Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (304)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabriela77 spune:
Erina, din fericire, lactate mancam si noi, adevarul e ca Sara nu a fost niciodata fan lapte, asta e...
Frumusica noastra Daria ce mai face?
CRishtina, ce frumoase lucruri
Annisia, mai hai la povesti
Roxana, mi-ai facut pofta de Disney, mai ales ca nu am fost niciodata, poate programam o excursie pt la anul!
CEcilia, ce descrii tu acolo nu mi se pare prea ok, si ce de-a bani...Pe de alta parte, e tare greu de gasit un loc ideal!
Sabina, mi-am imbatat ochii
Yaia, ce bucuie, daca am avut si noi o contributie cat de mica la fericirea ta
Danuta, ce ma bucur ca e mai bine domnisoara! CE chilotei ai luat? de la Pampers?
Plecam afara, pupam!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
danielle02 spune:
daca vreti sa ne vedeti:
http://good-times.webshots.com/photo/2436657090101671646OvapIK?vhost=good-times&vhost=good-times
multa multa sanatate puilor bolnaviori 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Roxana_G spune:
Alinus, prietenii nostri din Barlad tocmai ne-au vizitat in weekend. Si eu au 2 copii, cred ca amandoi la gradi. O sa ma interesez la ce gradi merg, eu nu am auzit plangeri la ei.
Erina, eu i-am dat Zyrtec lui Andrei de la 6 luni pentru atopica. Atunci am intrebat de Claritine si mi-a zis dr ca nu se da. Nu imi amintesc sa fii scris asa si pe Zyrtec ca nu il dadeam sigur. Numai ca da somnolenta si am ezitat sa il dau.
Yaia, spor la treaba. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
AYUMI spune:
Danielle,ce burtica frumoasa am vazut!
Ce mare s-a facut Ebonee si dulcica foc.Mi-au placut mult pozele,mi-ai facut pofta de plaja.
Roxana_G spune:
Legat de gradi, si noi platim si atunci cand nu merge Alex. Va fi la fel si pentru Andrei.
In ceea ce priveste pretentiile, e firesc ca fiecare parinte sa isi doreasca mai bine pentru copil. Insa parintii trebuie sa fie si putin realisti. Am dat o pe Alex la gradi la un jumate, grupele erau la etaj, urca si cobora singura scara. A mai picat, dar asa a invatat sa urce si sa coboare. Tot asa aveau topogan in curte, mie imi statea mereu inima in loc cand vedeam copiii din grupa foarte mica in curte la locul de joaca. Mi se parea imposibil ca o educatoare sa ii urmareasca pe toti in locurile periculoase. Din grupa de 9 copii, 4 erau sub 2 ani. Si totusi Alex a cazut o singura data. Concluzia este ca la gradi, oricat de putini ar fi in grupa, nu va sta nimeni in spatele lor chiar ca acasa.
In ceea ce priveste masa, pe Alex o ajutau, mai ales ca ea nu manca mai nimic. Insa era o educatoare la masa cu 4-5 copii si ii ajuta pe rand. Desigur, nu au cum sa manance la fel de mult ca acasa de la inceput, insa asa invata sa manance singurei si in timp se vor obisnui cu mancarea. Daca le e foame, sigur mananca.
Legat de meniu, la noi nu e vegetarian, insa pe acelasi tipic:
Mic dejun: 2 tartine mici cu unt, uneori cascaval, ceai sau lapte (rar lapte), uneori cereale cu lapte
La 11: fructe
Pranz: ciorba/supa, fel principal cu carne si garnitura, desert
Gustare 16: un pateu, o placinta, pizza, toast, iaurt (una din ele, nu toate
)
Ma indoiesc ca Andrei va manca tot, in nici un caz nu va manca singur. Insa ma indoiesc si ca va muri de foame, sigur in timp va intelege ca asta e programul de masa si asta e oferta.
Dar sunt de acord ca e important sa aiba curte gradinita, sa se asigure siguranta copiilor, sa fie curat, sa nu amestece masa cu somnul, sa fie toalete corespunzatoare, etc. La noi somnul este in aceeasi sala de clasa, cu patuturi in perete. Cand era la grupa foarte mica aveau o salita separata.
Aaa, si legat de numarul de copii din grupa, din pacate la noi s-a marit la 12-15 copii. Si eu preferam maxim 10. Dar asta e, sunt sigura ca gradi cu maxim 10 copii in grupa se gasesc.
Mult succes fetelor la cautari! Eu recunosc, am facut alegerea doar pentru ca acolo merge Alex si e ok. Nu am evaluat niciunul din aspectele de mai sus, insa contez pe faptul ca se va obisnui si Andrei. Sa vedeti cu ce vaicareli vin eu dupa aceea. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Emma, a intervenit ceva si nu am mai putut ajunge. Merg astazi de la 6. Ortopedul de care iti spuneam se numeste Sarbu- Spitalul de Urgenta Sf Ioan Iasi, de pe General. Berthelot nr.2. Pupici !!!P>S> Annisia buna ideea cu intilnirea. Pe 7 venim si noi in Bucuresti.------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Vezi ca de la 6 va veni un baiat antrenor (a facut ieri cu noi la ora).
Multumesc de ortoped. O sa caut sa vad cum pot da de el sa fac o programare (dar cred ca dupa nunta la care cununam ca sa scapam de cheltuiala mare si apoi poate ne mai revenim). Multumesc frumos oricum!
-----------------------
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
luy spune:
Alinush, carpatina, Erina, tocmai am primit telefon de la prietenul meu, este gata www.art-photo.ro/index2.php" target="_blank">site-ul unde puteti vedea fotografiile cu Maria-zulufata cu codite ![]()
Edit : Vad ca nu pot pune link direct la pagina unde este ea, dati voi click pe meniul "frumusete" si apoi pe poza ei.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
prisi spune:
buna , am ajuns si eu acasa si am fost harnicuta, am pus repede de un ghiveci cu orez si carne, astept sa fiarba sa plec sa-mi cumpar ceva de incaltat pt nunta, sper sa gasesc, maine am proba la rochie si as vrea sa le am
Luy nici nu se discuta sa o tundem, o sa incercam codite , poate merge, acum sunt multumita ca sta cu palarioara in cap si nu ii fac codite
Danielle ce poze frumoase, pupicei pt cele 3 fete 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Alinush, carpatina, Erina, tocmai am primit telefon de la prietenul meu, este gata www.art-photo.ro/index2.php" target="_blank">site-ul unde puteti vedea fotografiile cu Maria-zulufata cu codite Edit : Vad ca nu pot pune link direct la pagina unde este ea, dati voi click pe meniul "frumusete" si apoi pe poza ei. Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |

ce mare si frumoasa e si foarte expresiva, multi pupicipoze
Marta si Miruna (06.09.2007)
luy spune:
Alinush, horror ce povestesti tu acolo
. Totusi nu exista si crese de stat la care sa primeasca si copii de 2 ani ? Ca mai bine i-ar fi la cresa decat la vreo bona de genul batranei educatoare.
Roxana
, multumim pentru postarea despre gradinita - ca de obicei, foarte folositoare noua, celor care ne confruntam prima oara cu aceasta problema. Am programat o vizita la gradinita joi la pranz, sa vedem daca ne place si daca ne intelegem cu directoarea sa ne-o primeasca inainte sa implineasca 2 ani, azi am intrebat-o la telefon si mi-a zis ca limita lor de varsta este de 2 ani. I-am spus ca totusi eu as vrea sa o duc sa se obisnuiasca inainte de luna septembrie ( la sfarsitul lui august incep serviciul ), a zis ca discutam joi, eventual vedem in iulie ce putem face. Acum ma gandesc ca daca la ei e limita de varsta 2 ani, sa nu aiba pretentia sa le-o duc numai daca stie sa ceara olita si daca mananca singura ( pt ca ea NU face asta inca ).
Ma intrebai tu, Roxana, cum a ramas cu prima gradinita la care am fost, cea la care nu sunt locuri - a ramas ca ne anunta daca pleaca vreun copil in vacanta, tot asa, pe la jumatatea lunii iulie estima directoarea de acolo ca ar fi posibil. Sincer, mi se pare f.putin 2 saptamani pt adaptare, mai ales in conditiile in care in luna august trebuie sa intrerupem mersul acolo pt ca toate gradinitele sunt inchise si oricum plecam si noi in concediu.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )