Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata si de la noi,

MANGA felicitari pentru putza!! Sanatate multa!! Asta ai vrut?Cum mai esti cu stomacul?Ai mai avut crize de durere? Spre surprinderea mea eu sunt ok, am mancat si ceapa,si usturoi, si picant si nimik...d-ne ajuta!!

CRISSBEBE si eu aveam aceeasi obsesie...dar de la Alessio am incetat sa ma mai spal inauntru...e si mai sanatos....ca inainte aveam foarte multe cistite...eu distrugeam flora...

ROXXY si care era motivul ptr care ti-a interzis sa mergi la mare?

Eu cu Alessio am fost la mre...nu ma expun la orele de varf...i dati un ochi la pozele mele la 29 sapt si veti vedea ce graviduta cu burta la soare eram!!

DANUTA eu habar nu am cat se da unui doctor in Ro....

UNOMBUN nu stiu ce sa-ti spun...eu cand am facut eci de 12 sapt era mai mare cu o sapt....Si nu se calc de cand ai ovulat.Ci de cand ai avut ultimul ciclu mestrual.

KIKI felicitari ptr baietei!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONIKUS si eu sunt certata rau cu cald...suport mai bine frigul....bine sa nu fie frig siberian.. Eu ca vitamine iau Centrum materna. Cumnata mea....la inceputul sarcinii avea asa pe gat,ceafa,brate...niste bubite multe multe multe rosii.....si a fost la ugente ...i-a zis ca e un fel de boala care se dezv in sarcina...nu e nimik de facut...si dispare de la sine....si chiar asa a fost.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi

Noi ne pregatim sa papam apoi o luam la picior spre baby-expo.

Mai merge cineva azi?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neata!

Eu abia acuma am intrat sa-ti vad pozele, Dana, sunt superbe! Eu cred ca voi semana mai mult cu cumnata ta decat cu tine . Esti asa slabuta si frumoasa! Eu cand vedeam in filme ca merg sa nasca cu o burtica asa ca a ta, micuta, spuneam ca-s mincinosi, pentru ca in viata reala vedeam doar burti imenseeeee. Bine, a mea mare va fi, pentru ca m-am ingrasat tare. Dar cred ca tie ti-a fost tare bine si usor!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

A, Dana am uitat sa te intreb: ce carucior ai tu acolo, ca tare multe accesorii are? Si patutul e frumos!

Monica succes azi la baby expo! Sa prinzi ceva promotii bune!

Mie mi se par foarte importante deciziile cu caruciorul si cu patutul. Stiu ca s-a mai povestit despre astea, dar tot o sa vreau sa stiu ce va alegeti fiecare si de ce.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Salut, burtici !

Week-end relaxant si frumos !
Deja e o calduraaaa... ufff, nu stiu cum se vor impaca burtica si canicula, dar trebuie sa razbim, incet incet.

lutoniana, esti bine ?

Desi era programata zi de curatenie, nu am nici un chef, ma mai straduiesc, poate vine...

tuturor !

Geani 23+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata si de la mine fetele.

Danangie multumesc din suflet pt ajutor. Sper sa fie asa si la mine. Doar o simpla alergie de sarcina.

Monica spor la cumparaturi. S-ar putea sa merg si eu azi la baby expo. Totusi, nu sunt inca foarte sigura.

Raluk, ce bine ca ai mai aparut si ca esti bine. Si pe mine m-au mai lasat greturile putin. Nu de tot dar e mai bine ca inainte cel putin.

O zi excelenta va doresc.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

s-a scris despre elevit.Mie mi s-a potrivit foarte bine,daca inainte de sarcina aveam anemie,acum sunt o.k,toate analizele sunt perfecte.Am luat polen,de la inceputul sarcinii,elevit din sapt 9,parca si din sapt 14 am renuntat la polen,doar pentru elevit,care mi se potriveste ca o manusa.
toate fetele si sa avem bebei nascuti sanatosi tun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata si de la mine .....am ajuns si eu la zi cu cititul ca pierdusem trenul rau de tot.
Acum sunt asa de multumita ca nici nu mai stiu ce sa spun

Manga bafta si la mai mare...acum asteptam si numele lui Praslea. Si asa cum bine ai spus nici mie nu mi-a controlat nimeni colul sa vada daca exista si de care model este

Bafta la cumparaturi fetele cu Babyexpo, la papat cirese ....eu nu am pofta de asa ceva. Eu inca o tin tare si sus cu inghetata iar ieri dupa amiaza am exagerat ca mi s-a facut rau.....dar mi-am revenit

Adi mercedes nici daca eram nascuta si crescuta la mama Italia nu mancam atata pizza si atatea paste. Noi avem in meniu saptamanal, de toate natiile si tipurile si ne plac atat de mult..... Reteta ta e minunata !!!!!

Cu epilatul e o mare problema in cazul meu.....cred ca Biaz a scris ceva de genul meu.....nu imi mai pot arata picioarele o zi dupa epilare ...de parca as fi fost atacata de toti paianjenii lumii....
La dansa ma fac numai cu lama de cand ma stiu, ii dau o forma care-mi place mie si lungimea o iau cu forfecuta. Iese foarte draguta . Pe maini am o podoaba de v-ati umple de ciuda sa ma vedeti, m-am facut o singura data cu epilatorul si apoi purtam maneca lunga in toiul verii...si apoi mergea la fix cu crema dinaceea de la Farmec....(de care nu am aici dar nici nu am avut dispozitia sa caut altceva).

Iulika te invidiez ca intri in concediu si vreau si euuuu.

Selenica sa te tii tare de fete cand o iau pe aratura...daca eu lipsesc...pai ce-i asta ? Cu optimism si voie buna trebuie sa mergem pana la capat. Eu nu stiu zau cand aveti timp sa faceti atatea masuratori, calcule, comparatii, grafice, integrale si limite ....si la ce va ajuta ??? Sa nu ma intelegeti gresit cum ca as promova ignoranta dar parca totusi......

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Si am uitat sa mai spun ca la noi este soare mare si frumos si o calduraaaa.....ca ne pregatim imediat de o plimbarica.
Sa aveti zile minunate fetelor, dragelor si va rog mult sa nu va suparati ca nu pot raspunde pentru fiecare chiar daca va citesc si va simpatizez.....inca va mai confund ...si inca nu pot spune ca sunt familiara cu mesajele si stilul de a scrie al fiecarei fete.
Va imbratisez si asa cum sunteti toate faceti acest loc atat de frumos si atat de dependent ......
Sambata si duminica minunate cu bebelusii la purtator

Cea mai fericita 24 + cu

Mergi la inceput