Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc Carpatina de strigare. Uitasem sa va mai spun ce am facut ... m-a intrebat Erina insa apoi uitat sa scriu. Pt buburuza(samburel) inca nimic...astept sa vad ce e si apoi ma apuc de ceva. Paturica roz am terminat-o dar m-am grabit si am uitat sa o fotografiez cand era gata...o sa vedeti direct pentru cine era Apoi cand am fost in ro mi-am cumparat 2 materiale sa fac lenjerii pt patutul lui Robert (unul e superb rosu cu dalmatieni)...nu am cusut niciodata insa am incercat dupa un model si iese ceva...o sa va arat cand sunt gata...mai este pana atunci. Aaa...si astea 2 piese sunt facute de ceva timp...insa nu vi le-am aratat... Robert e doar modelul pt ala roz...sunt pt alti nepotei Poze

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Cecilio, sa-ti traiasca nepotii, sa fie sanatosi si voiosi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata mai primiti niste ?

eu am tot la 6 am primit trezirea, dar nu a fost chip de net , nici macar ziare la cafea nu am putut, a trebuit sa "schiu" de dimineata si sa dezbracam toate papusile sa le faca masaj

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaiascuze , zici ca mi-a casunat pe tine !Da' lasa ca apar ele
desi nu e un motiv de lauda , uite dovada ca nu apuc sa tin pasul cu voi !
Distractie placuta !

Si ti-a casunat?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Valentina multa sanatate piticului si sa nu fie nik grav, iar tu pana diseara sigur ca traiesti si sper eu si bine

Cecilia nu te mai supara cu gradinitele , pana la urma sigur o sa gasesti cea mai buna solutie pentru Cristi
sa-ti fie de bine matusica si sa ai nepotei sanatosi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mai cine ma lamureste...care sunt pasii aia ce trebuie facuti cu oala/chilotul si scutecul.Oriunde cauti scrie alta treaba si-am ajuns intr-un punct mort.
O tin ziua in chilotei...dar nu mai vrea pe oala deloc,ori am insistat eu prea mult ori nush.
Insa chiar si in chiloti...nu pare sa o deranjeze ca e uda sau murdara...ba se joaca linistita in continuare si daca vreau s-o schimb fuge.
SA nu mai spun ca se aseaza uda pe canapea si restul mobilei...covorul l-am scos...dar ce fac scot si canapeaua?
De spalat chilotii nu ma deranjeaza(ca ii spala masina) dar oare asta o sa o ajute sa faca la oala?Sau ma chinui degeaba...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Yaia iti doresc din tot sufletul un calduros la multi ani, sa ti se implineasca toate visele !
Vad ca fetele erau cu ochii pe tine cand de-ai dat pe lenevala o zi...

Ayumi toti prichindei au perioade...a mea nici cand doarme nu e linistita, targe cate un urlet la cate 2 ore sau cate un picior din juma,in juma de ora, basca un tantarel...ziua e toata ifose si pretenti...lasa ca esti o mamica tanar si vei trece peste prioada asta(gandeste-te la per pubertati atunci sa vezi)

Erina mie mi-ar fi placut intalnirea la iarba verde

Rox pleci cu tot familionul la Disney...ati cumparat biletele tramite o agentie?

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

SabinaY, nu pot sa-ti spun exact pasii, cred doar ca mai intai tb sa se obisnuiasca cu olita/wc-ul, abia apoi sa renuntam la pampersi.....dar asta e o teorie, practic depinde de copil...
Am incercat si eu cu Cristi in chilotei, era putin ciudat ca nu stia ce se intampla si se tragea de cuc, dar apoi s-a luat cu joaca si a uitat, pana a facut pipi si s-a speriat, ii curgea pe picior se uita si tipa mami mami...nu stia ce se intampla, am vorbit noi despre ce si cum e vorba in propozitia ...l-am schimbat, iar dupa vreo 10 min si-a dat chilotei jos si a spus pipi...bineinteles ca nu a facut nimic, era doar ideea de nou....a ramas mamaie sa continue lectia ....ma bazez pe ea, e cald si la curte merge mai usor decat in casa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani si din partea noastra Yaia! Multa sanatate si numai bine!

----------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Moldoveanca e la Iasi.

Erina n-ai mai venit la sala ieri.

----------------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput