================
carpatina spune:
Luy, da' zulufata ta nu sta cu codite?
Ma inscriu si eu in grupul "cer(s)atoarelor de poze cu Me"
Si ca am ajuns la codite... oare Dantje ce mai face?
=====================
Annisia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Noroc ca stau bine cu moralul, v-am spus ca-s optimismul intruchipat! |
Atunci eu sunt mama ta... Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai .. ideea era sa nu-i placa uda/murdara.. ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pai asta vroiam si eu...dar ce ma fac cu copilu' nepasator!
Nu-i bai daca ramane in pampersi inca o vreme...dar vorba lui Alinush vin caldurile si ma gandeam ca e perioada buna.
In fine,o mai tin cateva zile in chiloti,fara sa o stresez cu statul pe oala.Noi am inceput de 2 saptamani,vazusem un progres,statea pe oala...apoi brusc n-a mai vrut.Apoi face des,a facut acum 10 minute,face iar...
Multumesc tutor de sfaturi.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| citat din mesajul lui carpatina Luy, da' zulufata ta nu sta cu codite? Ma inscriu si eu in grupul "cer(s)atoarelor de poze cu Me" ![]() Si ca am ajuns la codite... oare Dantje ce mai face? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Sabina Y, la voi bb e tot fetitza sau am vizat eu?!? Alina 24+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)si Iulius Teodor (10.10.2007)Iubirea are puteri extraordinare! Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea. |
N-ai visat...tot fetita asteptam.

Jurnal de mogalneata
Sabina Y.