Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)
Raspunsuri - Pagina 17
monikus spune:
Fetele, de data asta chiar ma duc la culcare. Ma mir ca am reusit sa imi tin ochii deschisi pana la ora asta. Va doresc noapte buna si un weekend placut si linistit (daca va doriti si voi sa fie linistit
).

Monica
17+ cu 
monikus spune:
Daciana, m-ai ajutat foarte mult, mai ales ca fetele vorbarete lipsesc azi dintre noi.
Multumesc din suflet si toate cele bune. 
Monica
17+ cu 
daciana.ilie spune:
...sunt in verva
.. daca tot am scapat de moderare ..m-a luat valul.. ![]()
...atat am vrut sa zic ... sunt intru totul de acord cu biaz29 referitor la igiena .. eu nu am avut sfaturi medicale pe tema asta dar o faceam din instinct, adica, cand maream numarul de dusuri pe zi .. micsoram cantitatea de sapun ![]()

biaz29, acu pot sa zic ca am argumente stiintifice ...nu?
![]()
nb fetelor ... ma reintorc la jocul meu ... apropo avem si jucatoare printre noi (de lineage de ex) ?
daciana
22+ cu Darius Alexandru
Ioanna81 spune:
eu o sa merg la baby expo sa fac o comparatie cu preturile din oras pentru ca bani nu am
Ioana
22+ cu 
bebe Carol Ioan
raluk16 spune:
santorini felicitari! Sa fiti sanatosi!
kemsy eu nici nu ma gandisem la facut mobila la comanda. Crezi ca am iesi mai ieftin? Habar n-am care-s preturile. Am intrat pe bebe strumf si am vazut ca la unu ii zice bertoni trend lemn si la altu colors. Deci poate lemn era nuanta... stiu eu? Cu cat l-a luat? Si de unde?
monikus nici eu n-am simtit inca nimic si sunt tare nerabdatoare...
Miha multumim mult pentru informatiile primite de la cord blood center!
Te rog sa ne mai tii la curent cu ce gasesti, pentru ca si eu sunt foarte interesata sa fac decizia cea mai buna.
Grasunica, felicitari pentru fetita sanatoasa!
Elle multumim de site-uri! Eu tocmai azi mi-am dat seama ca am o nunta foarte pretentioasa la inceputul lui iulie si nu stiu cu ce ma voi imbraca...
Eu iau cirese si capsuni romanesti cu 5 lei/kg foarte mari. Ciresele am impresia ca deja sunt de cele de iunie, asa mari si carnoase si visinii si dulci sunt! Duminica am luat si cirese si capsuni de la tarani direct de langa "recolta" ca am mers spre Satu Mare si era plin. Nu am mancat in viata mea capsuni asa bune, am impresia ca au bagat zahar in ele... si o aroma, ca simti de la cativa metri... Nu mai mai pot satura de ele, si sunt extrem de recunoscatoare Celui de Sus ca de 2 saptamani nu mai am greturi si pot si eu sa mananc cruditati, altfel cred ca muream de pofta langa ele... ![]()
MangaGirl, felicitari pentru baiat! Sa fiti sanatosi!
crissbebe de cate ori ma duc la doctor ma bucur daca nu-mi face control intern, ca prea multe rele am auzit in sarcina de renumitul tuseu vaginal, care a provocat la multe fete pierderea sarcinii. Chiar ma gandeam ca daca va trebui sa-mi caute colul, nu stiu cum voi reactiona de frica
. Nu stiu cum ai curaj tu sa umbli p-acolo. Dar nu cred ca sunt recomadate in sarcina nici spalaturile interne, ca nu-ti lasi bacteriile sa traiasca si sa te apere de ciuperci si de alte boli. (acuma am vazut ca monica a explicat mai bine). Nici apa simpla nu e sanatoasa deloc, ca e clorurata.
Danuta, eu nu i-am dat niciodata nici o cafea doctoritei de familie, asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
Lullaby eu am citit la ingrediente multe prostii si pe alea, asa ca de cand cu sarcina, folosesc doar produse bio.
Selen mi-a placut foarte mult cum le-ai spus fetelor sa nu se mai streseze cu ce nu trebuie ![]()
unombun doctorii (si toate site-urile astea cu sfaturi pentru gravide) calculeaza de la ultima menstruatie. Eu aveam cicluri foarte neregulate si ovulatia am avut-o tarziu, deci si conceptia a avut loc tarziu. Dar am calculat impreuna cu doctorul doua saptamani inapoi de la ovulatia mea si am considerat ca atunci ar fi trebuit sa am ultima menstruatie. Totul a fost simplu de calculat pentru ca stiam sigur si data ovulatiei, si a conceptiei, si a implantarii oului in uter! (pentru ca am avut un mic spotting atunci si a fost la exact 2 saptamani de la conceptie). Asa ca cele 18 saptamani si 4 zile ale mele sunt de la "presupusa" ultima menstruatie, avuta, dupa calculele lui, la mijlocul lui ianuarie. Ceea ce stim amandoi ca nu e adevarat, dar asta ne ajuta la calcule. Si de ce ai fi vrut sa nu faci morfologica? Eu abia o astept!
monikus, eu nu iau nici o vitamina, deci nu stiu ce sa spun. Spune-i doctorului, sigur el stie daca a mai avut gravidute cu alergie. Sa stii ca-mi suna cunoscut, cred ca am mai auzit asa ceva , si nu numai la gravidute. Daca numai acuma le-ai inceput, nu cred ca ar fi mare lucru sa le inrerupi cateva zile, sa vezi cum esti, si apoi sa le reincepi si sa vezi din nou reactia organismului. Nu stiu de ce am niste amintiri ca am citit mai demult pe net ca sunt interzise suplimentele de fier in sarcina (ca si cele de vitamina A). Dar vad ca doctorii le dau la greu. Oare n-am retinut eu bine?
daciana m-ai distrat cu optimismul tau!
Ioanna te asteptam cu concluzii de la baby expo!
Fetelor, weekend placut va doresc! 
18+ 
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg De pe ce site-uri ti-ai comandat?? 18+ cu - Rares Alexandru |
Au sosit jeansii, sunt super draguti, 195 de lei ; am comandat de pe marialetitia . ro , iar de la tarafashion . ro , unde au soldari la articolele de gravi, am luat o camasa roz, panaloni de in si o rokita..
Multumesc celor care m-au felicitat pentru Carinuta mea, si ea va pupa si saluta colegii si colegele de generatie

pupixi
Uka, fericita
22+ 
Printesa noastra!
andraiulia spune:
Hello!! Si eu as vrea sa merg maine la babyexpo si cred ca voi merge. Acum ca este realmente evident fetita...stim si mai bine ce avem de facut. 
Andra 22+ cu bebelusa
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Buna burticutze...Acum am terminat si eu de citit tot ce ati scris ieri.. ![]() 21 + cu"probabil masculin "![]() |
http://tarafashion.ro/romana/products/60267/pantaloni-model-5504nou-card-bancar-pantaloni-card-bancar/
vezi daca-ti plac astia..eu mi-am comadat pe bej, sosesc marti, sper sa fie ok.
pup
Uka, fericita
22+ 
Printesa noastra!
anamaria1979 spune:
Neata burticutelor! Poftiti la cafeluta cu laptic!
A venit weekendul. Ma duc maine la baby expo sa vedem ce putem gasi. Bafta la cumparaturi celor care se duc azi. Ieri m-a terminat caldura, mi se umflara picioarele groaznic. Abia astept sa ma duc la doctora luni sa vedem ce zice. Este adevarat ca pozitia ortostatica de la job favorizeaza umflarea lor. Probabil ca este un semn sa mai stau pe acasa
.