Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

nu pot sa spun ca ma deranjeaza foarte tare da' nici bine nu-mi e... incerc sa ma hidratez foarte bine mai ales ca am si tensiunea mica. si mananc fructe multe multe multe

termoreglajul meu era foarte bun. sper sa ramana la fel.

mie mi-e cam teama de aerul conditionat. ma cam doare capul de la el.

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Si mie mi-a recomandat dr sa beau multe lichide doar ca daca beau mai mult, dau afara tot ce am mancat. Offf. Dar gandesc pozitiv: va trece si asta.
Legat de aerul conditionat, inca nu am simtit vreo simptoma de rau. Oricum e fixat sa bata in perete.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Fetele, mergeti maine vreuna la babyexpo?

Eu o sa incerc sa ajung si pe acolo. Poate gasesc ceva interesant si cu bani putini

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salut fetilii

Monikus eu nu m-am inteles deloc cu elevitul, nu am facut alergie dar ma deranja rau la burtica si dupa ce am insistat si am insistat si am vazut ca tot asa o tin, am trecut pe materna si sunt ok cu ele.
La fel am patit si cu acidul folic.... asa ca poate o fi de la el...

Dr mea a zis sa iau ori elevit ori materna ca sunt ok amandoua.

daciana

22+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu o sa merg la baby expo sa fac o comparatie cu preturile din oras pentru ca bani nu am

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie
Monikus eu nu m-am inteles deloc cu elevitul, nu am facut alergie dar ma deranja rau la burtica si dupa ce am insistat si am insistat si am vazut ca tot asa o tin, am trecut pe materna si sunt ok cu ele.
La fel am patit si cu acidul folic.... asa ca poate o fi de la el...
Dr mea a zis sa iau ori elevit ori materna ca sunt ok amandoua.

22+ cu Darius Alexandru

Daciana, eu am inceput sa iau elevit si tardiferon de 3 zile. M-am decis sa iau o saptamana si apoi sa vad daca se schimba ceva. Ideea e ca eu oricum faceam alergie din orice. Acum, oricum la cate schimbari s-au petrecut din cauza sarcinii in organismul meu nu stiu ce sa mai cred. Sper sa ma fi panicat degeaba si sa fie bine. Totusi, nu sunt foarte sigura ca aveam nevoie de atat de mult fier. Chiar daca dr mi-a zis sa iau cate o pastila in fiecare zi, eu am citit in prospect ca gravidele nu trebuie sa ia decat o pastila la doua zile de tardiferon. Le-am mai auzit si pe fete ca au siderimia prea mare si m-am cam speriat. Acum, vom vedea. Sper sa ma insel.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

uffff ... mai vroiam sa va zic ceva...aiurita mai sunt ...dupa cum vi-am zis sunt un pic mai "mare" decat voi : eu nu am folosit ever-never irigatorul si nu am avut niciodata probleme (infectii...etc)

am observat din ce spuneti ca cele cu obsesie de igiena intima au cam tras cu tot felul de neplaceri, infectii etc

exceptam perioada cand eram tanara, nebuna .. si neprotejata ...da ?!

...aaa.. si nici nu-mi trece prin cap sa folosesc prezervativul de acum incolo sau sa ma intreb cum o fi colul meu azi :)

daciana

22+ cu Darius Alexandru

Sa ne ajute Doamne Doamne sa fim sanatosi .. restul le rezolvam :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

eu o sa merg la baby expo sa fac o comparatie cu preturile din oras pentru ca bani nu am
Ioana 22+ cu

Bani nu am nici eu. Totusi, as vrea neaparat sa vad ce preturi sunt la bratarile alea care cica stopeaza senzatia de greata. Oare sunt bune de ceva sau arunc banii pe geam?

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

M-ai amuzat.

Eu nu am folosit irigatorul decat atunci cand mi-a zis medicul ca e necesar pt ca am o problema. Si sincera sa fiu nu mi-a placut in mod deosebit asa ca... nu l-as mai folosi.

Cat despre col, mie dr nu mi-a zis nik. Nici ca ar fi prea mic, nici mprea mare, nici deschis, nici inchis. Mai bine ca nu mi-a zis nik pt ca ar fi fost un motiv in plus de stres pt mine.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Monikus din pacate nu prea stiu nimic despre alergii ... prietena mea cea mai buna este insa alergica la orice...as putea zice .. sa-ti dau un exemplu .. a venit odata la noi si s-a spalat ca omu' pe maini si ..i-au aparut bubite rosii de la faptul ca era alt fel de sapun decat cel cu care era ea obisnuita... nu ia medicamente de ani de zile ...nimic nimic ...ar fi multe de povestit...ei isi doresc un copil de ani de zile dar ea fiind atat de alergica este mai greu si cu investigatiile care se fac pentru infertilitate :(

dar, sfatul meu ar fi sa nu iei decat ceea ce este strict necesar, strict-strict.. si sa-ti asculti instinctul, pt ca sunt sigura ca functioneaza in cazurile astea

imi pare rau ca nu-ti prea pot fi de folos

daciana

Mergi la inceput