Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabriela77 spune:
Carpatina, ce bine ca a trecut ce-i mai greu pt Ioana, grozav ca o aveti pe buni!
Valentina, of, cat mai aveti voi de tras!!!Sanatate puilor!
Luy, asa e, tot mai rau stam cu timpul, succes cu gradi pt Maria!!!
Cecilia, sa stii ca si eu am remarcat, ca desi cer o caruta de bani gradinitile astea private, putine se ridica la nivelul asteptarilor!
Roxana, voi sunteti bine?
Yaia, mahmura?
Noi suntem dezastru cu papa si laptele, lapte a mai baut cate 100 ml dimineata, am trecut de azi pe UHT Mili, sa vedem daca vom avea succes mai mult, deocmdata tot 100 ml...off!!!!
O zi frumoasa, doamnelor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
cecilia - ai dreptate cu gradinitele...tin minte si eu cat am cautat cu stefi...
la mare plecam sambata dimineatza si ne intoarcem sambata viitoare.
pupare.ne pregatim de masaj....
carpatina spune:
Alinusho, Rodica, hai burtici mai ziceti si voi o vorba ..
crishtina ce mai "tricotezi" zile astea? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Gabitzo, o poza de la nunta nu ne pui? Sa vedem si noi pe domnisoara mireasa![]()
=====================
carpatina spune:
Papanasho.. ca tot ziceai ca vrei sa schimbi cartierul.. vezi ca e la mine-n cartier o casa libera! ![]()
=====================
carpatina spune:
Slippers, ce mai face fetita prietenei tale? Sper ca toate-s bune!
=====================
carpatina spune:
Prisi, cum de n-ai aparut? Recuperezi somnul pentru ieri? ![]()
Hai sa dau eu o cafea pana una alta...
=====================
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Yaia petrecere frumoasa si balaceala placuta, -ici delfinasului |
Mersi, chiar am petrecut bine pana tarziu in noapte, de sunt chioara de somn acum.
Intoarcem
zulufatei!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
Fetelor , multumesc pentru sustinerea voastra!

Simona,zau ca-ti dau dreptate! Din martie incoace numai belele am cu ei, cum scapa de una dau de alta.
Ayumi,nici eu nu ma gandesc asa departe, totusi il tin sub observatie si daca Doamne fereste mai apar modificari de scaun merg imediat cu el la spital. Acum la cata mizerie este prin parculetele nostre poate lua orice de pe acolo, daca stau sa ma gandesc la asta gasesc n boli pe care le poate contacta
Gabitz, da de freza era vorba, asa am tuns-o si eu pe Alex cand avea un anisor si jumatate. Cand am vazut-o pe printesita mi-am amintit de Alex si mi s-a facut asa un dor de cheliuta… Imi scot parleala in octombrie cand face Andrei 2 ani!
Cecilia,
felicitari pentru perechea de nepotei si succes in cautari!
Sabina, succes la concert si putere sa te aduni de pe drumuri!
Adi,multumesc pentru urari. Cauza bubitelor o stiu, sunt intepaturi de insecta sigur, vreau acum sa stiu la ce tip de insecta sunt alergici fiecare in parte.Poate asa o sa-i feresc mai bine. Sanatate Lisei!
Carpatina,Gabriela, Bernix, multumim 
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Buna dimineata!
Eu am bagat deja o cana mare de capucino, dar mai beau inca una cu voi. Sunt adormita pe jumatate, azi- noapte Andrei a facut urat de tot, nu stiu ce l-a deranjat mai tare gatul sau burtica. Abia acum spre dimineata a adormit , doarme inca si acum, dar trebuie sa-l trezesc ca sa-i dau antibioticul. Sper ca astazi sa-i fie mai bine.
Am o gramada de chestii de rezolvat pe care nu le pot amana, asta micu urla si nu am cu cine sa-l las si capac peste toate la ora asta mesteresc de zor la carut deoarece i-a cazut roata. Soata este plecata de dimineata la munci si fac singura pe depanatoarea. Sper sa-i dau de capat altfel...caratul ma mananca.
Noroc ca stau bine cu moralul, v-am spus ca-s optimismul intruchipat!![]()
Ne auzim la lasatul serii sa va dau de veste daca mai traiesc!![]()
tuturor si sa aveti spor la toate!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu