Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza ! Azi mi-am propus sa fac in asa fel incat sa "ajung" pe forum si-n cursul zilei, chiar si asa, printre picaturi.
Carpatina, ma bucur ca Ioana e pe drumul cel bun . Las' ca nu-i strica o portie in plus de alint de la bunica, mai poate sa astepte putin cresa... Oare de-aia ti-ai luat tu liber saptamana trecuta, sa te "alinte" si pe tine ?
crishtina, ti-am admirat din nou creatiile si modelul . Ai talent, ce sa mai vorbim ! Cand afli ce-i in burtica ?
Sabina, vei fi Speedy Gonzales . Tu esti doar spectator la concert, etc, sau ai si un rol activ ? ( ca la nunta ma gandesc ca esti doar musafir
Prisi, interesante preocuparile Mirunei cu masajul . Ce faceti cu parul ei in vara aceasta, o tunzi ? Vin caldurile si are si ea parul lung - la noi musai va fi sa trecem pe la coafor, ca deja incepe sa transpire si sa-i apara bubite. Desi parca nu ma indur sa-i tai zulufii...
SabinaY, mult succes cu operatiunea olita ! Si noi am demarat-o, insa nu am "marcat" pana acum - singurul progres este ca acum sta mai mult pe olita.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Salutare tuturor! Raspund chemarii carpatine
Pe la noi toate (relativ)toate bine si frumoase.
Ma refac dupa o enterocolita urata (1 saptamana) luata de la pitic (cadou de la "gradinita din poveste" care e deja, pe ici pe colo, o trista amintire. Batrana educatoare (76 ani) a imbolnavit, de enerocolita, 3 copii in 2 zile)
Happy-end: piticul s-a refacut in 2 zile juma', eu am recaderi urate, si am slabit 2 kg (boala + alergatura pt o bunica in spital)

Si ca sa aveti idee ce poveste horror au trait/traiesc unii copilasi, va spun doar ca batrana educatoare (76 ani) ne-a mintit ca-si renoveaza (1 sapt) baia, deja din punctul asta nu l-am mai dus decat 1 data - cand a luat boala, si la amiaza cand l-am luat mi-a spus ca mai are inca 2 bolnavi de diaree...
Apoi a continuat cu nerusinare cu dormitorul, ..., si nici acum nu a terminat curatenia inceputa de mai bine de 1 luna. Totul pe sanatatea bietilor copilasi, pe plamanashii lor prafuiti.

Degeaba m-am revoltat si am incercat sa deschid ochii parintilor, unii pur si simplu sunt prea necajiti/prinsi in rutina ca sa caute o solutie temporara, + ca batrana le-a luat banii fara sa clipeasca (doar avea nevoie pt renovare)Un singur parinte am reusit sa conving sa nu-si mai lase copilul la batrana.

Alina 24+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Ultimile vesti de la noi nu sunt tocmai bune!
Dupa ce in week-end am petrecut cu drag si voie buna, am luat-o de luni prin spitale. Andrei s-a pricopsit cu o urata de amigdalita si colea peste pupaza sunt amandoi ciuruiti si plini de bubite. Cred ca i-a ciupit ceva de prin parc iar acum au facut o alergie de toata frumusetea. Andrei este binisor insa Alexandra este rau de tot, i-au aparut bube si pe gat! Saptamana viitoare neaparat trebuie sa ajung cu ei la Cantacuzino sa le facem niste teste pentru a depista la ce anume sunt alergici. Andrei de doua zile este fff constipat, desi papa in fiecare zi ciorba, iaurturi si fructe. Culoarea fecalelor este foarte deschisa spre alb, ceea ce la pus pe ganduri pe medic. Mi-a spus sa-l tin sub observatie iar daca in urmatoarele zile face la fel sa-i fac niste analize de sange. Spun ca decolorarea materiilor fecale poate fi un semn de hepatita.
Sa vedem cum va fi zilele astea!

Sper ca va fi bine zilele astea. Sanatate multa!
Doamne, cum s-au adunat toate pe capul vostru...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Moldoveanca oare ce-o mai fi facand? S-o fi repatriat?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Inca din aprilie. Ne-am intalnit pe 13 mai la Iasi, in cabinetul medicului nostru gineco. Era cu surioara ei, si ea insarcinata (avem burtici de-o seama).
Am conversat la greu cat a intarziat dr. Despre baietzii nostri, criza din romanica si multe altele. A ramas sa ne intalnim in zona Barladului (avem amandoua soti barladeni).

Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Valentina, tzin pumnii sa nu fie hepatita. Si eu stiam acelasi lucru despre decolorarea fecalelor. Succes in depistarea cauzelor de alergie.

Adi, felicitari pt pereche! Si multa sanatate Lisei, ca vad ca si la voi sunt enigme neelucidate. Pana l-a urma ce-a fost cu episodul de durere acuta?

Betty, felicitari viitoare soacra cu 2 nurori!

Sabina Y, la voi bb e tot fetitza sau am vizat eu?!?

Nu dati cu rosii, da' eu ma mai visez conversandu-ma/ gandindu-ma la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Adi eu am avut probleme cu un picior, mai exact cu 3 degete, iar durerea a ramas si dupa, pana la urma am ajuns la dr si mi-a zis ca din cauza greutatii luate in sarcina, a fost afectat un nerv de la coloana, am facut 15 zile tratament si vad ca momentan s-a rezolvat , oricum mi-a zis ca daca mai fac un bb sa-mi preagtesc coloana inainte sau macar in primele luni sa fac ceva gimnastica si sa incerc sa nu mai iau f mult in greutate
pupicei si multa sanatate si tie si Lisei , sa treaca repede

Prisi, multumesc . Sper sa nu raman cu dureri, ca si asa sunt cam rebegita :P

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Luy, pleaseee, pune poze cu vrabiuta, vreau sa-i vad zulufii...
Nu am mai vazu-t de pe vremea cand purta paltonas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabinay - posibil sa nu fie pregatita inca pentru schimbare.eu zic s-o mai lasi nitel...ca nu-i bai daca mai are pampers, nu?majoritatea copiilor in jurul varstei de 2 ani realizeaza ce se intampla si se pot controla.nu te mai stresa.
alinush - nasoala faza cu gradinita...of.si sanatate.

Mergi la inceput

Uitasem sa o felicit pe Picea noastra. Ce frumos a dat ea vestea sarcinii! Felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos si la fel de frumos ca si ursuletul Sarmant!
Ahaaa, acum am facut legatura, ati asteptat inaugurarea gradinitei de la servici. Felicitari si pt aceasta reusita!

Crishtina, felicitari si tie pt sarcina! Sa fie usoara si cu bb sanatos. Ce frumos tricotezi, iar modelul e absolut incantator in boleroul acela roz! L-am mai apreciat pe Robert si cu alte ocazii, insa iti spun acum ca mi-e tare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

crishtina, ti-am admirat din nou creatiile si modelul . Ai talent, ce sa mai vorbim ! Cand afli ce-i in burtica ?

Multumesc! Pe 9 iulie am ecografia morfologica...si speram atunci sa ne lase sa vedem...de nu mai fac una (o ecografie bineinteles)!

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput