Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta36 spune:
Hello!
Gabriela multumim,Miru e mai bine,deja se vede efectul tratamentului,n-au mai aparut bubite,iar azi noapte nu s-a mai trezit sa se scarpine...of,asa ma bucur!!
Am lasat-o si eu in chilotei pe Miru,dar nu vrea la olita,tot pe covor face pipi...de fapt,nici nu da semne ca ar fi pregatita...asa ca nu o stresez,cand o vrea ea,atunci o sa faca..numai ca acum i-am luat chilotei pampers,si parca-s mai grosi decat pampersii obisnuiti 
Valentina multa sanatate puilor!
carpatina spune:
Alinusho, si la noi exista tipul asta de aranjament.. insa treaba e legala, "mamele de zi" au "autorizatie" de functionare, platesc impozite.. si tot tacamul. Banuiesc ca batranica vostra munceste "la negru"...
P.S. Si eu platesc cresa Ioanei fie ca merge, fie ca nu...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Buna tuturor!
Am citit di urma, am scris si un raspuns mai amplu dar mi-a dat calculatorul ecran albastru
si l-am pierdut...
Sanatate bolnaviorilor si numai bine burticilor.
Am citit noutati si postari de la mamici care nu mai scrisesera de mult timp.
Valentina sanatate copiilor
si spor maxim sa rezolvi tot ce ai de rezolvat.
Gabriela
. Sper sa reinceapa sara sa bea mai mult laptic. Adimercedes spunea ca Lisa nu bea dar maninca brinzeturi si iaurt.
Roxana si pe Zyrtek scrie ca nu se da sub 2 ani. Totusi ii dau Dariei. mai are mucisori iar cele citeva bubite au inceput sa ii treaca.
Emma, a intervenit ceva si nu am mai putut ajunge. Merg astazi de la 6.
Ortopedul de care iti spuneam se numeste Sarbu- Spitalul de Urgenta Sf Ioan Iasi, de pe General. Berthelot nr.2.
Pupici
!!!
Sabina, acusi intru si eu pe blogul tau. Spor sa termini ce ai de facut!!!
Luy asteptam pozele cu nerabdare.
Ca s-a vorbit de olita. Miine cumpar neaprata reductor pentru WC. Cred ca va fi mai interesata sa faca acolo.
cam atit de la mine, sper sa nu ma lase calculatorul sa mai pot intra.
P>S> Annisia buna ideea cu intilnirea.
Pe 7 venim si noi in Bucuresti.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Dar pe unde umbli? |
Nu-mi vad capul de treaba la birou...citesc cateva postari intre taskuri...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Cristina, numai "barbatii" puternici poarta roz. Robert e tare dulce si expresiv!!!
Sabina, mi-au placut mult macii, marea si chiar si intilnirea...ciudata.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina P.S. Si eu platesc cresa Ioanei fie ca merge, fie ca nu... |
Si noi la fel, asa e legea. Doar iulie nu o sa platim, statul ne-a facut cadou luna iulie pt. ca avem deja un an de cotizare la ei...ca sa nu se inteleaga gresit, Tudor nu va merge de la jumatatea lui iuni pana in august la gradinita, dar doar iulie e 'gratis'...
Poze
Yaia spune:
Myral, Gabitz, Valentina, Sim, Luy, Annisia, Sabina, Adimercedes, Roxali, Emma (aeperju), multumesc mult de urarile frumoase!
Anul asta am primit cele mai frumoase si mai variate urari, am avut parte de multe cadouri, unele foarte interesante si de multe surprize. A fost o zi de nastere super si voi toate ati contribuit din plin la ea. Va multumesc din suflet!
Poze
cecilia L spune:
Roxana, nu am mari asteptari e la gradi, caut asa: sa aiba curte pt joaca, sa fie masa ok si maxim 10 in grupa...nu ma intereseaza in mod deosebit ce ii invata sau sa fie in limba X....consider ca pt un copil de 2 ani, comunicarea si siguranta sunt esentiale.
Ce nu mi-a placut:
la prima: meniul cica lacto vegetarian....hihi, paine cu unt si ceai dimineata la 9 apoi un fruct la 11,la pranz ciorba de legume , iar felul 2 varza cu nu mai stiu ce, iar dupa ce se trezeau inca un fruct....pai aici era cura de slabire pt papaciosul meu, ca sa nu spun ca nici macar nu-i ajuta pe cei mici la mese sa pape,noi papam singurei dar nu si ciorba-aterizeaza din lingura pe noi...deci ramane nemancat, ca sa nu spun ca, cutitele erau la indemana celor mici sau foarfeca in sala de activitati, mai era un topogan super oribil si periculos in curte....deci una a cazut.
urmatoarea: avea dormitorul pt pici la etaj si scara ffff periculoasa, usa am gasit-o deschisa(misunau copilasii mici fara probleme, al meu cand vede scari este deja sus), sau cei mai maricei treceau prin clasa celor mici sa mearga la wc.....hihi, atunci nu mai spun ca sunt 10 in grupa ci sunt gramada, mai ales ca pe cei mici i-am gasit pe la diverse grupe mai mari....pai nu putem sa alergam dupa toti .....adica nu au suficient personal......a si primeau ciocolata desert
alta, nu a vrut sa-mi arate decat clasa celor mici, unde era si sala de mese si dormitor pt ei(spatiu mic si ffff incarcat), avea curte dar nu si pt joaca, pentru asta ii ducea in parcul din fata facut de primarie....
poate sunt eu exagerata, dar totusi astept ceva, nu doar sa scap de copil.....e adevarat prima cu reginul era 8 mil, a doua 11 si a treia 10mil.....e posibil ca ceea ce vreu eu sa fie mai scump sau sa nu mai aiba locuri....am abandonat cautarile momentan.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Anul asta am primit cele mai frumoase si mai variate urari, am avut parte de multe cadouri, unele foarte interesante si de multe surprize. |
Breeeee.. da' zgarcita esti la vorba.. ceva detalii despre cadourile interesante????
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
AYUMI spune:
Fetelor,multumesc pentru sfaturi.Nu imi ramane decat sa privesc in viitor cu optimism.
Citisem de gradinite,vai ce situatie nashpa!Pe aici o fi la fel???Desi la noi nu se pune problema de gradinita inca vreun an jumate,cred.