Tae bo

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Lumi esti buna de dus la astia la TV sa le faci ceva reclame...la vreun produs minune.
De urmat urmeaza cine are ceva bun de arata..eu NUUUU.
Si dieta ce tii? Vezi..se cunoaste ca sunt modoveanca..te descos.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

hiii..am 1,60 si cand eram vacuta aveam 60 de kg..azi dimi m-am cantarit si raportez 51 kg 600 gr..nu mai stiu exact cand m-am apucat de dieta, dar oricum sunt peste 2 luni jum de atunci

Pai daca tu la 60kg esti vacuta.....eu ce sa zic..sunt hipopotam in toata regula.... Ai un corp demential..si vb aia, zic eu care sunt femeie
De la mine nu o sa vedeti poze "after" "never-ever"..ca nu am, si nici nu imi fac....stiu si eu cum arata un hipopotam, nu imi trebuiesc dovezi palpabile

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

am gresit cand am zis dieta..nu e o dieta anume..numai ca am renuntat la anumite alimente(paine,prajeli,mezeluri,carne de porc,fast-food,patiserie,sucuri acidulate, mancare gatita..)cam astea...dar cum am mai scris acum cateva pagini sunt si chestii la care nu am renuntat si nici nu cred ca renunt

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

hai maaaaa nu mai fiti asa...cu putina vointa se poate slabi si maiiiiii voi sunteti tae bo iste ce naiba..capul sus..are nea' billy trucuri ptr orice fel de sunculite.. si oricum, eu nu ma vad asa cum ma vedeti voi..sunt destule chestii care inca nu imi plac la mine..merci de laude,dar mai am de munca nenica

Mergi la inceput

Pai de apucat ne-am apucat..sa vedem si cat ne tine.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

hi hi..si ca sa va ridic moralul sa stiti ca inca am celulita pe picioare,fund, si mai e putina si pe burta..inca mai am ceva sunculite...naaa..e mai bine asa??:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Luminita, arati fff bine. Spor la dat sunculitele laterale jos. Adica ai slabit 8 kg in 2 luni jum? Super.
Ramonika, am citit mai din urma..si ca sa te citez si eu sunt acum in faza de "dilimanca"..as face si trei ore, dar mi-e ca maine nu ma ridic din pat.Si ma da sefu afara de nu ajung la birou.
Am descarcat de pe linkurile indicate, cateva filme. Deocamdata am apucat sa ma uit asa, pe diagonala, la Tae bo Extreme..cred ca e mai greu ca Advanced. Am transpirat doar uitandu-ma la el. Ma indoiesc ca, la momentul actual as putea tine ritmul ala 55 min.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Ei na si la tine...pai plange-ma-s (nu am scris niciodata in forma asta, deci nu stiu cum e corect)eu de celulita dupa ce m-oi vedea cu 8 kg date jos.

Suntem bufnite noi?? Ca toata lumea e la nani...

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Fetelelor care va considerati in categoria hipopotam, am citit ca la o ora de tae bo se pot consuma pana la 900 calorii (presupun ca la programele gen tae bo extreme) si ca se poate slabi sanatos, fara vergeturi si piele lasata, cca 15 -20 kg in trei luni. Asa zicea intr-un ziar un antrenor de tae bo. Asa ca se poate, numai sa il ascultam pe mr. Billy.Si sa nu ne apuce lenea, da vine Ramonika cu bicele, are ea grija de noi

Baietzii mei

Mergi la inceput

Asa se vede,dar bufnita de mine zice pentru a tspea oara noapte buna. Chiar ca ma duc sa dorm. Vorbim maine.
Eu asa intelesem, ca ai pus pozele alea cu 60 kg care ar fi fost facute in urma cu 2 luni jum. Cred ca mi-e tare somn. Legat de celulita..la mine se agraveaza cand nu beau apa suficienta..in rest de asta nu ma plang. Deocamdata am altele.

Baietzii mei

Mergi la inceput