Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am vazut si eu pozici de la intalnire din pacate noi o sa ratam orice intalnire din ac dar revenim in forta in 2010

Eu am fost plecata intr-o delegatie toata saptamana trecuta, iar ieri dimineata am iesit la alergat (m-am inscris intr-un club de maratonisti amatori)... si am plecat din IOR dupa alergatura pe la ora 10:30, deci v-am ratat complet. Daca apucam sa citesc forumul inainte v-as fi asteptat. Acum, asta e...

In week-end mergem din nou la Alex, oricum, pana una-alta, un montaj cu el

Si pentru riloasa
Si felicitari noii !

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

si acum am o intrebare: merge cineva la mare la JUPITER?
noi mergem intre 6 si 13 iulie. ma gandeam ca poate mai intalnesc pe cineva.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun regasit de la noi! Desi intru rar si m-am cam pierdut de plutonul activ, de 1 Iunie chiar tin sa intru ca sa urez albinutelor si bondarilor LA MULTI ANI!.

Asadar mamicilor, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa cresca frumos si in pace, caci isteti si aratosi va sunt cu totii!

Va pupam cu drag!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Graduation, finally

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Si de la noi ''LA MULT ANI'' dragi albinute si bondarei.V-ati facut mari si o sa va mai faceti.

De la noi ce sa va spunem...progresam..stam chiar si 6 ore fara pampers si facem la olita..mai scapam si in pantaloni dar asta e..putin cate putin,Avem si niste muci pe care ii tratam intens cu batista bebelusului.De 1 iunie a primit cadou un balon si o acadea de care a fost ffff incantata
Dupa cum am mai spus dormim in patul mare.Gata patutul ..l-am strans.Inca nu foloseste mai mult de 2 cuv laolalta dar tot invata cuvinte noi.
Punem si noi cateva pozici.POZICI VEVE
Dedicatie pt voi toti!
http://www.youtube.com/watch?v=v2y1pE3yn6M

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani, copilasi iubiti!

Bravo Veve!!! Sa o tii tot asa!

Supemami Kitty sa traiesti si lasa invidia, ca nu face bine la ten ! Pe de alta parte, la varsta noastra, ce treaba mai avem cu tenul, silueta... d-astea. Lucruri desuete, spuse vulpea uitandu-se cu jind dupa "strugurii acri".

Noi o sa venim in Jupiter, dar intre 1 si 7 iulie. Poate prindem o zi sa ne vedem, ca in Craiova n-avem timp .

Bravo si pentru Winnie! Fetita mare, ce mai!

Ma bag la vizionat pozicile si montajul .

Pupici si noapte buna!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La multi ani tuturor copilasilor de 1 iunie! Sa fie sanatosi, frumosi si voiosi cu totii. Si cumintei si mancaciosi.

A fost foarte frumos la intalnirea de duminica numai ca a fost asa pe graba... Noi ajunsesem f devreme ca nu am avut timp sa citesc si ultimele mesaje pe forum... sotul era plecat sa prezinte masina unui cumparator (vrem una mai mare si mai noua ca poate o veni si bebe 2 in 1-2 ani). Deci noi am spart gasca si tocmai cand adunasem picii la un loc. asta este dar putem repeta experienta sin cu alta ocazie mai ales dc e tot in IOR.

Am si eu poze dar nu le-am descarcat. Imi cer scuze si promit sa le pun maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineata....LA MULTI ANI COPIII DRAGI SI SCUMPI!!!!SA FII SANATOSI SI IUBITI!!!!

Noi suntem bine...eu muncesc,invat,ma pregatesc de licenta, sambata am fost la iasi sa imi dau examenul la cursul de biblioteconomie si am luat 10, am la munca o gramada de treaba....imi e dor tare de razvi,ieri m-a bufnit plansul,atat de mult imi lipsesti,as vrea sa stau toata ziua cu el....offf asta e acum tre sa muncim!!!!

va urez o sapt frumoasa!!!!
multi pupici!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi
Varsta razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

eu sunt cheauna. pt ca vineri si luni e liber de la cresa si noi nu ne putem lua concediu, il ducem pe matei la mama. si i-am zis, cu gandul sa-l obisnuim cu ideea ca va sta 1 saptamana acolo. mare greseala!!! nici nu suna bine ceasul ca el e in picioare: tuna shashuuuu ... hai pecam a mamaie a bopoi!!! hai mamiiii ... hai tatiiii. si apoi du munca de lamurire cu el ca mai sunt 2 zile pana plecam la mamaie si ca si azi vom merge la cresa. azi deja a anuntat si ingrijitoarele ca el pleaca: pa mamaie foiii ... pec!!! unde pleci mamaie, ca abia ai venit? pec ... a mamaie a bopoi .. si a lalu a mea (adica ralu e sora'mea).

pupam stupul!

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna dragelor,
Am lipsit motivat.
Felicitam si noi mamicile care asteapta alt bb, felicitam si pe cei care s-au sarbatorit in absenta noastra.

Am vazut multe poze cu copii frumosi si nu-mi vine sa cred ca au trecut mai bine de 2 ani de cand ii avem...

Despre Timeea ce sa va spun.....???
Timeea nu mai foloseste pampersi de mai bine de o luna. La cresa face la olita iar acasa vrea numai pe wc, nu vrea pe olita.
Are muuuuuuulte crize de personalitatea(le numesc eu). Nu te poti intelege cu ea pana nu obtine ce vrea....se tavaleste pe jos .....tipaaaa.....
O las sa se desfasoare dar dupa aia fac ca ea ca tipa rau si imi e frica sa nu faca rosu in gat. Nu stiu cum sa o lecuiesc. Daca ati trecut prin asa ceva astept sfaturi.
E foarte fudula, deja are preferinte la haine, la chilotei, la incaltaminte..
In rest totul e bine....suntem foarte fericiti ca o avem, e minunata.

P.S. Daca e cineva care nu are ce face si stie sa puna poze sa-mi dea un buzz pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari Krissy pentru absolvire, am vazut pozele, m-a emotionat momentul. Foarte grandios si cred ca nu o sa-l uiti niciodata. Mmm si ce tort si ce Sophia!

Felicitari Mady, ...tocmai la Iasi!!?

Mergi la inceput