Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Pai vezi mai Cecilia ca e bine Cristi? Si tu toooot plangi dupa el.
Papanash, bine ca l-ati gasit pe Ghighi, amuzante distrugerile, insa cred ca v-ati speriat pana ati dat de el.
Yaia, acum am inteles de ce ai atata verva, esti la leneveala. Sa iti tihneasca!
Luy, pana la urma ati renuntat sa mai asteptati raspuns de la gradi? Ma refer la cea la care voiai initial.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Azi chiar e ziua Valentinei...
Velentina
sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa ai numai bucurii si realizari! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
prisi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Las' ca ii dau eu daca o sa castig! Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
multumesc esti draguta, dar eu vroiam de la Sim ca suntem cam in aceeasi oala poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
ceamica spune:
asa, m-am intors
cum era aia cu bubitele pana la urma ?!
eu am retinut atunci de la Valentina ca bubitele cu cap rosu in mijloc sunt de insecte ....
Bine ai venit pe lume pui mic de prietena de Sllipers!
Matei ,felicitari pentru concurs
of, s-a trezit
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Carpatina, sanatate trandafirasului! Da' stiu ca ati avut sezon plin de musafiri nepoftiti din astia... Adi, e totusi ciudata durerea acuzata de Lisa care pare a nu avea o cauza. Sper din tot sufletul sa ma insel si sa nu fie nici o legatura intre episodul acesta si plansul ei de bb cand facea pipi. POate n-ar fi rau sa discuti cu medicul amintind intregul "istoric". Tin pumnii sa nu fie totul bine! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Bernixo, da, de aceea a vrut doctorita sa verifice ecografic rinichii, uretere, zona pelviana, a si palpat-o, plus examenul de urina. A zis ca restul teste lor sunt invazive, cu anestezie totala etc. Si ca vedem daca mai are episoade.
Felicitari pt "cortorarit"
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui luy Adi, felicitari pentru fratiorul Lisei ! Veti avea o pereche pe cinste ! ![]() ![]() Ma bucur ca nu mai sunt probleme cu Lisa , insa mi se pare totusi dubioase durerile pe care le-a acuzat, in conditiile in care nu s-a gasit cauza lor. Offff... Sanatate multa va doresc ! ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy, multumim. Dr s-a uitat si la eco si radiografia de la sold, facute in ianuarie. A zis ca nu pare a fi o legatura intre durerile de atunci de sold si durerile acuzate acum. Dar o tinem sub obs. Pe de alta parte, vestea pozitiva e ca nu a mai pierdut in greutate, a recuperat 300g in cateva zile. Fug ca s-a trezit.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui carpatina Adimercedes, felicitari pentru vesti.. banuiesc ca asa-ti doreai, un baietel.. ![]() Sa fiti sanatosi cu totii! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, multumim de urari. Nu stiu exact ce imi doream. Cred ca inclinam 51% spre fetita
Multa sanatate trandafirsului
. Imi inchipui ce trageti, mai ales tu!!! Imi pare tare rau ca a luat varicela. Sper sa treaca repede si sa reveniti la activitatile zilnice.
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Adimercedes, deci si tu astepti un baietel, felicitari! |
Rox, merci
. Vezi ca m-am anuntat la consiliere la tine, ca stiu ca ai experienta "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui slippers76 Ma mai stiti? Am o saptamana... N-am mai reusit sa intru de vreo trei zile nici macar sa va citesc, daramite sa mai si postez.In primul rand La multi ani" tuturor sarbatoritilor de astazi (si toartei mele, nah ca iar e sarbatorit, da' imi vine si mie randul...) Apoi felicitari Ramonarosca pentru baietel, sa va traiasca si sa fie sanatos. Felicitari Betty pentru fratiorul lui Mario si felicitari Adimercedes pentru fratiorul Lisei. Piciu felicitari si voua pentru inimioara. Sa fie intr-un ceas bun.Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Slippers, multumim
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009

( 25 august 2007 )
Ma mai stiti? Am o saptamana... N-am mai reusit sa intru de vreo trei zile nici macar sa va citesc, daramite sa mai si postez.