Tae bo

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neatza! Am bagat si eu in dimineata asta vreo 20 de minute, m-am antrenat direct de pe YT, n-am gasit sa descarc de niciunde, am undeva pe un cd, da` mi-e prea lene sa stau sa caut. Oricum e chiar ce imi lipseste in momentul asta, in urma cu un an mergeam la sala pentru tae bo, fac abstractie de efectele fizice benefice si subliniez special pentru Dorsilia cat de bine iti face psihic, eram cu moralul la pamant sau cum spui chiar tu sub pamant am avut o revenire spectaculoasa as putea zice
Luminita, poti sa incepi lista daca vrei.
Conchita daca imi lipseste ceva acum, mai mult decat orice este conditia fizica, incepi catinel, catinel eu deocamdata ma limitez la exercitiile de pe verticala si nu mai mult de 15-20 de minute. Imi amintesc ca pluteam cand plecam dupa o ora de la sala
Hai, s-avem spor si energie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

To`arsh general,raportez "cazut la datorie!" sa traiti!!

Bagat 30 de minute cardio cu nea Billy(pe youtube,ca la tv-eu e film si soatza e la datorie)
Fetelor,m-am enervat asa de tare ca nu prea am reusit sa prind toate miscarile corecte .E frustrant!Si cu ce viteza se misca mai,m-au terminat.Cel mai mult m-am ofticat ca erau si niste shunculite pe acolo prin spate si pina si alea reuseau sa execute totul numai eu ma "balbaiam" iar partea mea stinga,aoleu maica ,parca nu-mi apartine .Lovesc ca o gisca beata.
Nu ca suna incurajator.

Ehe,ziceti voi ca nu va permiteti febra musculara,dar cine`si permite?eu??
Nici gind,dar n-am ce face!Odata tot trebuia sa ma apuc,asa ca nu-mi mai gasesc motive,si ce luat usor,pai suncile mele is de alea finute??Noo,le trebuie !!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bravo fetelor, imi place ca suntem din ce in ce mai multe.

vad ca vi se pare greu la inceput. depinde ce filmulete aveti. exista filmuletele "basic" si "instructional worksout" unde se fac exercitiile intr-un ritm lent si sunt mai de scurta durata. luati-o incet si apoi o sa simtiti nevoia de mai mult. va garantez.

eu cu lumi deja ne facem de cap cu advanced, extreme si ultimate , asa ca sa ne laudam.
eu deja am 4 luni de cand fac zilnic (cu rare exceptii mai fac pauza cate o zi).

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raportez 55 minute de extreme tae bo. tocmai le-am incheiat. ma bag la un
mai vorbim maine!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Ramonika, 55 minute?? ametesc. :-)) felicitari.

Hannen, stiu ca nimeni nu-si permite febra musculara, la mine m-am referit legat de altceva. abia am reinceput regimul asta de viata de vreo luna si ceva si daca fac febra musculara, imi ia vreo saptamana sa-mi revin. asta inseamna ca ma opresc si de la celelalte si mi-e ca nu ma reapuc! eu fac cardio, circuit training, belly dance, aerobic, pilates, dance, cu mingea, cu cercul, coarda, etc, in fiecare zi altceva, plus o ora-doua la piscina zilnic. si tot nu simt ca mi-am recapatat conditia fizica integral. o sa incerc si eu tae bo, dar putin de tot si usor, sa vedem. tie iti place? te plictisesti, cum e? e antrenant?

aaa, intrebare: faci muschi ca la barbati cu tae bo asta? ca nu as vrea asta...si ce dieta se recomanda? ca ma gandesc ca ar trebui mai multe proteine, sau gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Whou Conchita cate poti face!Mi-ar place si mie sa fac belly dance dar lipseste cu desavarsirea motivatia...dar si cand va o veni..
Raportez si eu 10 minute de cardio cu Billy si 10 abdo tot cu Billy..si sunt epuizata dar ma tin de ele.
Si iti pot raspunde conchita ca exercitiile sunt destul de antrenante eu inca nu m-am plictisit..bine nici nu fac o gramada.
Ne mai auzim maine.O seara buna

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Si eu raportez 20 de minute,si 2 ore de bicicleta prin padure,da astea nu se pun nu?
Conchita,mie nu imi place sa fac sport,de nici un fel.Am bicicleta de camera in ideea ca ma uit la tv si fac,nu merge.Stau doar cu ochii pe ceas,trece timpul extrem de greu pt mine.Singurul sport ce il fac cu placere e sa ies cu bicicleta.Ei,si spre surprinderea mea,cu tae-bo a trecut foarte repede timpul.Intai 10 minute,si tare m-am socat cand s-a terminat filmuletul,asa ca am mai facut 10 min.E antrenant,filmuletele sunt facute in asa fel incat te capteaza.Oricum,a trecut repede si ma bucur.
Cred ca fac dupa aceleasi filmulete ca Hannen,ca si la mine in fundal sunt vreo 2 sunculite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu raportez....azi nu am facut nimic nimicutz . Am plecat dimineata de acasa si am fost sa il serbam pe socrelu'..la peste. Si abia acum am aterizat acasa. Initial am zis ca fac un dush si apoi "il salut" pe Billy..da de unde... fara sa imi dau seama, desi am stat sub umbreluta, m-a prins soarele si ma ustura pielea de mama mama. Asa ca azi am nota 4 la purtare.
Fetelor ce va invidiez cand va aud ce rezistenta buna aveti...Eu inca sunt la basic..si nici pe ala nu am reusit sa il termin cap coada. Oricum prezenta "clepsidrelor" din fundal imi face tare bine la moral. Pai daca ele reusesc...sigur o sa reusesc si eu, nu?

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ioi..bravo gagicile..e bine ptr inceput si cu 20 de min daca mai mult nu se poate...eu am luat-o cu partea HARD de la inceput, adica 2 antrenam combinate (unul de 1 ora altul de 35 de min) si o tin tot asa..haaaa dupa prima tura de billy 2 nopti nu am dormit de la febra si pe strada mergeam ca un robotel turmentat:))),dar nici de a naibii nu m-am lasat..hannen-san esti f tare:)) si eu ma uit uneori ca o vitica capiata la miscarile lor..de multe ori raman ca prostul uitandu-ma la ei:)) si clar miscarile mele nu sunt toate asa energice ca ale lor..important e ca vrem nu??...haideti cu raportul in continuare

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ramona eu nu am avut azi timp:(..bineee, ca mi-a venit si ciclul ..bleahh..si nici maine nu o sa fiu prezenta...cand faci Ultimate-ul astept mesaj de la tine..sa vedem daca si pe tine te lesina cum ma lesina pe mine(posibil tu sa fii mai rezistenta ca ai mai mult timp de cand prestezi)..pupici

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput