Tae bo

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Vai de capul meu! Clar mi-e somn: am citit mesajul tau Ele, si am crezut ca e scris de Luminita si dezminte cele 8 kg...deh, baba nu aude da le potriveste..sau ceva de genul asta..
Ma retrag pana nu fac un bors total pe aici..., nu mai intelege nimeni nimic.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu astept sa se termine meciul..sa imi vina barbatul la nani. Copilul l-am culcat de la 10.
Eunice tare bine suna ce spui tu. Mi se oare mult totusi 5kg/kuna.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si al meu se uita la meci..Uite aici am citit eu: http://www.gandul.info/sanatatea/cum-sa-arzi-900-de-kilocalorii-intr-o-ora.html?3891;3998314

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

da..eu-s bufnita pana pe la 1 noaptea:))..si daaaa o ora de tae bo arde 800 de cal..si nu o sa va apuce lenea,ptr ca atunci cand incep sa apara rezultatele nu o sa va lase inima sa renuntati..o sa deveniti obsedate si voi:))))..ca eu azi trebuia sa fac curatenie,dar de dom'le fiind racita am gasit scuza..in schimb cand a venit timpul lu' billy am lasat-o dracu de raceala si m-am pus pe treaba..obsedata

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

gata bufnita se retrage..m-a ametit coldrex ul ala de vad dublu..somn usor..maine la raport toata lumea

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu cred ca despre o ora de extreme este vb....Mama ce bine suna 15 kg in minus...
Ma bag si eu la pat..
Noapte buna fete cucuiete

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

cait - vezi ca a scris conchita mai multe despre bautura aia, aici, la subiect. uita-te la mesajele ei. ca nici eu nu mai retin exact, mai bine citeste direct acolo.

iti tin pumnii sa ai spor sa faci macar 15 minute.
daca te putem ajuta, cu un sfat, ceva, sau macar sa te descarci, in leg. cu depresia, esti binevenita.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Merci Ramonika cred ca pumnii stransi m-au ajutat asa ca am facut 10 minute cu Billy si 10 de core.Nu e enorm dar macar e un inceput..
iar cu depresia mea e ceva mai complicat pentru ca al meu prieten avu un coup de foudre pentru o alta imtr-o seara si de azi pe maine se duse..Stiu ca ar trebui sa zic merci pe o parte dar imi face destul de rau.In alta ordine de idei serviciul nu-mi place si nu reusesc sa fac niste lucruri pe acolo, deci am impresia ca totul se naruie..
Gata nu mai monopolizez subiectul cu ale mele prostii.
Am citit de bautara aia de zicea conchita si o sa caut ginger si pe aici cu toate ca habar nu am pe unde.
IN rest fetelor felicitari celor care rezistati sa faceti atata sport.
O seara buna si ne mai auzim maine.
V-am pupat

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza bufnitelor!Vad ca ati avut limbarita aseara!
Eu n-am intrat sa raportez ca am iesit mai devreme si daca deschid iar pc-ul ma apuca 12-1 noaptea iar dimineata pling cind trebuie sa ma trezesc.
Eu am bagat vreo 25 de min. dar ca sa fiu sincera am mai trisat,probabil se calculeaza doar vreo 22-20 asa...

Hmm,aseara m-au apucat nervii si-am terminat frustrata!Nici vorba de voia buna de la inceput!
M-am enervat ca ma dureau rau toate,simteam ca turbez si cind le vedeam pe caprioarele alea din video ,mai ales pe Shelly.Ca sa nu mai zic ca si shunculitele puteau sa faca tot si eu
Nici nu puteam sa inteleg exact ce mina ce picior ,atunci cind incep pasii combinati si kick,hit,apoi cite doi pasi si tot asa.

Acum abia merg!Ce ma laudasem acum citeva zile ca eu nu mai am febra musculara.Cum ati ajuns voi sa faceti cite o ora ,Doamne ,ma apuca lesinul cind ma gindesc si nu-mi pot imagina.

Dar mai lupt!

lumi,te-am vazut!Wow! Ca sa vezi ce inseamna citeva kilograme in plus /sau in minus!!Cit de mult ne schimba!
Ce mai,arati super!Felicitari pt. ambitie si munca depusa!Recunosc ca atunci cind vad o femeie frumoasa ma apuca si pe mine ambitzul,mai ales daca stiu ca tipa a muncit pt. rezultate!
Adica vad ca SE POATE!zic si eu ca tine cu baba de 70 de ani.

cait,nu-i nici o suparare.Varsa-ti oful aici ca de daca tot ne-am adunat sa ne sprijinim moral in toate cele...mai ales ca o asa depresie te poate impinge in bratele frigiderului!
Da-i batai cu billy si Core.Dupa cum vezi nici eu nu`s experta si ma mai apuca si nervii dar incer sa nu renunt!

Azi sper sa prestez mai devreme ca am liber(dar am si de facut mincare si alte casnice)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata sportivelor !
Se pare ca nu mai am febra deloc. Sa vad ce si cand prestez astazi ca acuma dimineata nu am avut timp.
Cait . Stiu ce inseamna dar lasa timpul sa treaca ca alt medicament pt suferinta asta nu este.
Hannen stiu ca m-am uitat mai demult la pozele tale si nu am vazut decat printesele. (ehe , te mai citeam la in unul sau in doi si tare imi placea cum ziceai tu de tine si de barbatu). Cate kg ai de dat jos?

In alta ordine de idei..O ZI BUNA LA TOATE !!!

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buey, ce mi-e ciuda pe voi ca rezistati asa tarziu seara. mie pe la 10 - 10,30 mi se ichid ochii... dar ma trezesc la 7 zilnic, in afara de w-e.

asadar, s-o luam cu inceputul.
intai despre mine
am facut si ieri si alaltaieri aerobic din programul Starbene si ... hopa... ma doare cate un muschisor pe ici, pe colo... asa, ca sa vezi ca se mai lucreaza si alti muschisori cu alte programe decat tae bo. insa nu pot zice ca am febra... nici gand.

hannen - bun si 20 minute pt. inceput. nu te astepta la prea mult de la tine deodata, ai rabdare cu corpul tau. si eu eram asa la inceput, apoi daca dupa o luna n-ai sa poti face un advanced sau un extreme, apoi te las sa-mi faci ce vrei...

cait - felicitari pt. cele 20 de minute in total . tot e bun si ceva mai putin decat nimic.
si in legatura cu problema ta, ce pot sa iti zic. e normal sa suferi la inceput, sufera, plangi, descarca-te, dar apoi trebuie sa-ti revii. si oricum, draga mea, barbatii (el sau oricine altcineva) nu vor fi atrasi de o femeie depresiva, plangacioasa, terminata, ci de una puternica, stapana pe ea, care arata bine, se simte bine si emana asta si celor din jur. nu poti face pe cineva fericit daca tu nu esti fericit! si sportul chiar iti va da o stare de spirit fantastica, crede-ma, ca am experienta

briza - bine, te iertam cu pozele "before", dar din alea "after" vrem neaparat...

eunice - deci mai avem o "dilimanca" in club, pe langa mine si lumi

stiu ca toata lumea vrea rezultate cat de repede posibil. insa 15-20 de kg date jos in 3 luni, sincer mi se pare cam mult. nu e bine sa impui corpului un ritm pe care n-o sa-l poti sustine mereu.
daca crezi ca poti sustine ritmul asta dracesc pe toata viata e ok, insa ma tem sa nu avem repercusiuni nedorite daca ne lasam.
asta trebuie sa fie stilul nostru de viata, nu un program de 2-3-4 luni, dupa care obtinem rezultatele dorite si revenim la modul de viata anterior. mai degraba nu ne apucam de nimic, decat asa.
asa ca, fetelor, stabiliti-va un ritm pe care-l puteti duce pe termen lung si va zic eu ca cel mai bine e sa slabim incet, dar sigur.
hai ca am filozofat destul.

sa vezi ce-o sa filozofez cand oi fi cu burta la gura si o sa stau pe banca sa va privesc care ce faceti si o sa am in mana un bici din ala lung si subtire...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput