Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Felicitari, Betty si Adi!

Sim, multumim . Bafta cu obtinerea finantelor suficiente. Chiar asa, jucati la Loto?!?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Adi, felicitari din suflet pt baietel, ce pereche frumoasa o sa aveti voi acolo!

Gabriela, multumim . Pupici Sarei , am vazut pozele si e SUPERBA. Stiu sigur la lui Don Juan de Cashcavalia nu ii e usor ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Felicitari pentru baietei Adimercedes si Betty ! sarcina usoara in continuare

Ceamica, multumesc . Mai am inca pe atat. Azi am fost la spital si am facut programarea pt internare, adica mai mult o luare in evidenta, sa stie ca ma vor astepta si sa aiba toate actele gata. Lisa nu a stat o clipa locului, noroc ca era si sotul cu mine si au iesit la plimbare pe hol...

Am vazut poze cu voi si va sta tare bine impreuna, sunteti o pereche frumoasa, iar Sebi e un scump.

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Erina, multe felicitari pt Matei si sa o tina tot asa!!!

Multa sanatate si pt Daria si sa va refaceti repede. Tot m-am gandit la voi. Ce ati mai facut cu locuinta in Bucuresti?

Am vazut pozele noi. Daria e o scumpa !!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

La multi ani celor care-si sarbatoresc azi onomastica!

Adi felicitari pentru baietel!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Dana, multumim . Pupici Mirunei, ce mult a crescuuuuut

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Crishtina, super Robert!!!

Diwana, mortale pozele!!! Ce scump e cu basmaluta!

Danielle, am vazut si pozele voastre cu animale. Ebonee e o dulceata si o personalitateeeee.

Gabitz, multumim . Felicitari pt realizari! Eliza are niste poze de te indragostesti!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alehiam
Adi, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos!

Alehiam, multumim .

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Adi, felicitari pentru baietel si ai grija cu piciorul, am tras si eu ceva vreme cu unul si nu e de glumit. Ma bucur ca Lisa este bine acum, sper sa afli cauza cat mai curand, cat despre dormit cred ca simte nevoia sa va aiba aproape, mai ales ca a fost bolnavioara. si sanatate multa.

Cecilia, multumim . Cred ca pt incheietura o sa incerc ceva masaj. O prietena a mers la fizio si a zis ca o ajuta. O sa vad ce fac. Incerc sa o iau mai incet si sa nu ma fortez prea mult, dar na...

Multe felicitari pt adaptarea lui Cristi la tara, pt ca participa la activitatile de la gradi si pt ca te implici sa le pui la dispozitie copiilor jucarii mai multe si de calitate!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Hai ca pun repede reteta promisa, cu dedicatie speciala pt Rox

Paste bolognese rapide

500g carne tocata de vita (e ok sa fie mai grasa, ca altfel iese prea uscata)
1 ardei (eu folosesc rosu, ca are mai multa vit C, dar si verde sau galben e ok, depinde de gust si ce gasiti)
1 ceapa mare
2-3 catei de usturoi (sau dupa gust)
2-3 morcovi taiati cubulete (eu ii tai in 4 pe lungime si apoi cam de un deget lungime)
4 fire de oregano
branza rasa (cascaval, parmezan etc)
ulei vegetal sau de masline
sos de rosii (eu folosesc 2 conserve de cate 400g)
sare, piper
paste (ce forma si lungime poftiti - eu folosesc spirale, ca sunt usor de apucat cu mana sau cu furculita si se si prinde sosul de ele)

Se taie marunt ceapa, ardeiul si usturoiul si se pun intr-o oala mai ingusta si inalta in 2-3 linguri de ulei fierbinte.
Se lasa cateva minute sa se inmoaie si se adauga morcovii - se lasa la "aburit" cateva minute.
Apoi se ia de pe foc si se adauga carnea tocata si pune inapoi pe foc mic. Se adauga treptat sosul de rosii si se amesteca bine, sa se omogenizeze compozitia la o pasta, sa nu ramana carnea bucati gen chiftele/perisoare.
Se adauga oregano si 5-6 boabe de piper si se da la foc mic timp de 20'.
Intre timp se pun pastele la foc in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se iau si se spala in apa rece si se lasa la scurs.
Inainte cu 5' de expirarea timpului, se adauga sare de mare, granule.

Cand sosul e gata, se pun paste in bol si se adauga cateva linguri de sos fierbinte si se presara branza.

Noi mancam 2 zile dintr-o portie, plus ca isi ia si sotul la serviciu, ca nu rezista . Pt copiii care nu papa de 2 ori consecutiv aceeasi mancare, puteti schimba tipul de paste, de branza si/sau adauga in bol masline fara samburi, boabe de porumb etc.

Pofta buna. Sa imi ziceti cum v-a placut voua si celor mai mici de la masa

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Valentina la multi ani!!! Sa ai parte numai de bucurii de la puiutii tai dragi, sa fii sanatoasa si sa ai satisfactii pe toate planurile!!!

Am fost la medic de doua ori. Odata la prinz cind nu am gasit-o si acum.
Roxana cred ca ai dreptate cu alergia. Acum trei zile i-am dat sa guste un pic de sunca si cred ca de la aia i se trage.
O sa ii dau Calritine si calciu 5 zile sa vedem poate dispar.

Gabriella, Adimercedes, Valentina si tuturor mamicilor

Roxana, super ca ai aranjat pentru Sardinia. Chiar ma uitam ca preturile sunt la jumatate acum fata de perioada in care am luat eu bilete pentru Turcia. Merge si Andrei la Disneyland?

Adimercedes, multumim. Cu apartamentul in Bucuresti nu am facut nimic. In iulie se termina contractul la cel inchiriat. Au mai scazut preturile, poti face contract de cumarare la aprtamente si cu avans citeva zeci de k, dar depinde ce vrei. Nu ne-am concentrat cu adevarat asupra problemei, sa ne gindim ce ar fi mai bine pentru noi. Nu stim nici ce proiect va avea sotul din toamna...
Dupa cum vezi eu stau mai mult la P.N., (love this town!!! curat, verde cu un Spa de milioane)e mai dificil pentru sot ca vine in fiecare week-end...
Sunt sigura ca ce va fi sa fie pentru noi se va intimpla...

Ma bucur ca Lisa e bine iar tu ai trecut in a doua jumatate a sarcinii. Cu atitea mamici noi ma bate si pe mine gindul...totul se reduce acum la cit de altruista sunt...

Papanash, super peripetiile lui Andrei!!! Foarte tare mai putin partea cu sperietura voastra.Pentru urmele de pix este un spray de la Amway care le scoate.

Cecilia, deja la scoala!!! Revedere frumoasa si numai bine amindurora!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput