Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)
Raspunsuri - Pagina 13
Kitty spune:
Neatzaaa fetelor! A fost o saptamana cam epuizanta pentru mine - asta ca sa ma scuzati ca am tras chiulu din stup. Dar am citit tot tot si m-am inveselit cu voi pt fiecare reusita la olita si noi achizitii de limbaj a puilor, si m-am necajit ....imi pare rau Magda ca treceti prin clipe grele...
Scriu de la servici si nu prea pot....sper sa completez mai incolo!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
stefimic spune:
buna dimineata si de la noi,
MAGDALENA i-mi pare rau ca trebuie sa induri atatea, dar o sa se termine si o sa redevii o femeie libera si te vei bucura de puiul tau.
RILOASA nastere usoara, bebe sanatos si papacios si abia astept pozici cu bebe mic si scump.
BIKY ce fetita nazdravana aveti dar scumpica rau si dupa parerea mea intamplarea chiar trebuia filmata mai ca sa te vedem in actiune.
MENUET noi cautam in JUPITER si am gasit o vila de 2** CASA ANDA si ne place mult, trebuie doar sa sunam si sa facem rezervare.
ce draguta e VEVE, auzi la ea sa doarma singura in patul mare, pai asta da reusita mai, bravo!
KMI78 felicitari pentru olita inseamana ca e fetita mare.
MARTUTZA mai eu chiar ma bucur pentru voi, daca ai ajuns sa te gandesti la bebe 2 inseamana ca s-au limpezit bine de tot apele la voi, iar faza cu varsta presupun ca era o gluma, daca va doriti de ce nu? VICTORAS si sa prinda mereu cate o furnica cu fiecare deget, bravo.
REIN la faza cu fructe tot la nivelul asta suntem si noi, legume treaca mearga, mai mananca un castravete un pic de rosie dar fructe in afara de banana si strugure sa nu vada, am vrut sa-i dau cirese si de bagat in gura le-a bagat dar le-a scuipat apoi, asa ca astept si eu parerile celor care au puiuti mancacoisi de fructe.
TZUNA .
GABY mai ai un pic si tu si se apropie momentul magic, abia astept sa vad bebelina roz. cat despre jucarii cred ca toti au momente si momente si conteaza si persoana cu care se joaca.
hai ca-mi place, dupa o strigare am vazut ca au aparut multe mamicute, asa ca o sa mai fac strigari de genul asta ca poate mai apareti la interval.
am vazut pozici cu burtici, ,copii minunati si familii fericite.
MIHAELA ma bucur ca ai mai intrat si am vazut o burtica frumoasa, si un concediu reusit.
BIANCA si la tine am vazut o burticuta destul de mare si o printesa scumpa foc.
acum va las, ma duc sa fac bagajele ca plecam la VALCEA, vreau sa ajung si la COZIA(mi-e tare drag locul, noi acolo ne-am cununat), si sa vedem ce gasim de cumparat copilului de 1 iunie.
va pupam, sa aveti o zi minunata si intalnirea sa fie placuta, am sa fiu cu gandul la voi, mi-ar fi placut sa venim, sa vad piticii stupului, da cu alta ocazie.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
elyanne spune:
Magda Tin pumnii sa rezolvi mai repede problema.
Si despre intalneala... poate sta acasa... ei, si daca vine... noi ne intalnim sa se vada copiii... ce treaba avem cu el
rein bravooooo
Riloasa
martutza baga... acu', pana nu te razgandesti
kmi78 daca pui si poze mai noi, te vom ierta ca dispari in ceata cateva luni pana mai dai un semn de viata
Deci pan' la urma cine vine, cum vine, la ce ora?
Ioana poate tu stii mai multe... ai vb cu Carmen, cu Alexa? Vin?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
biky spune:
Felicitari, mah, Petrica...si tie Timi....sunteti de invidiat, fac la oala...olala!!!!!!
Bravos, Veve ca dormi singurica in patul mare si ai scapat de patutul de bb.
rusinica, rusinica, la ceilati puturosi
Caterina face caca la olitza...dar asta o stiti, ca deja avem 6 luni de atunci ....cu pishu suntem in lucru! Deci nu cere la olitza o pun io din cand in cand. Afara e mai comod, ca o pun sa faca in iarba sau pe terasa, la o gaurica sapata de ploaie
Mai avem si surprize gen "mama, Cati facut pipi acoio"! Imi arata locul, dar of course, a facut pipi "acoio" unde zice, dar cu chilotii pe ea!. Daca face pipi in iarba, nu se vede pisu facut si ma pune sa miros acolo ca sa ma conving ca asa e ...moaaaaama....e belita rau copila asta! Cine stie intro zi m-o pune sa si gust
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
biky spune:
Oh, Martutzo, la varsta ta esti nebuna, inradevar.....ce-ar fi sa mai astepti vreo 3 ani? Iti spun eu, din experienta
Si apropos, Victoras felicitarile mele pentru ca stii cum se cheama fiecare dejit ....vezi ca unul e periculos daca il arati cand nu trebe
Roxi - nu e sadica, mah....studiaza reactiile animalelor din curte in diverse ipostaze....Ce zici de "mama, puiem boaca cubar faca oo" (sa punem broasca testoasa pe cuibar la gaini sa faca oua)pai, crezi ca cocosu' Gogu nu facea scandal? Vai de broasca daca ajungea in poiata gainilor!!!!!!!
Ioana- sanatate maxima cumatra si pune-te repidi pi chishioare ca avem treaba .....
stefimic- da...trebuia sa ma filmeze cineva ca sa ma vaza tot poporul pe "iutub" ca tiristul ala de dansa la volan
biky spune:
Rein- scapa-i in marul ras si bucatele de fructe taiate cuburi mici mici sau date prin razatoarea mare sau formeaza pe o farfuriuta, din bucatele de fructe taiate in diverse forme un omulet, broasca, iepuras si va jucati gen "hai sa-i mancam o urechisa...musca-i coada...ia sa vedem cat e de haios fara un picior" la mine a mers Acu iar o sa ma faca ROXI sadica... si PISIKA o sa-mi spuna ca va aburesc cu tehnici voodoo
Kittiloaso - ce zici? nu ai timp? iiii.....nu te cred ca nici tu nu ma credeai pe mine
Pisikutza...pis, pis, pis....undi esti? te-ai aruncat in valurile marii, faci surf ? Beeeei, pirati nu mai sunt....doar vreun amarat de vaporean mai gasesti .....daca ai ceva problem de rau de "mare" da un S.O.S. ca vin repidi
stefimic spune:
BIKY esti fantastica mai mi-ar placea mult sa va vad in actiue pe toti 4, la voi in familie chiar nu se moare de plictiseala, sa o tineti tot asa .
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ioanaradu spune:
deci asa ...
magda eu zic sa-l aduci si pe viitorul ex-sot, sa-l aranjam noi!
deci in IOR, la 10.30, hai 11.00 ca sa ajunga si "provincia" adica militariul:
- eu
- carmen a zis ca vine
- rein - zice ca vine
- alexa - nu stim ... dar ne va anunta
- marta vine ... ca-i fac io harta
- tzuna
- elyanne
- andra nu vine
care se mai anunta?
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaradu deci asa ... magda eu zic sa-l aduci si pe viitorul ex-sot, sa-l aranjam noi! deci in IOR, la 10.30, hai 11.00 ca sa ajunga si "provincia" adica militariul: - eu - carmen a zis ca vine - rein - zice ca vine - alexa - nu stim ... dar ne va anunta - marta vine ... ca-i fac io harta - tzuna - elyanne - andra nu vine care se mai anunta? A fost o data o printesa ... Emma! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
trimit si io fantoma mea sa va tina umbrela ca sigur o sa ploo
si mai vroia si Vio sa vina....daca aveti nr ei de tel dati-i coordonatele sa vina si ea ca ea e plimbareata si nu zice nu
kmi78 spune:
deci poze , astea sunt din APRILIE
OARE mi-a iesit, nici nu mai stiu sa pun poze
sa va fie de bine cu intalneala , va tin pumnii sa nu ploua; da la alba iulia nu vine nime? Kitty, ce zici?