Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
Kitty spune:
Buna dimineata!
Meeei ce va luati de mine ca n-am avut timp, am avut o perioada mai zapacita...
Cred ca n-am dat raportul cum trebuie inca de la ziua lui Raul. Unde a fost o maaare zapaceala....cum altfel, daca au fost 32 de copii. Am facut un tort imens...(racheta a fost intentia) pe 3 nivele si am avut naivitatea de incepator sa cred ca pot sa-l fac asa mare, sa nu-l bag la frigider si imediat sa-l duc cu masina ...era cald, drumul nu foarte lin. Drept care m-am trezit pe drum spre locatia petrecerii ca liota de copii pe care o transportam a inceput sa strige....se daramaaa rachetaaa, Calin a tras pe dreapta, eu am fugit si am luat tortul din spate si m-am indesat cu el in masina sa-l tin sa nu se mai zguduie. Tortul pe o tava mare, statea proptit pe pieptul meu si pe bord (si frisca era peste tot) Calin insista "ia tortu de pe bord"...copiii urlau in spate, ma rog...ajungem intr-un final la terasa unde se desfasurau ostilitatile.
In strand. In 10 minute fugeam de la un parc la altul sa recuperez copiii, care gasisera niste sisteme de udat iarba si se distrau copios fugind pe langa ele... NEbuniiiiie, de obicei parintii aduc copiii si merg acasa (asa e obiceiul la zilele colegilor lui Raul)...acum de unndeeee? Vreme buna, terasa, bere, lume destinsa. Nu stiam unde sa fug - la parinti , la copii... Copiii aveau pretentii de genul vreau si eu pai rosu nuuu albastruuu, vreau si eu bombonica mooov pe felia de tort, suc de anannas nu mai aveti,numai de portocale? TAaaaaantiiiiii fetita aia (era una mai mica) arunca cu frunze in noi.
Apoi au descoperit jocuri de genul jucat cu mingea de fotbal in geamurile localului, incuiat lumea in wc...distractie, ce mai.
Aniversarea era anuntata de la 17,30 la 20. La 21,30 ma uitam cu jale ca nu mai pleca lumea .
Partea buna: am supravietuit si Raul a fost fericit. Am decretat ca NU MAI FAC ASA CEVA. Calin a spus ca asta spun in fiecare an si uit apoi. Unul dintre copii a intrebat daca racheta mea e ...vapor
Cadouri www.crazytoys.ro/jucarii/Altele-1075/Quercetti-1085/4487/Skyrail-cu-elevator.html" target="_blank"> de la noi si www.crazytoys.ro/jucarii/Roboti-2158/WowWee-1083/5332/Robot-Roboquad.html" target="_blank">de la colegi
Cireasa de pe tort de ziua lui Raul: Eu eram acasa faceam tortul, am vorbit cu Calin la telefon, i-am spus totul e ok, tu numai ia-o pe Giulia de la cresa si haideti! Il vad pe geam in parcare: se da jos, mosmondeste ceva si inchide masina. Eu socata, deschid geamul si strig: Giulia?!??! El isi da una peste frunte se urca in masina si ...pleaca. O uitase la cresaaaaa
(Cumatra Biky, uite ca te concurez la aventuri... Si parca si Pisika uitase pisimic odata la bunici...)
REvin dupamasa, acum fugim la o activitate de sfarsit de an baschetbalistic, unde ne pune si pe noi parintii la alergat...
Intalneala placuta!!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
roxanici spune:
Riloasa, io is pe 4.
Io zic ca o sa iti dai seama ce si cum.
Eu am plecat la maternitate cand durerea era asa si asa ca suportabilitate....adica as mai fi putut sa stau acasa dar nu stiam daca se intampla sau nu...mai mult m-am dus sa imi zica cineva daca vine sau nu vine. Daca ti se rupe apa iar e de mers.... sau daca ai dureri insuportabile...
Sper ca va distrati bine in parc..... si faceti si ceva poze....
Rares e in parc cu ta-su....s-a dus cu o masinuta de-aia gen "flinstones".... ioooi ce vitezoman eeeee, nu-sh cu cine samana
riloasa spune:
Rein, plecam cu avionul. Abia astept. Diversificarea am inceput-o lui Mihai dupa 6 luni. Stefan cred ca nici 3 luni nu va avea cand plecam. Sper sa am san , ca la primul aveam pentru 3 copii.
Roxi, mama e pe 1 iunie. Zodie buna. Acum nu stiu la baieti cum este, ca am vazut ca difera cei nascuti la inceputul lunii fata de cei nascuti la sfarsitul lunii. Acum nu stiu cat de adevarat este. Am mari emotii sa il vad pe Stefan, doctorul mi-a zis ca tot mic este. Ma rog sa fie sanatos, ca in rest nu conteaza.
Kitty spune:
Tu feteleee , nici o veste? v-ati intalnit au ba?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
martutza spune:
Imi cer scuze fetelor care au ajuns azi in IOR.
Pe mine m-a prins ploaia ieri la cumparaturi si, fiind si in plina invazie rusa , azi noapte am avut frisoane iar azi am zacut cum n-am mai zacut de cel putin 10 ani.
Baietii mei sunt in parc sa o lase pe mami sa se odihneasca.
astept si eu cu nerabdare pozele.
Poate vom reusi peste 2-3 saptamani sa ne mai vedem si noi in parc cu albinutzele si bondareii disonibili atunci .
Pe 8 il ducem pe Victor la socrii pentru ca pleaca ai mei in Grecia 2 sapt asa ca ...ori stau pe net si ma jelui ca nu am copilu ori o pun de bb2.
Nu ceream aprobare Ela...numai ca asteptam o reactie de la cele cu 2-3 copii si trecute de 20 ani ...adica asa ca mine 30 spre 40...mai aproape de 40 daca ma intelegi..
Unde sa cresc un copil....ma mut in casa sotului..ca e spatiu..sau ma ajuta Boc cu "prima casa" si iau "la capitala" un apart.
Cu ce? cu ce creste si asta..cu dragoste, rabdare si mancare.
Intrebarea mea e o sa pot eu la 40 de ani sa am grija de un de unul de 1 an si unul de 4? Asta e teama mea...o sa am rabdare? Putere? Ce mama o sa fiu cand ei vor fi la pubertate? Nu o sa devin o acritura sacaitoare???...cred ca daca o sa am timp deschid un subiect daca nu cumva e deschis deja.
Kitty sa pui poze cu tortul sa-ti spunem noi ce a iesit.Interesante jucariile lui Raul.Sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos.
va pup ca ma bag la un dush poate imi trece durerea asta crunta de cap.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
radcarmen spune:
Sara buna!
Astept si eu cu nerabdare pozele de la intalneala.
Marta, sa va ajute Dumnezeu sa fie cum vreti voi si in primul rand sanatos. Daca va doriti inca un pui mic atunci nu mai stati pe ganduri ca timpul tace si trece. Sunt sigura ca vei avea rabdare si cu cel mic si ca vei fi o mama foarte buna asa cum esti acum pentru Victor! Eu zic sa ii dati ...bice.
Kitiloasooooooooo, ai facut-o lata si de data asta, nu stiu cum mai rezisti mama draga. Esti tare de tot!
O saptamana minunata va doresc si
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI O LUME MAI CURATA PENTRU TOTI COPLASII DIN LUME!
PS. Era sa uit...Riloasa nastere usoara si un bebe sanatos si....concediu placut la toamna. Lasa stresul si fa cum iti dicteaza instictul matern si va fi f bine.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
kmi78 spune:
KITTY, 32 de copiii?? Mai mult decat o clasa, si daca mai pui si parintii, nu stiu cum ai rezistat. Felicitari, esti o mama de nota 10 pt copiii tai si cred ca sunt mandrii cu tine cel puin RAUL. Tortul, vapor racheta ce mai conteaza sigur a fost o bunatate... Tine'o tot aa si sa te tina si pe tine puterile.
rein spune:
Azi ne-am intalnit cu Ioanaradu, Carmen, Elyana si Tzuna, respectiv copiii si taticii din dotare in IOR.
Mi-a placut, desi nu prea am avut timp de stat la vorbe cu fetele, copiii s-au jucat fiecare pe limba lui, a fost soare, numai bine.
Nu mai fusesem in IOR, cred ca o sa mai mergem ca e frumos.
Uite cateva www.flickr.com/photos/27846704@N06/" target="_blank">poze de la noi si la sfarsit o surpriza.
Am pus asa tarziu pentru ca am avut o zi plina.
Haricleea spune:
Buna fetelor!!!!Scuze ca va deranjez!!!Vin cu o propunere pt voi.Daca nu v-ati hotarat in privinta vacantei cu cei mici va astept cu mare drag la mare.Am 3 camere de inchiriat cu tot confortul intr-o vila de lux la 400m maxim distanta de plaja in Mangalia,aproape de Saturn.Aveti acces la bucatarie in living si la bucataria de vara,Consitiile sunt super si pretul pe masura, asa ca de criza si ca pt mamici.Daca va intereseaza astept sa ma sunati pe nr de tel 0723498041.