Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

BB meu e mai mare cu 4 zile. Sau mai grasun cu 4 zile

oricum prima zi a ultimei menstruatii la mine ...nu o stiu fooooooarte sigur. Am intuit-o cu aproximatie.

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

multumesc mult,fetelor!E bine cind ai cu cine vorbi despre temeri.Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ajungem cu bine la 9 luni,sa nastem la termen si nu mai devreme copii deplin sanatosi,sa avem nasteri usoare si sa ne aduca bebeii multe bucurii in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Vad ca nu prea e miscare pe forum. Cred ca ai plecat in weekend. Adevarul e ca, e frumos afara. Nu se merita sa stai in casa. Eu sunt certata cu caldura asa ca, stau cumintica in casa. Cred ca o sa ma bag la somn mai ales ca nu prea am dormit noaptea trecuta. Cred ca am o alergie de la vitaminele prenatale. Am mai spus eu. Poate imi spuneti si mie daca vi s-a intamplat si voua. E drept ca poate fi si de la Tardiferon. Pana ajung la medic la sf sapt viitoare sper sa treaca. Va doresc weekend placut si distractie cat incape.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu nu iau vitamine asa ca nu pot sa ma pronunt. am luat tardyferon pana la 3 luni si nu-mi amintesc sa fi avut stari de somnolenta sau ceva. de fapt nu am avut stari de somnolenta deloc in sarcina, pana acum

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Monikus,

Eu la prima sarcina am luat Elevit de pe la 10-12 saptamini ... la inceput luam in fiecare zi, apoi incepusem a uit si luam o zi da una nu..si apoi cum imi aduceam aminte... Dar nu am avut nici o reactie... ba pot sa spun acum la sarcina 2 am o pofta de mincare si poftesc la ORICE.... deci... nu pot sa zic ceva de alergie...

fetele si weekend placut.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Ioana, Clodute, multumesc frumos pt ajutor. Nu stiu de la ce altceva ar putea fi. Si nu e numai vorba de somnolenta, e vorba si de o mica alergie. Sper sa nu fie de la cirese pt ca am cam mancat in ultima vreme. Sorry daca va fac pofta si nu aveti de unde sa luati.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Monikus,

Eu la prima sarcina am luat Elevit de pe la 10-12 saptamini ... la inceput luam in fiecare zi, apoi incepusem a uit si luam o zi da una nu..si apoi cum imi aduceam aminte... Dar nu am avut nici o reactie... ba pot sa spun acum la sarcina 2 am o pofta de mincare si poftesc la ORICE.... deci... nu pot sa zic ceva de alergie...

fetele si weekend placut.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Ce ma bucur pt voi, cele care nu aveti simptome din astea mai nasoale de la sarcina. Eu imi dau seama ca am toate simptomele specifice sarcinii. Cat despre pofte... nu prea pot sa spun ca am pt ca oricum orice mananc cam dau inapoi. Eu am inceput sa iau Elevit si Tardiferon acum in 17 sapt. De asta ma si gandesc ca poate de la astea mi se trage. Sa vedem ce mai urmeaza de acum incolo.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

monikus sa nu fie de la caldura daca iti ies pete sau bubite rosii.

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Ioana, pete inca nu am observat. Doar niste bubite dar nu chiar mici si nu foarte multe. Dat fiind ca am inceput sa iau vitaminele astea de 3 zile, de asta m-am gandit in primul rand la asta. Cred ca o sa mai astept cateva zile inainte sa ma alarmez mai tare. Poate ca ai dreptate si sunt doar de la caldura. Ce bine ar fi sa fie asa.
Tu cum suporti caldura? Eu fara aer conditionat nu prea pot sa stau. L-am achizitionat cand am aflat ca astept un bebe. Ma asteptam sa sufar de caldura.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput