Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
pisikuta spune:
saliu fetelor!
BICKY: nuu, m am ascuns de ploaie doar, nu m a furat nimeni si pe mine...
soro, mare fun la voi in ograda ! parca te si vad ciugulita de cocos, fugarita de gansac, stuchita de matza si pe draga de cati cum isi rade n barba de tine, in timp ce cutzu o linge pe obraji. hi, hi!! asta dupa ce ai mirosit nescaiva iarba verde(vezi sa nu tragi prea tare pe nas, ca cine stie ce o mai fi sadit pe acolo si intri n transa shamanica), ca indiciu ptr pipilica de caterinca mica . ma, macar ea recunbosate ca are miros. ca nora e convinsa ca la ea nimic nu pute: e asa fericita pe oala, nu vrea sa se dea jos, si daca i zici ca pute caca ala al ei de nu mai poti, iti replica candid: nu pute tata!
RILOASA, ai o majoreta n actiune si de la mine!
REIN: felicitari! da' unde i tortu' ala ?
mama m a agasat acu 2 zile cu un bebe de 10 luni, care face la olita de la 8. mrrrr!
MAGDALENA: prin ce mizerii mai treci si tu...oricum, vad ca te tii tare, stai bine cu nervii si esti in forta. ai grija de cel mic, nu l expune la razboiul vostru. ei oricum intuiesc ca ceva nu merge, nu i mai trebuie sa fie si martor la descarcarea de munitie grea...
MARTES: daaa, are dreptate cumatra bicky, mai asteapta un pic, pacat de tineretea taaa...
KITTYLITIC MIC, cu ce te au mai incalecat saptamana asta? ca tu erai fata de cursa lunga, unu, si doi, ce in plus ar mai fi putut sa ti se ntample, cand era destul oricum? hai?
JO: stai pe faza ca te suna mama. inca nu e clara petrecerea de la sinoe la care ne am programat de o saptamana. maine ar trebui sa stim clar care i data la care mergem. si te si anunt. spre sa nu te ncurc pana maine...
i am citit cartile junglei lu' maimutza dolores si refuza cu obstinatie sa l recunoasca pe shere kan ca fiind tigrul din poveste. "nu tin tan, tidu. e tidu ata!" pai sa n o iubesti, prostanaca mica?
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
kmi78 spune:
si astea din MAI
nu mai aveti timp de scris? ma duc si eu ca am mancare pe foc, vreau sa fac si un tort, asa ca de ziua copilului
de Amma, Stefania, Mihaela@, Iunita ce mai stiti, parca nici pe copilasi nu i-am vazut in albumul de doi ani( sau au aparut de cand n-am mai rasfoit), ele erau asa active, ca mine
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menuet PS-Destinatii de vacanta la noi in tara..astept pareri si sugestii.Vrem ori pensiune ori hotel 2** pup Varsta Veveritza |
Buna
eu sunt foarte incantata ca azi mi-a facut rezervare la Rimetea- in Apuseni.
De abia astept sa o plimb pe Anastasia pe la Cheile Turzii si la Detunatele. Poate ajungem si la Ghetarul Scarisoara . In Apuseni sunt si niste pesteri superbe, si oameni deosebiti. I-am cumparat Anastasiei sac de dormit si probabil ca o sa mergem si cu cortul prin Piatra Craiului 2-3 zile.
Sa vina mai repede concediul !!!
stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
gabi78 spune:
kmi ... cam subti ... dar nu e rau. timeea este aceeasi domnisoara superba , dar eu nu o iau de nora ca al meu uscat e subtirica.... vai de ei ... ii ia vantu ... .
of ... ce as veni si eu la intalnire cu voi .... dar sa stiti ca la anu nu scapati
Marta ... bine zic fetele ... mai stai si tu 2-3 ani .. acu' vrei ...repede ... Si care a intrebat cu cine? Cum cu cine? Cu Cornel ca cu altu' nu mai ies ochi albastri sa se inece lumea in ei!
Felicitari tuturor celor care fac la olita!
Gaia .. am nevoie de o recomandare la CMU. Ce medic pediatru crezi ca e mai bun? Poti sa imi scrii PM.
Tudor doarme de la 12 si un sfert si nu s-a trezit inca ... A mancat super bine de dimineata adica o farfurie plina de fidea cu lapte si apoi o juma de branzoiaca ... deci doarme cu ce a mancat atunci ... sa vedem cat de foame i se face ca sa pape si ciorbica dupa ce se trezeste.
O zi buna tuturor!
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
biky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisikuta saliu fetelor! JO: stai pe faza ca te suna mama. inca nu e clara petrecerea de la sinoe la care ne am programat de o saptamana. maine ar trebui sa stim clar care i data la care mergem. si te si anunt. spre sa nu te ncurc pana maine... Everyday is the right day |
ia vezi, soro, ca daca trag in piept vreo doo plante aromate si il iau si pe "tidu" norei drept bodyguard, iti stric petrecerea de la sinoe daca nu o asculti pe cumatra Jo, 'nteles?
Acu' pe bune ca ar fi pacat....era sansa vietii tale....
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
martutza spune:
Tzuna...uite ca sa lesatisfac pe fetilii care se rad de "tineretzea mea"....a uitat baba ca-i batrana...dar noroc cu tine ca mi-ai amintit..asa e ..acum 2 ani in iulie ne-am intalnit acolo unde e bisericutz ade lemn...tot acolo e si potcoava ai lu'Joana?
Roxanicio...amant nu mi-am tras...inca ..asha ca daca bag rpd un bb2 va fi tot al sotzului ...
Biky..super curajoasa Cati...al meu iubeste animalele doar la TV si in fiecare seara imi aminteste c avrea "pisica mica abll si catzel mic nanen (retriever galben din reclama)"..dar in parc le evita...pisicile le mai cauta sub masini dar cateii ii ocoleste.
Riloasa nastere usoara si bb sanatos.
Magdalena numai am nr tau.Da sms sau PM ca vreau sa vorbesc cu tine.
Joana...nu vin cu trenu ca nu stiu cand il apuca peGoe bazdacu si vrea acasa..venim cu masina...asa ca da harta pe bluetoth ac sa nu ma ratacesc
Siuta ...minunat in Apuseni dar eu nu am curaj inca sa fac atata drum cu copilu in motorabla noastra asa ca intai luam masina beton si apoi ...cazare la otel nene ca la cort mi-e frica de insecte...si ma mai intreb cu cine seamana piticu...aseara sa speriat de greierii din parc si voia numa in brate...uneori ma pune tare pe ganduri cu spaimele astea ale lui
Rein felicitari lui Petru pt kk si pipi la olitza ...noi inca ma lucram..adic auneori spuen inainte si face in olitza dar in 60% din cazuri spuen dupa ce a facut....si partea urata e ca nu prea mai vrea s afie schimbat decat daca il spal la "tetez".
mai aveam de zis...dar ma grabesc ca a venit vichendu...fug la Goe ca deja mi-e dor de el
va pup
abea astept sa ne vedem.
ps.Victor intreaba mereu "tine mai vine in pac mami ?"
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
elyanne spune:
Kmi te-am iertat E o scumpa
Despre intalneala:
Daca plooo duminica? Ca tot zic astia ca se o sa fie urat in vichendu' asta...
Deci
Am anunta-o si pe Sherbi, ca-mi zicea ca ar vrea si ea sa vina... numa' ca sambata e in Bucuresti, pana duminica... fara David... si nu stie cum sa faca sa ajunga si cu el la intalneala...
Apoi Tzuna nu poate decat seara...
Andra de ce nu vii?
N-o lasam mai vine pe vichendu urmator?
Poate vine si Violeta cu David, si Tzuna... si poate Andra... si altele... Si poate vine Siuta cu mandra ei... Nu zicea ica o aduci? Sau am priceput io aiurea?
Si mai ales daca ploua...
Io pot oricand, adica in orice vichend din astea doo (numa' duminica sa fie)... acu' cum poate toata lumea...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ioanaradu spune:
pisi eu te sun atat de des ... sha lala leee ... deci astept!!!
marta pe blueshtutz??? nu ti-e frica de baietii cu ochi albastri??? aaa ... stai ca la tine amandoi au ochi albastri ... numai mie nu mi-a iesit fugura ...
deci ... noi nu putem saptamana viitoare ca matei pleaca in deplasare la tara. ca deh ... pe 5 iunie e ziua invatamantului si au liber de la cresa, vineri, iar de rusalii ... cand cica e liber de la stat si iar au liber de la cresa, noi, parintii, lucram. asa ca il trimitem in deplasare. este foarte incantat de idee: pa tati! pec!! unde pleci? pec a bopoi a mamaie babi, a pui, a putzu, p'in pulte!
andra nu vine pt ca a plecat la tara si va pleca si weekendul urmator.
asa ca noi suntem disponibili, daca nu ploua si dc va hotarati sa veniti, care veniti. oricum, dc nu ploua tot acolo in parc ne gasiti.
va pupam!
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
rein spune:
Da si eu am auzit ca ploua. Asa ca stabiliti voi, mie mi-e egal, vreau sa va cunosc acum sau data viitoare, numai sa fie.
Deeeci succes total cu olita, azi a facut pipi la cerere numai la olita si seara kk la wc tot la cerere. Deja am mai depasit o etapa.
Dar recompensele au inlocuit mancarea, respectiv 2napolitane=1pipi si 1ciocokinder=1kk. Asta e, ne sacrificam pana devine rutina.
Imi cer scuze daca v-am innebunit cu asa subiect 'imputit' dar pentru noi e cea mai mare realizare de la mers si vorbit incoace.
elyanne spune:
Noi: daca plooo nu vinim ... daca nu ploua venim...
Nici n-ai unde sa stai cu ei cand ploua, nu-i nimic acoperit...
Asa a fost la fiecare 1 iunie de pana acum (sau data cand ne-am intalnit, ca nu retin daca a fost mereu pe 1 iunie)
Ai mei inca au muci, mai tusesc... si daca nu-i cald si frumos nu-i scot din casa, ca s-o ia de la capat... par pe trecute
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica