Tae bo

Tae bo | Autor: z333

Link direct la acest mesaj

haideti fetele va astept aici, ca topicul cu dietele l-am dat peste cap cu tae bo al nostru:))..nu ma lasati singura de nebuna p'aci

Walk by faith..not by sight!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ce bine ca ai deschis un nou subiect. Si eu ma gandeam ca o sa se supere Zadi ca i-am stricat topicul.

La mine azi a fost a 3 zi de exercitii, si nu am reusit nici macar partea 1 "The Instructional Workout" sa o termin cap coada . (am vazut ca unele exercitii le arata doar pt partea stanga/dreapta, asa ca opream si il refaceam eu si pt cealata parte a corpului). E tare greu si nu imi ies de nici un fel loviturile alea laterale cu piciorul ; dar nu ma las...chiar daca sotul azi cand m-a vazut lesinase de ras si imi zice "Parca esti o caracatita"!!
Lumi bootcamp Abs l-ai descarcat de pe youtube? Ca nu stiu cum se pot descarca...Ca nu am reusit sa gasesc nimic in retea pt abdomene

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Lasa draga sa rada..ca asa facea si al meu..si dupa ce l-am pus sa faca programul de abdomene in 10 min era lesinat..nu mai putea mititelu':)) de atunci nu mai rade de mine..stie ca e greu..loviturile o sa le stapanesti cu timpul..eu ma bazam pe faptul ca am facut karate in adolescenta, dar f greu am reusit sa le stapanesc si nu pe toate..inca mai am mult de lucrat la mobilitate...

Eu nu le-am luat de pe youtube, le-am descarcat de pe torenti.instaleaza-ti bitcomet-ul daca nu il ai

Mergi la inceput

Daca ai bitcomet ul intra pe isohunt si search billy blanks..o sa fie acolo un director tae bo de vreo 13 gb..spor la descarcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si eu, si eu!
Lumi,si eu am facut karate in tinerete si da,acum arat asa caraghios!Imi era rusine sa ma scalambai ca o baba screlozata si lesinata(fara vlaga si fara precizie) dar al meu m-a incurajat.I-am zis ca ma simt ridicol,sa nu se mai uite la mine

Dar sa vedeti ce progresez io,cine o sa fie fremoaxa si sexoasa,ha??

Azi n-am "prestat" inca,astept sa doarma cupii si sper sa ma apuc.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

hiii..ce ghemotoaca mica are billy...pe nevasta-sa o mai vazusem, dar buburuza acum am vazut-o

http://www.japanprobe.com/?p=9813

Mergi la inceput

in 10 min intru si eu la o tura de tae bo..desi ma simt ca o baba de 80 de ani azi si e o sauna in casa ..

:))) f tare asta cu baba sclerozata si fara vlaga..asa si eu, plus miscari de godzilla:))..creca vecinii mei au fost traumatizati in primele 2 sapt la cum se cutremura dusumeaua sub picioarele mele:))..pana si porculinul meu era traumatizat saracul..statea infoiat intr-un coltisor:)) probabil isi imagina ca a turbat ma-sa

Mergi la inceput

hannen vezi ca te scot la interval peste vreo ora jum cand termin si eu..culca fetele si da-i bataie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

gata, am gasit si eu timp sa-l vizionez pe Billi.
E intradevar super exercitiul. Problema e ca eu de la o vreme ma simt rau, ma doare capul in fiecare luna inainte si dupa CM, acum de 4 zile si stomacul, asta pt ca m-am extenuat si enervat rau in ultimul timp....Ceaiul verde alternat cu ala negru nu irita mai rau un stomac ce da semne de suparare?
si ce ma fac ca nu am nici un mm de energie in mine?? sunt extenuata pur si simplu, vlaguita, surmenata, as dormi 3 zile neintrerupte:(
sunt psihic la pamant, aiurea, sunt sub pamant deja, nu stiu ce e cu mine, dar am clacat pur si simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Dorsilia,asa am fost si eu acum vreo 3 saptamani.Si acum sunt obosita fizic,dar sunt mai bine psihic.Si n-am facut nimic special,doar vointa multa (stiu ca nu merge mereu) sa ies din starea aia nasoala.
Eram asa de obosita de imi venea sa pling dimineata cind ma trezeam.Si acum abia ma trezesc,dar incerc sa-mi adun fortele,sa vad fatza plina a paharului cum s-ar zice.
Nu vroiam sa fac nimic,nu puteam sa ma gindesc la nimic ,vroiam sa fug undeva unde sa nu am nici un fel de responsabilitate ...si nu aveam cum.Toate "tropaiau" pe linga mine,trebuiau facute ...
Acum sper sa-mi revin total cu ajutorul miscarii,stii tu cu hormonul fericirii

Lumi,n-am apucat sa fac pt. ca sotul s-a uitat la doua filme,auzi la el,doua!Asa ca n-am putut sa pun DVD-ul,iar intre timp m-a luat o durere de spate cu senzatie de voma,am impresia ca`s rinichii(am patit-o acum un an,cistita) si mi-e o frica .
Azi stau linistita

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

dorsilia nici nu stiu ce sa iti zic...mai mult ca sigur ai lipsa de vitamine si calciu dupa simptomele astea..ceaiul verde intr-adevar irita un stomac sensibil..iar cu psihicul te inteleg perfect( toate avem momente de clacare uneori)..tre' sa cauti in tine puterea sa iti revii..si vorba lui hannen sa stii ca tae bo in afara de slabit ajuta si la eliminarea stresului prin producerea de endorfine..acest hormon al fericirii:)...eu zic sa incerci..poate te ajuta sa iti mai revii cu moralul

Mergi la inceput