Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)
Raspunsuri - Pagina 20
raluk16 spune:
Dana deci s-au dovedit a fi mai mult frumoase decat utile ![]()
Monica lucrurile cumparate erau mai ieftine decat in magazine? Biberoane de sticla de la ce firma ai luat? Ca in farmacii pe la noi n-am vazut, si sa merg direct la tinta
. Si acuma intreb si eu, nu va speriati, dar astea de sticla nu am putea sa le fierbem ca pe vremea cand eram noi bebei in loc de sterilizare?
Sper ca n-am pus o intrebare foarte tampita
. Si sa inteleg ca sunt si standuri cu produse pentru gravidute, din moment ce ti-ai luat pantalonasii. Sa-i porti sanatoasa!
Adi felicitari pentru baiat! Ce frumoasa pereche o sa ai! Sa fiti sanatosi!
La multi ani, elenuta23! 
18+ 
kemsy spune:
Buna si de la mine!!
Raluk, patutul l-a luat de la o firma din Tg Mures, si intr-adevar, a dat pe el 10 milioane (150 Ron transportul) iar la o firma de mobila i-au zis ca i-ar fi luat 5 milione.
Danaangie, unde ai foto, ca m-am uitat la semnatura dar nu am vazut nici un link.
Eu nu am facut niciodata spalaturi interne cu irigator, nu vad rostul...de ce sa intervin?Si nu am avut nici o problema.
Duminica placuta!!!
Gianina
21+ cu
Loris Stefan
bebe
monikus spune:
Buna seara fetele,
Iata ca am ajuns si noi acasa. Nu am ajuns din pacate si la babyexpo asa cum ne propusesem si am cheltuit banii pe alte prostii. Poate mergem maine desi....slabe sanse dupa ce am cheltuit toti banii azi
.
Adimercedes multumesc frumos pentru sfaturi. Am hotarat sa mai iau o saptamana elevit sa vad cum imi mai e. Totusi, nu o sa mai iau tardiferon pana vineri cand imi ies analizele si voi vedea daca am lipsa de fier. Nu stiu de ce mi l-a dat dr asa pe ochi frumosi, fara nici o analiza in prealabil. In acelasi timp, iti urez felicitari pt strengarul tau. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Monica, multumesc frumos pt raspuns si tie. In acelasi timp, noroc cu tine ca am aflat de patut. Voi avea mare grija cand voi cumpara. Si eu vazusem un patut dragut bertoni. E vorba de cel care e bun si pt copiii mai mari, nu numai pt bebelusi. Am vazut ca e facut in Tg. Mures. Despre asta vb si tu Monica? Eu chiar vroiam sa il comand. Totusi, pe site scrie ca are incluse saltelele din ce am vazut eu. Poate ma lamuresti si pe mine daca despre asta era vb: http://www. bebe-strumf.ro/produse/mobilier-lemn-bertoni-trend/
.
Katteryna bine ai revenit.
O seara placuta tuturor.
Monica
17+ cu 
mimika spune:

M-ati dat disparuta
. Inca sunt in Bucuresti, dar am avut niste zile mai grele la serviciu, ca nu mai am decat o saptamana de serviciu si trebuie sa predau toate cele, plus ca mai am de terminat niste experimente...Si azi a fost santier la mine pe balcon, facem niste renovari si nu pot sa stau la calculator ca stau in drum
. Ieri am fost la nenea dr. cu baietii care sunt foarte bine. Bebe Alex are aproape 700 gr iar bebe Luca are aproape 800 gr si arata cu o saptamana mai mare. Din pacate nu am nici o fotografie artistica sa ma laud
ca baietii stateau nas in nas si nici macar profil nu se vad ca lumea ca unul tinea o manuta ridicata exact prin dreptul fetelor lor
. Parca ii spune lu' frate-so un secret, asa aratau
. Dar suntem sanatosi si asta e cel mai important. Colul bun 3,6cm. Mi-a zis sa iau cate 2 No-spa pe zi ca i-am spus ca mi se mai intareste burtica, chiar si fara sa ma doara...
M-as duce si eu maine la Baby Expo, sper sa nu se fi golit standurile si sa nu fie chiar asa cald. Eu, care nu aveam probleme cu caldura...offf.
Sa stiti ca am citit tot ce ati scris. Vad ca ploua cu baietei
. Ar trebui sa gasim o odisee cu multe fete, sa licitam si pe acolo. Evident, dupa ce le ofertam pe ale noastre :). Evident, cu capsunile m-am destrabalat si eu, din cauza voastra
. Nu stiu cat kg, ca le-a luat socru-meu.
Cu spalatul intra eu zic sa o lasati mai usor, nu numai in sarcina, motivele au mai fost expuse si subscriu. Organismul nostru stie sa se curete si singur pe acolo ![]()
Va pupicesc si ne "vedem" maine.
24+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
monikus spune:
Mimika ma bucur ca esti bine si ca bebeii sunt sanatosi. Nu conteaza ca nu au vrut sa stea la poza, vor mai fi si alte ocazii
.
Monica
17+ cu 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie [teal]Buna dimineata si de la noi, MANGA felicitari pentru putza!! Sanatate multa!! Asta ai vrut?Cum mai esti cu stomacul?Ai mai avut crize de durere? Spre surprinderea mea eu sunt ok, am mancat si ceapa,si usturoi, si picant si nimik...d-ne ajuta!! |
buna dimineata danangie,
chiar nu am mai avut probleme cu stomacul de mult timp. :) si mananc de toate.
MangaGirl :-)
21+ cu 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com

la