Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci azi cica maxim 17 grade si averse de ploaie si maine 25 grade si doar partial inorat. asa ca asteptam si noi sa vedem cum e vremea maine dimineata si poate ne vedem pe la 11-11.30 dc ne ajuta vremea.
nici noi nu iesim dc nu e cat de cat frumos. azi n-am fost nici dupa paine, bine ca nu suntem mari mancatori de paine.

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare!
Am trimis si eu copila cu tac'su la plimbare si, evident, ca s-a carabanit cu ea la ai mei. Prefera un drum cu masina de juma de ora dus intors decat sa aiba grija de ea p-afara o juma de ora. Intelege daca poti! Noroc ca acolo e curte, noroioasa ce-i drept , dar curte.

Magdalena, grea situatie!

Timeea frumoasa ca intotdeauna!

Marta si ce astepti? Aprobare de la noi? Hai, dati-i drumul! Profitati de zile ploiase

Rein, felicitari!

Pisi, ce ai tu cu "tidu" fetei? Ce-ti veni sa schimbi personajul?

Intalneala fara intemperii, daca va hotarati!

Rozi, am vazut de curand un film cu subiect d-asta: casa rustica intr-o zona linistita in Anglia vs apartament in LA, parca. Nu mai retin exact. Oricum, interesanta "tranzactie" pentru concediu. Parca exista si pe aici pe forum un subiect de genul asta.

Thea nu face la olita, nu vrea sa lase suzeta si, de cele mai multe ori, nu doarme dupa-amiaza. Asa ca la capitolulne-realizari stam tare bine . De vorbit, vorbeste, dar e loc si de mai bine. M-oi invrednici si eu sa ii mai fac niste poze zilele astea.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Deci cu intalneala ne-auzim la telefon, daca-i frumos
A ramas la potcoava, la ora 11-11:30.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Week-endul viitor plecam in Cipru deci sigur nu venim. Daca va hotarati pentru maine venim si noi. La 11 e ok numai sa nu ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Unde e potcoava asta? Ca suntem din zona dar nu stim. De venit venim la 11.00 e chiar ok.

Mergi la inceput

nu ar fi mai bine la bisericuta din lemn de la magazinul titan?
asta, normal, dc nu ploua ca azi. sa speram ca se face frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Eu nu am nascut, astept. Care ati nascut natural, dupa cat timp trebuie sa te duci la spital? Ca nu m-as duce imediat, sa am timp sa ii mai fac lui Mihai una alta. La mine prima sarcina a fost provocata, ca intrasem in 42 si nu mai nasteam. Asa ca nu stiu ce trebuie sa fac.
Vreau sa va zic ca noi ne-am luat bilete pentru vacanta in septembrie la turci. Multa lume a zis ca suntem nebuni ca plecam cu unul asa mic, dar mie nu imi este frica deloc. Deja am chef de mare si imi pare rau ca nu m-am dus saptamana trecuta ca acum chiar nu mai pot.
Roxanici, pe ce data esti nascuta? Mama e pe 1 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Riloasa, eu am nascut natural, la Petru eram la sfarsit de 41, mi s-au rupt membranele natural dar am nascut mult dupa ca nu se dilata colul. La a doua nastere organismul meu s-a comportat identic si mi-a bagat multa ocitocina ca sa ma dilat mai repede ceea ce a dus la rupere severa de perineu. Aveam timp de o curatenie generala, 3 feluri de mancare si o plimbare pana la Brasov la Roxi.
Io cred ca avand experienta primei nasteri poti sa iti dai seama daca se apropie momentul sau nu si in functie de asta sa mai faci una-alta.

Noi am fost anul trecut in septembrie la turci si pot sa-ti zic ca am vazut copii f. mici, adusi fara probleme. Cred ca o sa-ti fie super usor daca nu incepi diversificarea pana atunci (oricum nu se recomanda sa coincida schimbarea mediului cu inceperea diversificarii) si ii dai la bb numai laptic. Turcii se comporta super frumos cu toti copiii. Cu ce plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai ca a iesit soarele ... nu speram la cat de urat a fost ieri
E mai bine la bisericuta de lemn... ca-i si parcare acolo...
Noi ajungem pe la 11:30... la 10?:30 trebe sa fiu la obor, apoi iau trupa de acasa si vin in parc...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

si noi venim. tot la 11.30. oricum matei oracaie de la 7 ... veau a popii in pac!

Mergi la inceput