Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (303)
Raspunsuri - Pagina 13
AYUMI spune:
Offf,cred ca nu voi mai reusi niciodata sa citesc totul din urma!

E vina mea ca dispar pe perioade asa lungi.
Adevarul este ca de cand a plecat sora mea,imi este foarte greu.Si zilele astea trec printr-o perioada mai proasta.
Sa vedem cat reusesc sa citesc din urma;acum am bagat baietii la somnic si am ceva vreme.
papanash spune:
Valentina, multa sanatate si fericire, sa traiesti multi ani alaturi de cei dragi !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Ayumi si Melaniatudor, sa va treaca rapid starea naspa, sa iesiti victorioase din lupta cu astenia de primavara .
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
eu nu gasesc capitolul trecut, sa mai citesc din el, si-asa-i vreme urata si nu prea am chef de iesit din casa....
chiar, ce faceti azi daca ploua, pe unde duceti piticii ?
am inteles ca ursuletul Michael asteapta un fratior/surioara, felicitari Piciuliko, sa ai o sarcina usoara si un copil minunat.
Devylla, voi ati sarbatorit evenimentele alea de familie ? Nu ne povestesti cum a fost ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
danielle02 spune:
`neataaaa
??!!
LA MULTI ANI! Valentina 
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de ieri! 
scuze de intarziere
cecilia,abia astept sa povestesti cum a reactionat Cristi cand te-a vazut 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
papanash spune:
Gabitz, petrecere frumoasa, m vazut-o pe frumoasa Elza, ce mare a crescut....
Sim, ce mai face gradinarul Stefan ? Succes la trageri
, sa luati potul cel mare !
Cecilia, sa veniti acasa sanatosi !Ai baiat mare....
Erina, e mai bine Daria ? Si Andrei a fost 2 zile cam mucios, i-am facut baie mai fierbinte si i-am dat panadol, picaturi in nas de 2 ori (pivalone) si e bine acum.
Sabina, ce mai faceti ? Sunteti la Busteni ? Ai grija cu Gh la portita, sa nu mai plece in cercetari ![]()
Roxana, am citit ce scriai despre concediile in 2 sau cu copiii, ai dreptate insa tu ai un mare ajutor de la parinti, in cazul in care puteti pleca si singuri e nevoie si de asa ceva. Drept sa-ti zic, eu de-abia astept sa-l dau la gradi ca sa-mi rezolv chestii de mult amanate ( unele chiar urgente, adica mers la medic) si apoi, cand incep serviciul cred ca o sa ma ingras vreo 2-3 kg
ca o sa-mi fie mult mai usor decat acasa.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
greyeras spune:
Salutare fetelor!
La multi ani! Valentina 

Nu am mai reusit sa intru pe forum, daca a fost tati acasa am profitat si am mers sa ne plimbam, Cismigiu, Parcul Carol, Tineretului. In Carol a fost faoret frumos au o insulita mica unde sunt ratuste si gaste si Adelinei ia placut tare mult in plus a aparut si o veverita care statea foarte aproape de ea.
Ieri in Tineretului ne=am intalnit cu Luy si Me si Bernix si Degetica pe care spre rusinea mea nu am recunoscut-o. Mi-a parut bine sa va revad din pacate Adelina este cam rautacioasa la impartitul jucariilor, ea s-a jucat cu ursuletul Mariei si asa de mult ia placut "momo" ca nu am plecat din parculet pana nu i-am cumparat si ei unul.
Asa ca am inceput si noi sa-i explicam iar a o mia si una oara ca trebuie sa imparta cu ceilalti copii jucariile ei. Spine da, da si cand ajungem la partea cu sa dai si altor copii zice nu.
Apropos Ceamica am ramas tot la alea
pe negru. Ne-am intalnit in magazin si ne uitam amandoua la acelasi model de sandale.
Felicitari Piciulika pt bebe si sarcina usoara!
Ma duc sa intind rufele cu vremea asta cam naspa deja ne-am plictisit in casa.
Week-end placut!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
eu ma confrunt cu o problema la locul de joaca, este un baietel de 2 ani jumatate care-i foarte agresiv cu Andrei, cum apare vine la el si-l impinge, nu-l lasa deloc sa se joace linistit. Acum 2 zile l-a impins cand era sus pe platforma de la topogan, mi-a stat inima-n loc, platforma aia nu avea nimic protector, era gol de jur imprejur. Taica-su vine si joaca carti cu altii, se uita cam de la 20 metri si tot tipa la copil sa stea cuminte, mai vine sa-i dea o scatoalca
fiindca nu-i cuminte....de-aia-i asa agresiv si baiatul lui, cred. Am incercat sa-l imprietenesc, i-am dat biscuiti, covrigi, dau noroc cand se intalnesc, dar asta tine 5 minute ca dupa aia incepe cu nervii. Si Andrei e foarte pretenos, rade mereu la toti copiii, alearga cu ei, vorbeste....
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Salutare fetelor! La multi ani! Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() Nu am mai reusit sa intru pe forum, daca a fost tati acasa am profitat si am mers sa ne plimbam, Cismigiu, Parcul Carol, Tineretului. In Carol a fost faoret frumos au o insulita mica unde sunt ratuste si gaste si Adelinei ia placut tare mult in plus a aparut si o veverita care statea foarte aproape de ea. Ieri in Tineretului ne=am intalnit cu Luy si Me si Bernix si Degetica pe care spre rusinea mea nu am recunoscut-o. Mi-a parut bine sa va revad din pacate Adelina este cam rautacioasa la impartitul jucariilor, ea s-a jucat cu ursuletul Mariei si asa de mult ia placut "momo" ca nu am plecat din parculet pana nu i-am cumparat si ei unul. Asa ca am inceput si noi sa-i explicam iar a o mia si una oara ca trebuie sa imparta cu ceilalti copii jucariile ei. Spine da, da si cand ajungem la partea cu sa dai si altor copii zice nu. ![]() Apropos Ceamica am ramas tot la alea Felicitari Piciulika pt bebe si sarcina usoara! Ma duc sa intind rufele cu vremea asta cam naspa deja ne-am plictisit in casa. Week-end placut! Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
Si Tudor da f greu o jucarie...cateodata se lasa cu palme in capul cxopilului care vrea sa o ia...Cateodata imi crapa obrazul de rusine ...degeaba ii explic si il cert ca parca nici nu ma aude...
Cred totusi ca este vb si de preferinte...nu la toti copii face asa iar cu cei mai maricei se intelege perfect...Poate ca isi da seama smecheru cine-i sefu
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash eu ma confrunt cu o problema la locul de joaca, este un baietel de 2 ani jumatate care-i foarte agresiv cu Andrei, cum apare vine la el si-l impinge, nu-l lasa deloc sa se joace linistit. Acum 2 zile l-a impins cand era sus pe platforma de la topogan, mi-a stat inima-n loc, platforma aia nu avea nimic protector, era gol de jur imprejur. Taica-su vine si joaca carti cu altii, se uita cam de la 20 metri si tot tipa la copil sa stea cuminte, mai vine sa-i dea o scatoalca fiindca nu-i cuminte....de-aia-i asa agresiv si baiatul lui, cred. Am incercat sa-l imprietenesc, i-am dat biscuiti, covrigi, dau noroc cand se intalnesc, dar asta tine 5 minute ca dupa aia incepe cu nervii. Si Andrei e foarte pretenos, rade mereu la toti copiii, alearga cu ei, vorbeste................................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Aoleu!!
Pai daca tot se repeta episoadele astea vorbeste cu parintele lui!
Doamne, ce oameni!
Tudor daca are jucarie de schimb o da pt a unui copil si apoi se joaca linistit dar nu toti copilasii sunt de acord sa faca schimb. Si cand plecam il conving cateodata mai greu sa iapoieze jucaria dar nu sa dea asa in copii aiurea!
Tudor inca merge in parc si la locuri de joaca si se joaca singurel..rade la copii ii mai mangaie dar in general se joaca cu masinute sau cu mingea si nu ii place sa-l deranjeze alt copil