Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 12
danuta36 spune:
Hello!
La multi ani Valentina!Sa fii sanatoasa,iubita si fericita!

Erina felicitari lui Matei! Multa sanatate Dariei!
Am luat azi rezultatul de la a doua coprocultura,Miru are chisturi de lamblii..deci am descoperit in sfarsit,cauza bubitelor! Tratament inca n-am luat,ca pediatra a fost de dimineata,ramane pe luni.Intre timp am fost la medicul de familie,ca trebuie sa ne tratam si noi,cei mari...Nasol ca nu mai are voie lapte,trebuie sa-i reduc din cantitatea pe care o bea,ca nu pot sa i-l scot de tot..
Bernix te-as ruga sa-mi spui,voi ce regim a-ti tinut si ce tratament a luat Degetica...
sim_stoian spune:
Valentina
Sa fii sanatoasa si iubita!
Carpatina si Adi, da, joc la loto. Saptamana asta nu mi-a iesit nimic la 5 din 40 si nici la joker, sa vedem duminca. Eu nu ma las, nu-mi pierd speranta
.
Marta, te tin la curent
. Daca iese ceva, te anunt
.
Ma duc sa spal copilul.
Jurnal de calatorii
melaniatud spune:
Buna seara buna seara!!!
Am intrat sa felicit proaspetele gravidute dar si mamici si sa-mi exprim unca o data admiratia pt curaj! Bravos fetele!
Noi suntem in general bine eu am o stare mai proasta in ultimul timp si sunt lipsita rau de chef...parca nu imi mai merge nimic parca nu se mai leaga treaba nici la firma sotului ...asa ca am stat departe de forum si am citit pe ici pe colo
Nu pot sa nu ii transmit lui Gabitz ca are o fata superba...mi se pare f inalta....este o schimbare colosala de cand am vazut-o ultima data.
Am admirat o gramada de poze si nu imi vine sa cred ca mari s-au facut strengarii si strengaritele....insa repet Eliza m-a uimit
Va doresc un sfarzit de sapt cat mai placut si cat mai racoros...la Iasi e arsita mare iar celor care sunt deja cu gandul la concediu ...le urez o vara superba!
Sper sa nu ne tina criza si pe noi acasa!
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Sa fie sanatoasa prichindica! Sa stii ca inca astept detalii despre petrecere: i-a placut, s-a distrat, a dormit noaptea de dinaintea petrecerii? Ce cadou/ri a primit? I-au placut? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia,te las sa tragi singura concluziile: uite www.flickr.com/photos/16792873@N07/3555157216/" target="_blank">sarbatorita, www.flickr.com/photos/16792873@N07/3555157882/in/photostream/" target="_blank">petrecaretul numarul doi, si fa cunostinta cu www.flickr.com/photos/16792873@N07/3554348109/" target="_blank">Mar si Piersica
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
La multi ani Valentina!

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Am luat azi rezultatul de la a doua coprocultura,Miru are chisturi de lamblii..deci am descoperit in sfarsit,cauza bubitelor! Tratament inca n-am luat,ca pediatra a fost de dimineata,ramane pe luni.Intre timp am fost la medicul de familie,ca trebuie sa ne tratam si noi,cei mari...Nasol ca nu mai are voie lapte,trebuie sa-i reduc din cantitatea pe care o bea,ca nu pot sa i-l scot de tot.. Bernix te-as ruga sa-mi spui,voi ce regim a-ti tinut si ce tratament a luat Degetica... Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
danuta, Degetica a avut oxiuri. Ei i s-a recondat THELMOX 100, juma de pastila timp de 3 zile, apoi 7 zile pauza si iar 3 zile juma' de pastila. Am facut tratament cu totii, am facut curatenie generala (spalat covoare, lenjerii, prosoape, jucarii, dezinfectat podele) dupa prima tura de pastile. Pediatrul nostru a zis ca nu-i interzis laptele si i-am dat.
Sanatate multa!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
LA multi ani, valentina si Yaia!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
ceamica spune:
am reusit sa adorm copilu'si am revenit
fetita frumoasa cu buburuza ! ma dau in vant dupa cea cu palaria bunicii
Sim , eu iti tin pumnii sa castigi la loto si sa ma laud si eu ca stiu castigatorul![]()
Yaia ce program ai avut pe ziua de azi!nu stiu de ce imi suna a doua liniute ![]()
Ghighi cel meserias
. Papanash
, am inghetat !
o imbratisam pe Cecilia sa-i mai alinam un pic dorul
. Pana la urma s-a dus la scoala
. Bravo Cristi !
Adimercedes
multumesc ! trece repede timpul !te-ai gandit la nume ?
Lisa era in actiune, normal
, cum altfel!?
Luy , ma ia cu calduri c-o sa-mi vina si mie radul la cautat gradinite....Sa poarte sanatoasa Me sandalutele 
Miru of ! Danutza
,vorba ta ,partea buna e ca stii de la ce...ma doare inima de medicatie!
si nu in ultimul rand
Ioanei sa-i treaca bubitele !
prisi spune:
'neata si un weekend placut ,
pentru toata lumea
noi azi mergem sa mai trebaluim pe la curte, asa ca nu stiu daca reusesc sa mai intru de acolo pe net
Ana e superba Mirunica altceva nu pot sa zic, dar nici petrecaretul nu e mai prejos
iar mar si piersica sa va traiasca ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu sunt cam suparata, ieri am pierdut telefonul dintr-o prostie il aveam in poala in masina si m-am dat jos cu tot cu el, nu e de telefon dar am pirdut numerele sper sa le recuperez in scurt timp ca avem unele chiar importante
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)