Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Riloasa, daca prima data ai nascut dupa 40 sapt, cred ca si acum se va inta.mpla asa, stii ce puteti face ca sa'l grabiti pe bb? sau a doua varianta avand in vedere ca e a 2 a nastere sa se intample totul f rapid se rupe apa, fugi la spital, dilatatie rapida si iasa bebutzu, stiu caz concret:sora mea. Cat de concediu , copil mic probleme mici, e plin acolo de bbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza fetele o de la mine pt voi toate,cele care vreti ceai nu mai am ca i l-am dat ursului.

Da noi am fost la tara era musai asa ca am ratat intaneala dar speram sa ne ravnsam,vineri noaptea si sambata toata ziua a turnat cu galeata asa ca terminatorii au stat sechestrati si s-au chinuit sa darame casa,nu au reusit.
Am scapat de udat curtea insa nu si de restul treburilor asa ca am muncit cu drag si spor.Din seria aventuri,ieri au reusit sa epizeze bateria la masina exact cand ursu se pregatea s-o stearga englezeste in timpul somnului lor de dupa amiaza,s-a rezolvat cu 2 sufe,s-au balacit putin caci dupa ploaie temperatura apei a scazut de la 26 la 20 de grade si batea si vantul,la ora asta inca dorm,ceea ce ma mira,insa Da Doamne bine.
Am vazut pozici de la intalneala,fara cuvinte ce copii mari si frumosi.

Riloasa nastere usoara si bb sanatos,in legatura cu concediul nu te stresa Edy avea 4 luni cand am plecat la bulgari cu el,a fost super cuminte si chiar m-am relaxat,ceea ce nu mai pot face acum cand trebuie sa alerg si sa melitez non stop.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuulti ani pentru toti piciiiii!
Sa fie sa creasca mari sanatosi si ascultatori!

Noi am uitat camera foto acasa ... asa ca n-avem poze ... ne multumim cu pozele de la restu' lumii

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

poze de la intalnire aici.

o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

buna dimineata!

poze de la intalnire aici.

o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Doamne ce mari si frumosi s-auu facut!!!!!

Pupam toti pupiiiiii

Winnie azi nu a mai plans la gradi.....doar putzin acasa dar acolo a plecat mi-a facut cu mana si mi-a zis sa plec la lucru.....
Am pupil mare......
?VA pupam.

Cat sa ma mai abtin de la mancare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Iiii ce frumuseeti de poze, tot ma inghesuiam sa merg si io la vreo intalneala de 1 iunie dar nu ma duc printre tinerelele si subtirelele alea de mamici, veeerde sunt de invidie.

Kmi, cred ca la vara vin la Alba si musai ne intalnim!

Karra, gataaa, ai fetita mare.. mie acum Giulia imi cere si sambata si duminica cresa, imi vine sa rad cat eram de disperata la inceput cand plangea! Nu ne-ai spus ce e cu noul job.

Riloasa, sa ne anunti cand sa punem majorete!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello de la muciosi.

Noi v-am ratat cu parcul, dar clar nu se facea. Ce, vreti si voi 3 saptamani de medicatie si aspirator de muci?!
Frumosi copiii, frumoase poze, ce bine ca v-ati intalnit!
La multi ani de 1 iunie! Sa avem copii sanatosi, voiosi si fericiti, si noi pe langa ei

Riloasa, nastere usoara, Doamne ajuta!
Eu as zice din experienta mea sa nu compari nasterile si sarcinile. La mine n-a fost nimic la fel. Cel mai bine esti atenta la tine, si daca ai indoieli, mai bine mergi la dr. sa te vada.
Teo s-a nascut la 38sapt, dupa 17 ore de chin, vorba lui rein, faceam si o excursie la munte cu tot cu mancat bine pe la o cabana...
iar Radu s-a nascut la 41, fara semne, fara semne... contractii o saptamana, nimic regulat, colul se dilatase pe sestache si am nascut in doua ore, cu RAM, si ocitocina+epi, no pain, no tears, happy mommy de nu-mi venea sa cred cat m-am chinuit la Teo....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La multi ani pentru toti copilasii de 1 Iunie!

Mai mult nu pot scrie ...poate maine

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

La multi ani, copii iubiti!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

SALUT fetelor, am aterizat si noi aseara de la VALCEA, a fost tare frumos, STEFI s-a simtit asa de bine, dupa-amiaza dormea cate 4 ore, ieri am ajuns si la COZIA ca tare mult mai vroiam sa ajung(nu am mai fost de la nunta de 4 ani). Sambata a plouat aproape toata ziua si am stat mai mult in casa, dar ieri a fost super.

am vazut pozici de la intalneala, ce copii frumosi si ce bine s-au inteles, am vazut ca s-au jucat impreuna, super si cred ca si voi mamicile v-ati simtit tare bine, ma bucur pentru voi ca v-ati putut intalni.

KITTY dar ce frumos a fost la voi acolo, chiar asa arata si la noi cateva pozici, mamica eroina, deci pana la urma cand o fi sa iasa bebe2 tot am sa va sun si am sa va intreb cum fac rost de atata energie, tu zici ca nu esti obosita niciodata, si sa mai zici tu vreodata ca ai o anumita varsta ca .

DIANA ce s-a intamplat mami, de ce esti suparata?

ANDRA super tare si la voi, cred ca nu ai timp nici sa rasufli dar cred ca este si dragut in acelasi timp.

ADA mai sunteti muciosi?

KARRA ma bucur ca ati depasit faza cu plansul si acum este totul ok, si atunci dai bataie cu jobul, dar nu ne spui si noua ce ai facut sau este prea devreme?

LA MULTI ANI! tuturor copiilor, sa fiti sanatosi, voiosi si sa ne bucuram de ei in fiecare zi!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput