Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

am revenit si eu dupa o luuuunnngggaaa perioada...un pupic mare si sanatate la bebei si voua..

love ya bebel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

elenuta23

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa vina bb sanatos pe lume la 40s fix fix!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am ajuns si noi acasa....azi e ziua finutei, implineste 3 ani.

RALUK multumesc mult.Da, mi-a fost tare usor.Dar am si fost atenta la ce mancam.Adica,mancam multeee legume fierte,carnea doar gratr si nu mancam dulce.Pe cand acum.....numai porcarii mananc,,,,prajit,dulce, McDonald's....Carutul..e un trio.De la CAM firma iatliana...dar nu as mai cumpara de la firma asta....ca nu e buna de nimik...se strica repede....e greu de manevrat....Patutul,l-am luat de pe internet din Germania.....dar practic l-am luat degeaba, ca Ale nu a stat deloc in el.

MONIKUS cu placere.Chiar am sa o intreb pe cumnata cum se chiama boala asta ca acum...nu-mi mai aduc aminte.Sper sa se rezolve.

PAZZA bine ai revenit,de asemnenea si tie.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Cred ca am o alergie de la vitaminele prenatale. Am mai spus eu. Poate imi spuneti si mie daca vi s-a intamplat si voua. E drept ca poate fi si de la Tardiferon. Pana ajung la medic la sf sapt viitoare sper sa treaca. Va doresc weekend placut si distractie cat incape.

Monica 17+ cu

Monikus, am zis si eu acum eva vreme ca am avut probleme cand am luat Magne B6. Am surplus de metale in organism si ma simteam nasol de tot, cu ameteli, vertijuri, dureri de cap, gust metalic in gura, etc. De aceea ma si feresc sa iau vitamine. Acum in sarcina am luat Omega3 si acid folic. Eu consider ca vitaminele se iau pt o lipsa clara de ceva in organism. Altfel, o dieta echilibrata face mult mai bine!

Daca tu nu te simti bine de la vitamine, renunta la ele si incearca sa iei ceva mai limitat, ceva ce nu prea (poti sa) iei din alimente.

Multa sanatate.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Vroiam sa felicit pe toate fetele care si-au sarbatorit onomastica si pe cele care au aflat culoarea caruciorului!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Lutoniana, ma bucur ca iti suna bine reteta. Daca va place, o sa mai pun retete rapide cand am timp.

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Am avut si noi eco morfo-fetala la fix 20 de sapt (dupa UM). Bb e de 19 sapt, totul in parametri, doctorita a avut o lista lunga de verificat, si a fost multumita, totul ok. Bebe a stat pe burta, m-am plimbat la baie de vreo 3 ori sa putem sa ii vedem fatzuca sa i-o verifice. Si chiar la urma am aflat si ca asteptam baietel si am sarbatorit prin a cumpara primele lucrusoare de baiat, niste hainute tare dulci ;)

Vineri am fost la spital ca sa completez acte sa nu trebuiasca sa stau la momentul X sa completez fise.

Si am fost si la dentist pt 2 plombe, sper ca pana anul viitor sa nu mai trebuiasca sa merg.

Acum fug ca la mine e iar tarziu si Lisa a avut febra :(

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

adi, FELICITARI pentru SA fie sanatos si sa stea cumintel la mami in burtica pana la termen

Eu m-am intors pe la 4 din plimbari
Am fost la babyexpo si am achizitionat un sterilizator electric de la Chicco cu doar 120 de ron, e pt 6-8 biberoane. Am luat si 2 beberoane din sticla, o perie sa le spal, tampoane pt san, o crema de picioare umflate (desi momentan vad ca sunt ok), pt bebe am luat niste botosei si manusele.Nu m-am abtinut si mi-am luat si eu o pereche de blugi scurti si tare simpatici . Apoi am fost prin REal si mi-am achizitionat un tensiometru la pachet cu termometru (doar 60 de ron). NU va spun ca au vrut sa ma pacaleasca, mi-au taxat 150 de ron la casa, m-am certat cu casierita, am facut scandal, m-am dus sa verific si aveau clar un suport cu pretul in fata. Evident ca mi-am primit diferenta inapoi . I-am luat si lui tati o camasa si o pereche de pantaloni ca sa nu simta cheltuiala facuta pt bebe .

Ajunsi acasa ne-am distrat juma de ora cu bebe si burtica ce facea valuri valuri. Am vorbit cu el si el ne raspundea . Acum s-a bagat la si e cumintel.

monikus, sa sti ca si mi eelevitul sarcina trecuta imi facea probleme si acum am decis sa nu mai iau pentru ca e clar ca nu am nevoie avand toate analizele ok. Stau insa prost cu hemoglobina, astfel ca iau tardiferon-fol cu vitamina C si ma simt super ok.

Acum mor de foame si ne indreptam catre o Pizza .
Va doresc la toate o sambata frumoasa in continuare.

PS: sunt foarte trista pentru ca am vrut sa luam salteluta de cocos pt patutul lui bebe si am constatat cu stupoare ca patutul nostru e atipic, "in afara standardelor europene" dupa cum ni s-a spus DEci va recomand sa nu luati patutul de la BErtoni, oricat de super ar fi el ca si accesorii sa zic asa, veti avea o maaaare problema cu gasit saltea (care este foarte importanta) Veti gasi peste tot numai 120x60 sau 140x70. Pentru restul trebuie sa le taiati sau alte cele...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna burtici! Nu am mai intrat de multisor si abia v-am citit din urma.
Kiki, Maria si Adi FELICITARI PENTRU BAIETEI!SA FIE SANATOSI SI VOINICI!

24+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

A mai trecut o saptamana si ne apropiem usurel de 40...
Monica super ieftin sterilizatorul! Sa le folosesti cu placere pe toate!

25+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput