Tae bo

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hannen..apropo de sunculitele alea care executa miscarile de parca ar pluti....si eu eram ofuscata nevoie mare cand vedeam ca ele pot si eu imi miscam picioarele ca godzilla, de se cutremura podeaua sub mine:))..dar lasa mai, ca peste vreo cateva luni o sa plutim si noi pe podea

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

conchita,esti belea!e rindul meu sa ametesc cind "aud" cite faci!Cind ai timp si cum rezisti???Si nu faci febra??
Eu stiu ca oricum as lua-o tot fac febra,asa ca am bagat tare cu Billy,sincer sunt super active exercitiile,nici vorba de plictiseala.Cit despre muschi ce n-as da sa fac abdomenul alora din video,adica a lui shelly(parca asa ziceati ca o cheama)
De dieta habar nu am si acum eu incerc sa ma "reglez" mincind regulat.Da,eu de aia pun si pun pt. ca nu maninc dimineata,rar maninc la prinz si se face citeodata 8-9 seara si eu realizez ca n-am bagat nimic in gura.In schimbsi bag ca un turc!
Nu maninc cine stie ce,doar gust(ca n-are unde intra mincarea daca toata ziua tin stomacul gol) si in loc sa slabesc ,am inceput sa o iau in sus.
Toata lumea mi-a zis ca e din cauza ca nu maninc de 3 ori pe zi,asa cum e normal.
Acum incerc sa fac asa,sa mestec bine mincarea (ca vorba lu` sotzu,parca suntem shovel car oare asa-i zice?) basculam in stomac fara sa mestecam (si are dreptate,dupa ce am inceput asta eu care aveam probleme cu constipatia...hihihi,sunt o fericita)
Fructele si legumele nu lipsesc zilnic,apa am sa incerc sa beau mai multa.Si nu mai stiu,mai zi si tu!

Fetelor,pe mine tocmai sunculitele alea ma descurajeaza.De ce?
Pai ia ginditi-va ,daca ele rezista la ritmul asta de exercitii inseamna ca nu sunt incepatoare ca noi,si daca fac de ceva vreme de au capatat conditie fizica ...de ce nu au slabit??????????
De ce`s tot sunculite?asta ce vrea sa insemne,ca nu slabim?Sau ca sunt persoane si care nu slabesc (daca da,io de unde stiu de`oi slabi au ba?)

Si sa nu uit,Ramonika si Lumi,bey sunteti super!auzi la ele fac cite o ora ,o ora jumate !!!

Cait,briza_marii,mishutza,FAITO!(adica FIGHTdar mie imi place tare cum pronunta japonezii)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Hannen, am inceput foarte usor, la piscina. apoi am adaugat cardio pana mi-am recapatat mobilitatea si apoi am introdus cate ceva - bicicleta, sarit coarda, dvd cu aerobic. ma plictisesc incredibil de repede de un singur program, asa ca zilnic fac ce mi se nazare, n-am ceva strict. saptamana asta am incercat si dvd-urile lui jane fonda, sunt spectaculoase si deloc dificile. am cel putin 2-3 ore la dispozitie dupa pranz cat doarme sonia, si seara dupa 8 cand iarasi merge la nani...tin dieta MUFA, super usoara si sanatoasa. o sa incerc sigur si tae bo, daca voi ziceti ca e bun. de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

ramona eu nu am avut azi timp:(..bineee, ca mi-a venit si ciclul ..bleahh..si nici maine nu o sa fiu prezenta...cand faci Ultimate-ul astept mesaj de la tine..sa vedem daca si pe tine te lesina cum ma lesina pe mine(posibil tu sa fii mai rezistenta ca ai mai mult timp de cand prestezi)..pupici

Walk by faith..not by sight!

si eu facem pauze la ciclu, nu ma simteam destul de confortabil, asa ca... te scuz.
ieri am fost pe mess de pe la 5 pana pe la 7, dar nu erai, cred ca ai intrat mai tarziu.
poate ne mai "vedem" intr-o seara. ziua stau pe mess, dar sunt la munca si nu am pe calc. de aici filmuletele si chiar de le-as avea, nu pot transfera, avem restrictii.

m-am uitat ieri pe Ultimate bootcamp si ma gandeam ca am putea inlocui elasticele alea cu gantere, merge la aproape toate exercitiile. o sa vad cand o sa ma apuc de ele.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

da,de belly dance nu mi-ai zis pe ce te dantzuiesti?

Dar www.youtube.com/watch?v=BpdZJADVE4o" target="_blank">Core Rhythms ai incercat?
Sunt persoane care zic ca Billy Blanks e prea hard si nu pot face asa ca au ales fetele astea cu miscarile lor de dans latin.Dar sunt si care zic ca exercitiile lor sunt super usoare si devin plictisitoare in timp.Eu nu ma pronunt ca n-am incercat inca.

Si MUFA asta ce-i? adica in ce consta dieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu mai alternez tae bo cu cate un programel de aerobic. e bine sa mai alternezi din cand in cand si sa mai schimbi exercitiile, ca sa nu te plictisesti.

la inceput imi era greu si sa tin bratele ridicate lateral la nivelul umerilor, ma dureau de muream, dar nu m-am lasat.
fetelor, totul tine de VOINTA si MOTIVATIE bineinteles. motivatia nu trebuie sa fie doar ca sa slabesc, ci ca sa fiu in forma, sa arat bine. am vazut si femei slabe care nu erau in forma si nu aratau bine, atarna pielea pe ele... bleah....

hannen - nu ai de unde sa stii exact programul tipelor alea din filmulet care sunt mai plinute. poate fac numai de putin timp (rezistenta se capata destul de usor), plus ca nu stii cat mananca ele. ca daca ard 700 calorii si merg acasa si baga 1000 la loc, degeaba...
si nu te teme de febra musculara, daca continui cu exercitiile peste febra, o sa-ti treaca mai repede.

oricum, eu am slabit. cred ca m-am mai laudat ca am slabit 8-9 kg in 4 luni adica in ritmul ideal de slabit, jumate de kg pe saptamana. cu sport zilnic (tae bo si aerobic) si cu o alimentatie sanatoasa. adica fara dulciuri, prajeli, grasimi, sucuri, fainoase mai putine, cartofi, orez mai rar.
daca vreti, va dau detalii si exemple de meniuri.

si e foarte important (tot pt. hannen) sa mananci de 3 ori pe zi cu doua gustari intre mese.

conchita - te admir pt. cata miscare faci. mai ales inotul... eu nu stiu sa inot si nici nu prea sunt conditii sa invat aici, in Iasi.

briza marii - o data, de doua ori te iertam, insa nu de mai multe ori. hai, curaj si te asteptam cu raportul azi...

mishuta - bravo! cum sa nu se puna 2 ore cu bicicleta, normal ca se pun, mai ales daca ai mers si la deal si ai pedalat, nu numai la vale "pe liber"

cait - felicitari si tie. si eu ma plictisesc destul de repede. ma apucasem eu mai demult de fitness si de alergat, insa ma plictiseam de moarte si m-am lasat. acum mai alternez exercitiile, ca sa evit plictiseala. deocamdata e bine.
si cand incepi sa vezi rezultatele, o sa fii si mai motivata.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Poate reusesc sa-mi pun si eu filmuletele de incepatori pe un dvd. As vrea sa incep de astazi. Sper sa reusesc sa ma tin de cuvant.

Mergi la inceput

Ramonika,eu am scapat de febra musculara,acum sunt super bine
Merci de incurajari despre "sunculitele" din video.
Acum cu mincatul,eu ce sa fac ca la noi orezul e baza de fapt noi mincam si paine ,dar zilnic fac orez...si daca nu maninc macar putin ,nu stiu dar nu ma simt satul.Parca nici n-am mincat.
Si eu vreau sa scap macar de 10kg,ca sa nu zic 12 (ma abtin)

Pai la toate 3 sarcinile am plecat de la 52-54 si in ultima zi,inainte sa nasc am avut mereu 69 de kg.
Dupa primele doua am slabit la loc,cel putin dupa a doua cadea tot de pe mine,imi prindeam pantalonii cu ac de siguranta.
De la a treia ,nu mai vor sa plece kilele de la mine Asta vara am avut 59 iar acum nu va zic (va zic daca incep sa slabesc ,m-am rusinat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

da,de belly dance nu mi-ai zis pe ce te dantzuiesti?

Dar www.youtube.com/watch?v=BpdZJADVE4o" target="_blank">Core Rhythms ai incercat?

Si MUFA asta ce-i? adica in ce consta dieta?

eu prefer super usoarele, ca sa capat incredere in mine ca sunt capabila sa le execut corect si in acelasi timp, plus sa-mi faca placere, sa ma distrez, sa rad, sa ma simt bine. nu-mi place sa muncesc, cu alte cuvinte. :-))

am doua dvd-uri ale lu veena si neena, unu cu slim down si altul cu belly dance pe grupe de muschi.

da, am si core rhythms, e cu salsa si alte latino, am setul de 4 dvd-uri si este demential, ma distrez la culme, inclusiv cu sonia.

MUFA e o dieta care presupune sa adaugi la fiecare masa unul dintre cele 5 tipuri de alimente care ard grasimile viscerale (alea care inconjoara organele si care nu se vad chiar daca esti slaba, dar care te pot predispune la boli grave), astea 5 fiind la randul lor grasimi monosaturate: 1. avocado; 2 ulei de masline/migdale, etc; 3. seminte si alune, nuci, etc; 4. masline; 5. ciocolata neagra. in cantitatile recomandate de dieta, ceva de genul o lingura de ulei de masline toata ziua (la salata), doua linguri de seminte, nuci, etc. au si program de workout (am dvd-urile, desigur), bei si ceva numit sassy water care se face usor acasa (lamaie, castravete, ginger si menta cu 2 l de apa), detalii si reteta poti gasi la celalalt subiect cu Abdomen extra-plat sau pe siteul asta unde au dieta, retete si exercitii, se numeste flat belly diet:
http://www.prevention.com/cda/homepage.do
mie mi se pare cea mai cea reteta posibila, suna logic, e sanatoasa, sunt satula, energica, nu ma frustrez de mare lucru. ideal e sa nu depasesti 400 de calorii la o masa si sa ai 3 mese principale pe zi, plus o gustare, dar fara albituri (paste albe, cartofi albi, alimente procesate, the usual). cu dieta asta poti slabi si fara sa faci sport. eu am dat jos o masura de haine in mai putin de-o luna si am slabit super frumos, mi-a trecut si depresia in mare parte, doar cu insomnia si fumatul ce ma mai lupt, dar sunt pe cale sa reusesc. problema mea cu mancatul este ca nu mancam suficient, doar o masa pe zi. dar dieta asta m-a ajutat sa mananc de trei ori pe zi. e drept, am adaugat miere dimineata sa-mi faca pofta de mancare.

Ramonika, admiratia e reciproca! mai ales ca tu esti si graviduta, cu atat mai mult te admir ca ramai foarte activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Buna dimineata
Imi incep ziua cuun pic de motivatie de la voi..si sincer vine mai ales cand vad abdomenul pe care il au fetele alea.
Despre sunculite ce sa spun fosta mea profa de aerobic din tara avea niste pulpe enorme si era durdulie bine in conditiile in care ea facea gimnastica ca meserie..Deci depinde de constitia fiecaruia.Eu voi continua sa fac tae bo pentru mobilitate in primul rand ai mai ales se spune ca sportul previne imbatranirea si cum sunt destul de obsedata de acest aspect
Hannen sunt simpatice exercitiile de Core si eu cred ca voi incepe cu ele pentru ca sunt mai usoare si apoi cu Billy.
Iar despre faptul ca nu mananci de 3 ori pe zi si doar bei cafea si tigari nu este bine deloc..Incepe incet incet cu un mic de dejun din fructe si apoi poate te vei obisnui.
si cum vorbeati de inot cred ca ma duc sa inot nitel ca nu strica.
O zi buna tuturor si ne auzim mai tarziu dupa ce imi fac exercitiile

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput