Tae bo

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

bine hannen..azi te iert..oricum daca ti=e rau nu are sens sa te chinui,ptr ca oricum nu o sa le faci bine si probabil o sa iti inrautatesti starea ..eu am terminat joaca cu billy pe ziua de azi:)..acuma tre' sa ma mai apuc si de gatit...poftim cultura:))

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bravo lumi, e mai fain asa, sa avem topicul nostru.
sper sa activati pe aici, sa nu lasam topicul sa moara.
vreau in fiecare zi raport cine si ce a facut si neaparat cat timp...
altfel n-avem ce discuta....
glumesc... insa daca o luati de buna nu ma supar.

lumi - eu fac tae bo de pe 1 februarie. initial cautam pe ODC aerobic si am gasit si exercitiile lui Billy.
de atunci am facut zilnic cam cate o ora. la inceput nu rezistam mai mult de 20-30 minute, dar cu cat facem mai mult, mai des, cu atat rezistam mai bine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

hai ca mi-e mai usor sa scriu aici ce exercitii am eu, poate mai facem schimburi

- Basics
- basic workout
- cardio
- eight minute workout
- extreme
- crunch fitness
- advanced
- the instructional workout
- focus abs & glutes
- extreme
- kickboxing

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare fetele
Ma primiti si pe mine pe aici?
Mie tae bo imi place de multa vreme pentru in liceu am facut karate dar a trebuit sa renunt..si tot de atunci am renuntat si la sport din pacate , doar ma mai dau cu rolele din cand in cand , atunci cand moralul imi este la pamant.
M-am uitat si eu mai devreme pe youtube la exercitiile lui Billy si le gasesc super asa ca am facut 10 minute pe ziua de azi.Este doar inceputul si sper sa ma tin si sa ajung la mai mult mai ales ca am nevoie.
Ramonika este o idee buna sa dam raportul in fiecare zi poate asa ne si stimulam.
O seara buna si pe curand.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

v-am urmarit de la celalalt subiect si m-am dus pe youtube sa vad despre ce e vorba. imi amintesc ca am incercat tae bo ani de zile in urma, era la teveu in fiecare dimineata, si mi s-a parut extrem de greu! va invidiez ca puteti, dar aveti si niste secrete asa ca pentru incepatori? hannen vad ca a inceput in forta, nu se lasa, io nu indraznesc, ca nu-mi permit febra musculara :-)))

cait, tu cum stai la capitolul conditie fizica? intreb ca sa vad si eu ce sanse am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ma bag si eu, nu stiam de billy pana la topicul cu dietele. Ma uit la filmuletele de pe siteul lui. Am sa incerc sa le fac de maine, sa vad ce reusesc. Daca nu rade toata casa de mine ...
Ma mai prosteam eu cu abdomene si saritul corzii. Ultima data am facut genoflexiuni de m-a intrebat baiatul meu de 4 ani "ce poveste e asta" .
Nu stiu daca am sa pot tine pasul cu ei, poate dupa ce incerc de vreo doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dorsilia mie mi-a facut tare bine un ceai cumparat din Cora. Se numeste Ceai Antistres, si e de la Fares. E f bun la gust, contine tei, macese, coji de portocala..nu imi mai amintesc exact..oricum e si f ieftin, pana in 3lei. Eu nu reuseam sa adorm seara din cauza agitatiei si a moralului la pamant, care ma facea sa ma gandesc numai la prostii. Acum imi fac ceiutul, si dorm si eu linistita (nu provoaca somn, doar ca iti da o stare de liniste sufleteasca).
Revenind la Billy....eu sunt incepatoare ..adica astea 3 zile am facut numai cate 15 min. Mi-a fost teama sa fortez nota, mai ales ca eu cativa ani chiar am avut interzis la sport din cauza unor probleme de sanatate. Asa ca o iau usurel. Bine, ca la cat de repede se misca nici nu cred ca as putea sa tin ritmul..dar asa usurel usurel..ca testoasa din poveste..sper sa ajung si eu la capat.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

uraaa..mai avem 3 fete in clubul obsedatelor de tae bo..asta e un pas inainte..conchita, il legatura cu secretul..cred ca vointa e unul din ele..daca sunteti fete energice o sa va indragostiti de tae bo, daca nu sunteti energice o sa deveniti cu siguranta..si draga brizuca a marii ca testoasa sau nu da-i inainte cu tupeu

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Neata la toate fetele
Conchita nu pot spune ca sunt super sportiva adica rezist cam o ora cu rolele si maxim 20 min de alergat si vreo 5-6 ture de piscina 10m cred ca are.Dar tae bo imi place maia les ca eu eram indragostita de karate.Cred ca cel mai bine incepi cu cateva minute si apoi vezi daca poti.Si eu la fel voi face ca, daca incep cu prea mult cum nu voi rezista o sa renunt..Incet incet dar sigur cum zice neamtul.
Va pup si ne auzim mai tarziu cu raportul..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Si eu,si eu vreau cu voi,chiar va citisem la celalalt subiect si mi se pare o idee buna ca ati deschis un subiect separat.
Eu mai facut tae-bo acum vreun an jumate,nu prea mult timp,imi daduse filmuletele o colega poloneza,care chiar se tinea de ele,slabise si avea si un contur frumos la corp.
Prima impresia a fost ca am avut o febra musculara de ma dureau muschi pe unde nu aveam habar ca exista muschi.
Acum eu merg mult pt bicicleta,dar cred ca tae-bo e numai bun pt zilele cand nu am cu cine iesi,sau nu am chef si timp(mereu iesirile cu bicicleta dureaza 2 ore).De muschii de la picioare nu ma spun nimic,ca is chiar enervanti.
Dar acum va intreb,cu ce sa incep?Tinand cont ca nu cred ca o sa rezist prea mult,nu prea imi permit o febra musculara,si nici un un sport extrem de solicitant(nu pot de ex sa fac jogging).Sunt si filmulete asa,mai pt nestiutori si incepatori?

Mergi la inceput